storm_raider je napisao/la:Shvatite da svi ovdje zelimo dobro Zelji. Prica o bakljama nije zabranjena i shvatam zasto nekome smetaju. Neka ih ne bude na ovim malim utakmicama, to je vec glupost. Uglavnom o bakljama nakon derbija. Velez apsolviran, okrenimo se sada Borcu. Volio bih vidjeti Mailsona, Beganovica i Dinu od prve.
Ja ne smatram tragedijom ni ako ne izadjemo u Europu, mi vec sada imamo jaku okosnicu za sl. sezonu. Samo neka ovi momci u klubu nastave ovako raditi, nase je da ih podrzimo. Kupujte clanske!!!
Kako nije tragedija ne izlazak u evropu, naravno da jeste tragedija ali tada već nećemo moći ništa promjeniti. Zato sada treba pružiti maksimalnu podršku na svakoj utakmici, da rušimo rekorde, dati sve od sebe i kući i na strani pa ako i to ne bude dovoljno na kraju, onda bar znamo da smo učinili sve što smo mogli ali jbg nije bilo sreće.
Para nikad nije viška a evropa ih donese poprilično, pa i da imamo pokriveno finansijski sve problem bi bio
koeficijent koji smo mukotrpno gradili 5-6 sezona. Već dva puta smo prokockali šansu da kao nosioci uđemo u 2 pretkolo LP (2011, 2015) ove godine će biti treći put (ako ne budemo prvaci), šteta je jer bi smo u ova 2-3 puta imali finu šansu da uđemo u play off euro lige pa makar ispadali tu, ko zna šta bi bilo a možda bi imali i sreće pa i u trećem pretkolu Lp izvući neku prolaznu ekipu i eto nas u visinama i sigurno u grupama EL.
Ova 2+ mjeseca mi moramo nositi ekipu, ko će drugi a evropa već nije tako daleko. Protiv Mladosti ponovo napuniti Grbavicu to nam je nova zadaća a oni su nam svakako dužnici od jesenas