sub nov 26, 2016 4:25 pm
Pozz plavoj presrećnoj naciji! Jučer sam pisao o klapi, kolektivu, borbenošću i ta sredina Blagoje, Mare uz Tuceta kao 10ku pokazalo se da je to to i da nema dalje. Svinjski sem poklona ofsjajderca (kombinacija penala i mrtvog ofsajda) i biblijinog stidljivog šuta lobanjom nije imao niti ideju niti šansu da priđe na 30 metara od gola. Kad ide ide svima i sad pojedinačno hvaliti nema potrebe jer su kao cjelina bili ludo borbeni i bezobrazno spremni da ovo izguraju na baš ovakav način. Pozdravljam ovom prilikom i brata Sefera koji se sjetio obitelji krmcima sa tribine koji su hripe bacali te je isključen od delegata i ne lošeg sudije ( da ne povjeruješ ). Neću hvaliti suđenje da i ne ureknem. Šuko moram se i njega dotaći jer njegovo telenavođeno simpatisanje Svinjskog protiv Nas bilo je toliko iritantno da ni Amir Puzić Đine bi malo odvadio u ovom prenosu ne bi bio ovoliko tendenciozan. Još me jedna stvar onako interesuje gledajući par puta ovaj ponovljeni snimak stekao sam dojam kod prvog gola da lopta onog sreću kod Križmanovog udarca je u ručku udarila ili me je zavaralo ne znam. I na kraju hvala Aci na kartonima ovaj dvojac stopera izgledao je kao Nesta Barezi!!!!! Sad protiv zenčaka ispunit tribinu pošamarati rosonere i na raspust sa novim Istokom i ko zna....idejom hmmmm o tituli al samo za sad na glas razmišljam! Željezničar za život cijeli!!
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.