Sent from my SM-G925F using Tapatalk
nek produže za stevanovićem, biće nas 10vrbanjusa je napisao/la:Svi na Grbavicu, protiv Celika! Pruzimo podrsku ekipi, Petrovicu i Upravi!
Moze li nas biti 8000?
Ja Tomica nisam primjetio osim onog jednog grubog starta gdje nije svirao ni prekrsajLeBlue je napisao/la:Zasluzena pobjeda. Sudija bas bio los, i prije penala. Npr kad je Katanec udario Stevanovica rukom u glavu na pocetku utakmice, ono je morao zuti biti odma. Raduje me dobra partija Memije, vidi se da zna, vec konstantno igra par zadnjih utakmica, i evo sada protiv Zrinjskog. Tesko je kritikovati odbranu kad statistika govori suprotno. Vise je kod nas bio problem izradjenih akcija i realizacija, a evo i to se popravlja. Interesantno je isto kako im se Petrak nije vidio, meni je licno on njihov najbolji igrac. Nadam se da ce mladji igraci isto dobiti priliku poslije zime, barem po nekoliko minuta.
Minjore je napisao/la:Ko tebi daje te informacije Boga ti, Dzela Alpasino ?Tryg je napisao/la:Nasi jos u busu, a kad su izasli oko 15:15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi stigli davno..
Ako Bog da biće i viševrbanjusa je napisao/la:Svi na Grbavicu, protiv Celika! Pruzimo podrsku ekipi, Petrovicu i Upravi!
Moze li nas biti 8000?
utakmica sa čelikom je 03.12.Mi želimo na proljeće imati tribinu, a kompanija Butmir je to prihvatila, te smo 4. novembra predali zahtjev za građevinsku dozvolu. Ona može biti izdata u roku od jednog dana do 30 dana. Ako se vodimo da je to 30 dana onda ćemo najkasnije 5. decembra početi sa radovima
fura me ovaj moj debil **** ga tata. Gori sam ja sto mu vjerujem, lahko ove u godinama jebat.Minjore je napisao/la:ne znam fakat ko ti javlja, meni brat isao i usao je u kucu prije dvadeset minuta...
Plava Porodica je napisao/la:Hajmo u Bosnu da izginemo
hahaha vidim danas u 15 do 2 napisa da su u Jablanici a u 2 i 15 ustli na stadion.. Kako reko ovo a nisam brata htio da zovem..Tryg je napisao/la:fura me ovaj moj debil **** ga tata. Gori sam ja sto mu vjerujem, lahko ove u godinama jebat.Minjore je napisao/la:ne znam fakat ko ti javlja, meni brat isao i usao je u kucu prije dvadeset minuta...
Platili ga @grbavica i ja da se osvetimo za ono neki danTryg je napisao/la:fura me ovaj moj debil **** ga tata. Gori sam ja sto mu vjerujem, lahko ove u godinama jebat.Minjore je napisao/la:ne znam fakat ko ti javlja, meni brat isao i usao je u kucu prije dvadeset minuta...