Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 08, 2016 12:01 am

Ove sezone: 4 meca, dvije pobjede, dva poraza, 8 žutih
2014/15: 3 meca, 1 pobjeda, dva poraza, 9 zutih
2013/14: 6 meceva, 3 pobjede, dva nerjesena, 1 poraz, 12 zutih
2012/13: 1 mec, 1 pobjeda, 1 zuti

Sudio nam 4 meča protiv Borca, 2 pobjede, dva poraza, gol razlika 2:2, 18 zutih za obje ekipe

storm_raider
Kontakt:

uto mar 08, 2016 12:08 am

Shvatite da svi ovdje zelimo dobro Zelji. Prica o bakljama nije zabranjena i shvatam zasto nekome smetaju. Neka ih ne bude na ovim malim utakmicama, to je vec glupost. Uglavnom o bakljama nakon derbija. Velez apsolviran, okrenimo se sada Borcu. Volio bih vidjeti Mailsona, Beganovica i Dinu od prve.

Ja ne smatram tragedijom ni ako ne izadjemo u Europu, mi vec sada imamo jaku okosnicu za sl. sezonu. Samo neka ovi momci u klubu nastave ovako raditi, nase je da ih podrzimo. Kupujte clanske!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ipe
Kontakt:

uto mar 08, 2016 12:15 am

Veliki dan je danas. Svi poklonite djevojci člansku, a Chwila i ja ćemo Zorani poslati u BG pa kad se uslika imamo najbolji marketing.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 08, 2016 12:16 am

Ipe je napisao/la:Veliki dan je danas. Svi poklonite djevojci člansku, a Chwila i ja ćemo Zorani poslati u BG pa kad se uslika imamo najbolji marketing.
Natjerao te da djelis s njim hmmm koji je on...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

MrRiccoli
Kontakt:

uto mar 08, 2016 12:18 am

Ipe je napisao/la:Veliki dan je danas. Svi poklonite djevojci člansku, a Chwila i ja ćemo Zorani poslati u BG pa kad se uslika imamo najbolji marketing.
Nesto nmg da se sjetim kad sam sebi vadio jel bude odmah gotova???

Sent from my C5303 using Tapatalk

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 08, 2016 12:21 am

MrRiccoli je napisao/la:

Odmah na licu mjesta gotovo

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 08, 2016 12:22 am

tm8782 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:

Odmah na licu mjesta gotovo

Hvala... Mislim da nema boljeg poklona za 8 mart i mozda jos nesto iz fanshopa

cala
Kontakt:

uto mar 08, 2016 12:26 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
DerekDuval je napisao/la:Od svih mogucih i nemogucih sanacija i rekonstrukcija na stadionu,osim naravno novog stadiona,ja bih najvise volio vidjeti novi teren.
Evo sad malo gledah koliko se to krece i kako su oni tereni po Evropi tako mocni, i ostah fasciniran koliko veliki i oni malo manji
klubovi vode racuna o svojim travnjacima.Izgleda da smo jedino mi na ovim prostorima ostali u proslom milenijumu kada su te stvari
upitanju.Ali svakako finansije su ogromana prepreka napretku svega toga.

Aleks Ferguson je dva puta trazio potpunu rekonstrukciju travnjaka na Old Trafordu i to ga je oba puta kostalo po 250 000 funti.
Takodjer na 25cm ispod terena nalazi se sistem za grijanje terena koji je ukupne duzine 37 km.
Na Vembliju se takodjer vrsila rekonstrukcija travnjaka nakon sto je bio potpuno obnovljen i sada je to neka kombinacija prirodne
i vjestacke trave.Cijena isto 250 000 funti.
Barselona je ugradila 2013 ovaj sistem za grijanje terena takodjer nesto oko 37km plasticnih cijevi,nisu bas
transparentni kao mi pa ne pise koliko je kostalo. Kazu da 14 od 18 klubova iz Holandske lige ima ovaj sistem te klubovi poput
Sahtara, Kopenhagena,Salkea itd.
Na yt nadjoh neki video kako je nekakav Carlisle United , za tri dana napravio kompletan sistem za grijanje i podlogu za prirodnu
travu koja je je na snimku iznikala sama.

250 000 funti je 631 418 maraka, i zaista na prvu izgleda kao cifra koju mi mozemo samo sanjati. Pretpostavljam da za ovo ostalo
sto se pise da ce se renovirati postoji nekakav plan kako da se to finansira,i opet pretpostavljam da ce to kostati manje od
631 418 maraka.
Mi do kraja ove sezone imamo sigurnih sest utakmica na Grbavici, u perspektivi mozda i osam. Iduce jeseni ne znam
tacno ali trebalo bi biti sigurno oko osam opet,plus kup i aBd Evropa svi se nadamo tome. Dakle ako bi nam se sve poklopilo oko
20 domacih utakmica do kraja 2016 godine. Ako smo protiv S.Brijega zaradili preko 50 000 KM hajmo napraviti akciju milion maraka
od ulaznica do kraja godine.Mislim da mozemo zaraditi te pare do kraja godine samo moramo dolaziti na sve utakmice bez obzira ko
nam je protivnik. Tako da bi teoretski novi travnjak mogli praviti u zimskoj pauzi.

Nije vazno da li ce te pare otici na teren ili na nesto sesnaesto, ovo samo pokazuje koliki vjetar u ledja klubu mi navijaci mozemo
biti.Nadam se da ce praksa ovakve transparentnosti kao u zadnje vrijeme biti nastavljena zauvjek, jer kad pisem ovo ne osjecam
nikakvu bojazan da ce pola od tog miliona otici negdje gdje ne treba.
Dakle hajmo da nam bude cilj 8000 clanova i 1 000 000 KM od ulaznica do kraja godine.
Hvala na ovim informacijama. Sad barem znam koliko košta ova muzika sa terenom.
Preveliko ulaganje u ovom trenutku. Za pocetak bi mozda bilo pametno nabaviti neku vrstu cerade (siguran sam da nesto tako postoji) kojom bi se prekrio ovaj teren kada krenu padavine.

Okolele
Kontakt:

uto mar 08, 2016 12:31 am

Prvo je Valter dizao pobunu protiv Švaba sad dize protiv baklji.. :DD:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

uto mar 08, 2016 12:34 am

Treba onoj Tijani sa Arene poslati clansku sutra. :djavo:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

M87
Kontakt:

uto mar 08, 2016 12:59 am

cala je napisao/la:
DerekDuval je napisao/la:Od svih mogucih i nemogucih sanacija i rekonstrukcija na stadionu,osim naravno novog stadiona,ja bih najvise volio vidjeti novi teren.
Evo sad malo gledah koliko se to krece i kako su oni tereni po Evropi tako mocni, i ostah fasciniran koliko veliki i oni malo manji
klubovi vode racuna o svojim travnjacima.Izgleda da smo jedino mi na ovim prostorima ostali u proslom milenijumu kada su te stvari

Aleks Ferguson je dva puta trazio potpunu rekonstrukciju travnjaka na Old Trafordu i to ga je oba puta kostalo po 250 000 funti.
Takodjer na 25cm ispod terena nalazi se sistem za grijanje terena koji je ukupne duzine 37 km.
Na Vembliju se takodjer vrsila rekonstrukcija travnjaka nakon sto je bio potpuno obnovljen i sada je to neka kombinacija prirodne
Barselona je ugradila 2013 ovaj sistem za grijanje terena takodjer nesto oko 37km plasticnih cijevi,nisu bas
transparentni kao mi pa ne pise koliko je kostalo. Kazu da 14 od 18 klubova iz Holandske lige ima ovaj sistem te klubovi poput
Na yt nadjoh neki video kako je nekakav Carlisle United , za tri dana napravio kompletan sistem za grijanje i podlogu za prirodnu

250 000 funti je 631 418 maraka, i zaista na prvu izgleda kao cifra koju mi mozemo samo sanjati. Pretpostavljam da za ovo ostalo
sto se pise da ce se renovirati postoji nekakav plan kako da se to finansira,i opet pretpostavljam da ce to kostati manje od
631 418 maraka.
Mi do kraja ove sezone imamo sigurnih sest utakmica na Grbavici, u perspektivi mozda i osam. Iduce jeseni ne znam
tacno ali trebalo bi biti sigurno oko osam opet,plus kup i aBd Evropa svi se nadamo tome. Dakle ako bi nam se sve poklopilo oko
20 domacih utakmica do kraja 2016 godine. Ako smo protiv S.Brijega zaradili preko 50 000 KM hajmo napraviti akciju milion maraka
od ulaznica do kraja godine.Mislim da mozemo zaraditi te pare do kraja godine samo moramo dolaziti na sve utakmice bez obzira ko
nam je protivnik. Tako da bi teoretski novi travnjak mogli praviti u zimskoj pauzi.

Nije vazno da li ce te pare otici na teren ili na nesto sesnaesto, ovo samo pokazuje koliki vjetar u ledja klubu mi navijaci mozemo
biti.Nadam se da ce praksa ovakve transparentnosti kao u zadnje vrijeme biti nastavljena zauvjek, jer kad pisem ovo ne osjecam
Dakle hajmo da nam bude cilj 8000 clanova i 1 000 000 KM od ulaznica do kraja godine.
Preveliko ulaganje u ovom trenutku. Za pocetak bi mozda bilo pametno nabaviti neku vrstu cerade (siguran sam da nesto tako postoji) kojom bi se prekrio ovaj teren kada krenu padavine.
Pa nije tenis hahaha

Poslano sa mog HTC Desire 610 koristeći Tapatalk
MANIJACI , ŽELJO , BOG I ČARŠIJA , NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA ! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

uto mar 08, 2016 1:07 am

storm_raider je napisao/la:Shvatite da svi ovdje zelimo dobro Zelji. Prica o bakljama nije zabranjena i shvatam zasto nekome smetaju. Neka ih ne bude na ovim malim utakmicama, to je vec glupost. Uglavnom o bakljama nakon derbija. Velez apsolviran, okrenimo se sada Borcu. Volio bih vidjeti Mailsona, Beganovica i Dinu od prve.

Ja ne smatram tragedijom ni ako ne izadjemo u Europu, mi vec sada imamo jaku okosnicu za sl. sezonu. Samo neka ovi momci u klubu nastave ovako raditi, nase je da ih podrzimo. Kupujte clanske!!!
Kako nije tragedija ne izlazak u evropu, naravno da jeste tragedija ali tada već nećemo moći ništa promjeniti. Zato sada treba pružiti maksimalnu podršku na svakoj utakmici, da rušimo rekorde, dati sve od sebe i kući i na strani pa ako i to ne bude dovoljno na kraju, onda bar znamo da smo učinili sve što smo mogli ali jbg nije bilo sreće.
Para nikad nije viška a evropa ih donese poprilično, pa i da imamo pokriveno finansijski sve problem bi bio koeficijent koji smo mukotrpno gradili 5-6 sezona. Već dva puta smo prokockali šansu da kao nosioci uđemo u 2 pretkolo LP (2011, 2015) ove godine će biti treći put (ako ne budemo prvaci), šteta je jer bi smo u ova 2-3 puta imali finu šansu da uđemo u play off euro lige pa makar ispadali tu, ko zna šta bi bilo a možda bi imali i sreće pa i u trećem pretkolu Lp izvući neku prolaznu ekipu i eto nas u visinama i sigurno u grupama EL.

Ova 2+ mjeseca mi moramo nositi ekipu, ko će drugi a evropa već nije tako daleko. Protiv Mladosti ponovo napuniti Grbavicu to nam je nova zadaća a oni su nam svakako dužnici od jesenas ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Ajzea
Kontakt:

uto mar 08, 2016 1:18 am

Ja ću lično, iskreno govoreći, neuspjeli plasman na europsko takmičenje dozivjeti kao katastrofu. Mislim da je suvišno navoditi razloge, zbog kojih to mislim. Ako nije, vrlo rado ću interpretirati sve i jedan.

Dovoljno mi je tragično što smo već izgubili titulu, a vrlo vjerovatno bi bili nosioci u 2. pretkolu LP.

delinjo
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:19 am

naravno da je neuspijeh ako se ne plasiramo u evropu...cak moze se reci i katastrofa za klub kakav je Zeljeznicar...nema tu uljepsavanja dodavanja ...jednostavno je tako uz sve lose sto se desavalo bez obzira na sve to bi bilo lose...ali opet zivot nece stati prezivjet ce se i ta katastrofa...zbog potencijala ove ekipe volio bih nas vidjeti u evropi :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 08, 2016 2:27 am

Au kakav prilog http://specijal.ba/sport/navijacka-zona ... i-vrapcice" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko nije bio,zajebo se..

I da čestitam 8.mart @mamaSmurf i @likusa 8-)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mamaSmurf
Kontakt:

uto mar 08, 2016 6:04 am

Plava Porodica je napisao/la:Au kakav prilog http://specijal.ba/sport/navijacka-zona ... i-vrapcice" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko nije bio,zajebo se..

I da čestitam 8.mart @mamaSmurf i @likusa 8-)
Hvala lijepo na čestitkama :) :palacgore:
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Alipasino
Kontakt:

uto mar 08, 2016 7:00 am

Halo jeste steta Ali jeste vi zaboravili gdje smo bili par Kola ranije gdje smo bili poceli strahovat za opstanak.Sta da su ostali oni igraci.Dakle ako ne uspijemo steta Ali iducu sezonu gazimo.To je to.Reko Sam na pocetku jedina sansa kup i to je to.

teteac8684
Kontakt:

uto mar 08, 2016 7:39 am

Kup jeste prilika, ali ništa manja nije ni prvenstvo...Pa zaostajemo svega 4 boda za trećim mjestom, 10 kola prije kraja prvenstva...Prokockali dosta jesmo u prvom dijelu, ali tu smo opet, blizu...Zato idemo jako, od utakmice do utakmice, imamo dobar tim, dobrog trenera...VOLIM TE ŽELJO!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

teatrale36
Kontakt:

uto mar 08, 2016 8:34 am

cala je napisao/la:

631 418 maraka.

Tako Udinese radi najobičnija cerada-folija kojom prekrije i dva mala traktora koja to pokupe pred pocetak utakmice i teren super bude.

Velahalve
Kontakt:

uto mar 08, 2016 8:41 am

Alipasino je napisao/la:Halo jeste steta Ali jeste vi zaboravili gdje smo bili par Kola ranije gdje smo bili poceli strahovat za opstanak.Sta da su ostali oni igraci.Dakle ako ne uspijemo steta Ali iducu sezonu gazimo.To je to.Reko Sam na pocetku jedina sansa kup i to je to.
Prijatelju zaostajemo samo 4 boda, pa ne smijemo biti pesimisti, imamo šanse, trebamo samo svoje igre gledati i ići od utakmice do utakmice bit će još kola gdje će nam se poklopiti rezultati, pa evo širokom smo u dva kola prišli 6 bodova, Radniku 3, imamo šanse itekako.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava