AsharaK je napisao/la:čekaj mirso, ne piši sad, tražimo markovića

AsharaK je napisao/la:čekaj mirso, ne piši sad, tražimo markovića
eh ovo je win hahahhaharodrigo87 je napisao/la:Jamak na aparatima
Salis seeeeeeeeeee dedemi?? za jahu to da ti je zao- pa sam je kriv -sam pao- sam se ubo hah? Neka sad ide aciki- i beganu - pesti i cengi- jebali ga oni-neg ljudi koje reko ruznu psovku kad je memija fauliro u drugom nekog slobodan udarac iz kosa msm kod kronera jel bogi ??Tryg je napisao/la:Gledam, Jahic im lajka slike, zao mi nesto sto nije i on tu.
Dokaz da je Ugi mahno podobro je ova slika gdje pokazuje da smo zabili samo jedan gol..LARS1921 je napisao/la:da ovo nije darko lazic iza beganovica
AsharaK je napisao/la:mirso zabio sa 16 mm, mirso care, jel osjetila
ha ha kako brate- pitam te jel se salis za jahu- to? ili si ozb da ti je zao sto nije s njima, - zasluzio je ovo, gore od ovoga- ima drugovee:) cengu, pestu, kozarica, zuju, aciku, begana, neka sa njima sad slavi? ko je opsovo nesto kad je memija napravio faul ??Tryg je napisao/la:Joj sorMi pola te nisam skonto Allaha mi
I ovo je večeras Željo. Kod nas vazda neke pjandure, blago komšijama kod njih igrači odu do Metropolisa pojedu kolač i to je to. Kod nas po danu shisha, a navečer ne može prestat da pisha.Hurmasica je napisao/la:Ma ovo je ljudi moji danas bio Željo! Od prve do posljednje minute....
ama brt nezamjeram - nikom od vas sta vam je braco smo svi mi Zeljo i treba da uzivamo- sve dok storm ne pocne da puca banove hahaTryg je napisao/la:Ma salim se Mirso, halali mi.