sasvim vjerovatno da bi bilo ko što kažešMinjore je napisao/la:Ovako bi i listica zavrsila, da ne bi kurve precke
Jedva cekam.nookey je napisao/la:Ekipa ce u Bosni zavrsiti veceras Cenan placa
Ja ne znam šta nam je navukao. Drugo je što smo mi već podsvjesno prihvatili ovo gore što sam boldirao. I ja prvi idem na to da će te sudija zakinuti, pa kad neko odsudi normalno, onda čudno.exbabilon je napisao/la:Ma izasao je i sudija u drugom poluvremenu da malo kompenzira jer je ocito vidio na pauzi sta je dosudjeno kao penal njima u prvom, a sta nije nama i zbog cega je nama go ponisten. U normalnim okolnostima, nikad nam ne bi u Mostaru svirao ono za penal+crveni, cisto kompenziranje.
Pa vec to sto je regularno, znaci da je isao nama u korist.igla je napisao/la:Ja ne znam šta nam je navukao. Drugo je što smo mi već podsvjesno prihvatili ovo gore što sam boldirao. I ja prvi idem na to da će te sudija zakinuti, pa kad neko odsudi normalno, onda čudno.exbabilon je napisao/la:Ma izasao je i sudija u drugom poluvremenu da malo kompenzira jer je ocito vidio na pauzi sta je dosudjeno kao penal njima u prvom, a sta nije nama i zbog cega je nama go ponisten. U normalnim okolnostima, nikad nam ne bi u Mostaru svirao ono za penal+crveni, cisto kompenziranje.
Prvo poluvrijeme-griješio
Drugo- jedno od regularnijih suđenja, ali zaista.
Tako to ide pomocni jebu a kad ne mogu uskoci glavni. Provjeren recept.nookey je napisao/la:Nas je pomocni danas naguzio jer nije svirao cist ofsajd
Pa to da su ondje poveli kraj tekmepile87 je napisao/la:Tako to ide pomocni jebu a kad ne mogu uskoci glavni. Provjeren recept.nookey je napisao/la:Nas je pomocni danas naguzio jer nije svirao cist ofsajd
Tryg je napisao/la:Nasi jos u busu, a kad su izasli oko 15:15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko tebi daje te informacije Boga ti, Dzela Alpasino ?Tryg je napisao/la:Nasi jos u busu, a kad su izasli oko 15:15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad smo mi u pitanju sve je mogucevrbanjusa je napisao/la:Svi na Grbavicu, protiv Celika! Pruzimo podrsku ekipi, Petrovicu i Upravi!
Moze li nas biti 8000?