mora nastaviti isto jer smo jako dobro stajali na terenu...damirfile je napisao/la:Italijan u odbrani savršen koja mirnoća. Njega treba uigravati a ne na klupi držati.
Sad je sve na slavki kako će ući u drugo pol. Svi znamo da nam je drugo poluvrijeme bolna tačka i strašno loše odigramo .
Ja bi ostaio ovaj stoperski par, obojica znaju lopte i dobri su uskoku, istina je da su spori al ni s Acom nisu nsta brzi, al su zato bojica inteligeniji i bolji s loptom od kapitena, a pri tome imas dva niska brza beka da brzinu nadoknadjuju kao i Markovica all roundera.damirfile je napisao/la:Italijan u odbrani savršen koja mirnoća. Njega treba uigravati a ne na klupi držati.
Sad je sve na slavki kako će ući u drugo pol. Svi znamo da nam je drugo poluvrijeme bolna tačka i strašno loše odigramo .
I nije dirao sam komentator kaže kao uticao je na igru pa poništen. Stoka sudijska unistavaju ans iz kola u kolo.Kapiten je napisao/la:Kod naseg ponistenog gola mislim da uopste nas igrac nije dirao loptu, a njihov penal ne treba ni komentarisati.
FUJ