ugovor je trebao potpisati jesenas i Bogdanovic nije htio potpisati. sad ta prica o troskovima operacije nema vise smislamula je napisao/la:100% tacna informacijadell21 je napisao/la:Pogrešno si informisan.mula je napisao/la: Bogdaovic nije htio produziti ugovor zato što mu klub nije platio operaciju od 15 000 KM.
Zola je posuden igrač i nikakve koristi nemas od njega, može odigrati polusezonu odlično i onda ga Gent vrati i sta onda?
Hodzurda jeprosjecan igrac isto kao i Beganovic, tako sto se mene tie ovo nije nikakav hendikep
Treba ih isibatLARS1921 je napisao/la:Ne moze ovo ovako vise, ulazim u treci dan a ni traga ni glasa od zvanicne
Daj dvojicu takvih nije beg cicijaPlava Porodica je napisao/la:Samo treneri iz Mijanmara dolaze u obzir,još kad bi kakvog napadača nafatali kao bonus, sex![]()
Bolje i to nego da budu informacije od jucer sto mi @tm8782 i ti poslasteBlueworld21 je napisao/la:Nema informacija sve se rastalilo
Morali smo malo da vidiš da uvijek može goresalemprolic je napisao/la:Bolje i to nego da budu informacije od jucer sto mi @tm8782 i ti poslasteBlueworld21 je napisao/la:Nema informacija sve se rastalilo
Joj brate ne pitaj nista, nije mi lakoHurmasica je napisao/la:Šta je moj saleme, jel to janjetine nestalo?
Hajde brzo će nova sezona, novi talovi, ovali itd..salemprolic je napisao/la:Joj brate ne pitaj nista, nije mi lakoHurmasica je napisao/la:Šta je moj saleme, jel to janjetine nestalo?![]()
Cim finale kupa zavrsi pocinje licitacija, valja zimu pregurat, kazu bice zestokaHurmasica je napisao/la:Hajde brzo će nova sezona, novi talovi, ovali itd..salemprolic je napisao/la:Joj brate ne pitaj nista, nije mi lakoHurmasica je napisao/la:Šta je moj saleme, jel to janjetine nestalo?![]()