OPOZICIJA NA APARATIMA-GRANDE MISKEEEEEEEEETryg je napisao/la:Ide Pesto sa saopstenjem kako ga niko nije informisao niti pozvao da bi Zeljo mogao silovati vjestacku tvorevinu.
storm_raider je napisao/la:"Mislim da su igraci sa ovom pobjedom dali jednu veliku podrsku nasoj upravi..." Eto Slavko je sve rekao, mnogi placenicki tekstovi ce morati sacekati. Manijaci moji, ne zaboravite ko su nam neprijatelji i podrzimo ovog Zelju.
Grbavica je napisao/la:Al onaj prvi go moze samo Lendric zabiti pogledajte ponovo kako je udario loptu.
Hajmo malo o utakmici yebo Pestu fakat je vise mučno citati gluposti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna Slavko sta pricapile87 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:"Mislim da su igraci sa ovom pobjedom dali jednu veliku podrsku nasoj upravi..." Eto Slavko je sve rekao, mnogi placenicki tekstovi ce morati sacekati. Manijaci moji, ne zaboravite ko su nam neprijatelji i podrzimo ovog Zelju.
Cuj da mi pobjedimo nekoga 0:4 jos Zrinjskog umij se ti jarane jos koji put.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakav sam čudan san sanjao, mi u Mostaru, teren karastrofa. Nepostojeći penal za njih, Veca obranio. Mi bili bolji, onda se baš naljutili i uništili ih 0:4... Još pola sata su igrali s igračem manje. Odoh popiti kafu da se razbudim