Može li insajderska šta je Lendra govorio sudiji na 0:17?1921.ba je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=GM5PkmUPqo8
Pogledajte fantastičnu odbranu Vedrana Kjosevskog koja je označila preokret na današnjoj utakmici...
Hoce li biti veceras izvjestaj, ili si se privalio na Cenanov racun1921.ba je napisao/la:Bio sam na kontra strani, vjerovatno ga pitao recept njegove nane za njoke
Trebat će nešto i pojest u Bosni večeras1921.ba je napisao/la:Bio sam na kontra strani, vjerovatno ga pitao recept njegove nane za njoke
ocel bit veceras video iz svlacionice msm na slavlje il sutra1921.ba je napisao/la:Bio sam na kontra strani, vjerovatno ga pitao recept njegove nane za njoke
potrudit cu se ali teskoPlava Porodica je napisao/la:Hoce li biti veceras izvjestaj, ili si se privalio na Cenanov racun1921.ba je napisao/la:Bio sam na kontra strani, vjerovatno ga pitao recept njegove nane za njoke
igla je napisao/la:Ko će nosit Slavku fascikle u kafanu?
Ako moze nekad kasnije i video za euro gol Bekrica, kao sto je bio i za Stevanovica, hvala1921.ba je napisao/la:potrudit cu se ali teskoPlava Porodica je napisao/la:Hoce li biti veceras izvjestaj, ili si se privalio na Cenanov racun1921.ba je napisao/la:Bio sam na kontra strani, vjerovatno ga pitao recept njegove nane za njoke
vrbanjusa je napisao/la:Morzhy je napisao/la:Mogu samo da zamislim kako je sad dušmanima...nadali se, pripremali i odlučili da napadnu svim sredstvima pred utakmicu koju "ne možemo dobiti", protiv ekipe koju niko nije dobio na gostovanju 55 utakmica. Uznemirili javnost saopštenjima, tačno birali medije preko kojih će unijeti nemir među navijače i simpatizere Želje. Čak svemu prethodio i fizički napad na člana Uprave u krugu stadiona, što ne znam da se ikad i desilo...i gle čuda, naš Željo pobijedi, SRCEM posla poruku dušmanima...NEĆETE RAZBOJNICI, NEĆETE JAZAVCI...MAMICU VAM VAŠU!!!!![]()
![]()
hahahahahahahaha jedni trce prema Veci, drugi prema onom sudiji iza gola, a treci prema golu Zrinjskog.Plava Porodica je napisao/la:Ne kvarite atmosferu iz nepoznatog razloga.
P.s. ali kako sam danas se sjebo kad igraci skocise nakon penala kad Veca skide
Sta ti je bolan,pa pomeli bi ih mi tamo, ko Željo mostarce danas. Ne bi ništa ostalo. Mi to radimo maratonski zadnjih godina. Bez par dana i ne ulazimo u kafane.Tryg je napisao/la:Samo jedan uslov je @PlavaPorodica da idete u Bosnu na moj racun, ako ce Vrbanjusa Storm i Boccacio sa vama
Kontam nece im dat da udju rece onaj na ulazu druzenje penzionera je nedjeljom
E vrijeme je da se zalije ova pobjeda danas. Bravo ljudi, danas smo svi disali kao jedno. Svaka cast.pile87 je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Morzhy je napisao/la:Mogu samo da zamislim kako je sad dušmanima...nadali se, pripremali i odlučili da napadnu svim sredstvima pred utakmicu koju "ne možemo dobiti", protiv ekipe koju niko nije dobio na gostovanju 55 utakmica. Uznemirili javnost saopštenjima, tačno birali medije preko kojih će unijeti nemir među navijače i simpatizere Želje. Čak svemu prethodio i fizički napad na člana Uprave u krugu stadiona, što ne znam da se ikad i desilo...i gle čuda, naš Željo pobijedi, SRCEM posla poruku dušmanima...NEĆETE RAZBOJNICI, NEĆETE JAZAVCI...MAMICU VAM VAŠU!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolje je oko 3-4 kada svi zaspu, a birano drustvo od nas par ostane. E onda tek pocinje dernek.boccaccio je napisao/la:Sta ti je bolan,pa pomeli bi ih mi tamo, ko Željo mostarce danas. Ne bi ništa ostalo. Mi to radimo maratonski zadnjih godina. Bez par dana i ne ulazimo u kafane.Tryg je napisao/la:Samo jedan uslov je @PlavaPorodica da idete u Bosnu na moj racun, ako ce Vrbanjusa Storm i Boccacio sa vama
Kontam nece im dat da udju rece onaj na ulazu druzenje penzionera je nedjeljom