Ajzea je napisao/la:Ja nesto dobro vidim u vecerasnjem provodu. Kad vide kako je dobro osvajati bodove i igrati kako treba, vjerujem da ce ginuti da im se ovakvo nesto sto cesce desava.

Ajzea je napisao/la:Ja nesto dobro vidim u vecerasnjem provodu. Kad vide kako je dobro osvajati bodove i igrati kako treba, vjerujem da ce ginuti da im se ovakvo nesto sto cesce desava.
Vazda smo znali ugođaj napraviti..shzna je napisao/la:I ovo je večeras Željo. Kod nas vazda neke pjandure, blago komšijama kod njih igrači odu do Metropolisa pojedu kolač i to je to. Kod nas po danu shisha, a navečer ne može prestat da pisha.Hurmasica je napisao/la:Ma ovo je ljudi moji danas bio Željo! Od prve do posljednje minute....
Odmah nas sad baci daj jedan bumWhisperer je napisao/la:ama brt nezamjeram - nikom od vas sta vam je braco smo svi mi Zeljo i treba da uzivamo- sve dok storm ne pocne da puca banove hahaTryg je napisao/la:Ma salim se Mirso, halali mi.
ja se necu nasalit - kada vas bacim na aparate sa par bumoova - al fkt- nije laz nit furka@Stormeeeee brate daj sredi nam smajlic aparati
Kreno na hadzOkolele je napisao/la:Ovo se Ugi nekim čaršafom ogrnuo haha![]()
Ma to mi namjerno da se ne skontaMrRiccoli je napisao/la:Moram reci da je i Stilic u Bosni mada sjedi odvojeno od njih.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Gospodin je brate samo takav, tu je pored mene i bas je al bas dingospostorm_raider je napisao/la:Cenan otisao u cosak i evo place kada je vidio koliko stoka moze popiti.
Čenane, možeš li doći sebi?MrRiccoli je napisao/la:Gospodin je brate samo takav, tu je pored mene i bas je al bas dingospostorm_raider je napisao/la:Cenan otisao u cosak i evo place kada je vidio koliko stoka moze popiti.
Sent from my C5303 using Tapatalk