Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 9:14 pm

igla je napisao/la:Gdje osim u Tuborgu i Varaderu se moze gledati tekma? Hitno molim vas :)
Ja mislim da su spominjali da se moze gledati u Mahali, ali nisam siguran.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:15 pm

Je.bo Pestu i saopstenja, neka rade sta hoce, nek rjesavaju ove nesuglasice na najbolji nacin. Bgm previse je ovo, popeli su se na glavu.
Hajmo mi gledati Zelju sutra, i sljedeci vikend na Grbavici. Dati maksimalnu podrsku i probati izvuci maksimum iz ove dvije tekme.

Ja se nadam pobjedi 0-2 Boca i Lendra. Da li je ovo realno, pa i nije al hajd idemo im naplatiti sve :D

blueheart
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:17 pm

Nema kraja ovim saopštenjima, ono bas bocaju i unose nemir. više postaje umarajuce citati i nek idu više u 3 pm i ss i sc i ovi sto tamo palamude
DRZAVA ZELJO

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:22 pm

Na tabletama cu zavrsiti zbog ovih saopstenja. Unosi se nemir pred bitnu utakmicu,ali izgleda neki i ne znaju da Zeljo sutra igra veoma tesku tekmu.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

teatrale36
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:29 pm

Bojim se da mi ko Sloboda ne zavrsimo, ovaj Misimovic sa svima kuha, i kad mu dosadi Zeljo ostavice nas u govnima velikim, daj boze da ovo na dobro izadje. Sa svima je zaratio od omiljenog kluba postacemo najomrzeniji a Zeljo to nikad nije bio. Nije mu Zeljo privatna firma da radi sta hoce a ocigledno je da se on tako ponasa.Umjesto da mislimo kako sto povoljniji rezultat izvuci sutra mi citamo ove njihove prepiske saopcenja i gluposti. Ovo jednoumlje nas nece nigdje dovesti, ustvari dovelo nas je do 5.mjesta da se ne mozemo s njega pomaknuti. Bruka!!

reks1
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:33 pm

Definitivno je da sve ono sto je krasilo kone ovilike godine i sto je jedini razlog sto se nisu odlijepili iz bosanskog blata uprkos financijskoj i svaskoj drugoj injekciji su struje,mahala koja nas sadarazvaljujeToliko je izgleda panika zbog sve blizeg datuma legalnog pocetka izgradnje tog istoka da je to fascinantno.Da li smo usli u zadnju i najgoru fazu borbe,gdje se vise ne biraju sredstva.Evo citam da se priziva i prijevremena vanredna skupstina.Oprostite mi na neznanju ali ko je uopste taj lik P...stooo ako sam dobro procitao,Koje su mu reference.Evo ja ne znam ali moze li mi iko reci za sta je zasluzan..Prica onekom udruzenju gradjana,u kojem ser ne zna ni ko pije,ni ko placa je davno proslo vrijeme.Ako hoces bilo sta ozbiljno mora se znati ko pisa stojecki.Nisam insajder ali sam siguran da je prvi put neko uspio pokrenuti nesto da mogu j,,, ebenu tekmu gledati kako treba.Nase pare optuzuju.Pitam se cije su pare bile dosad,Ko je kupio i kako je platio bilo sta u nekom udruzenju gradjana.Naravno nasim parama,samo je pitanje koliko je pritom maznuto a koliko zaista iskoristeno.
Bice gusto do bola.Ma stalno spominju i titule pod Amaram.Oprostite mi sto cu i ovo reci,Beskrajno sam zadovoljan ,sretan i beskrajno zahvalan Amaru i momcima jer su mi u tim godinama,inace jako privatno teskim i surovim,bili jedino sto me radovalo Ali nikad nisam razumio njegovu pricu da nam stadion nije prioritet,Ovo spominjem jer napokon neko pokusava napraviti moj drugi dom .Boli me k...urac cijim parama,Isto ko sto me ne zanima cijim parama ce napraviti j..beni autoput,Samo da ga naprave
A sad da se vratim na sutrasnju utakmicu.Moracemo biti zestoki nafakasi.Samo da nemamo miseve unutar ekipe,Jos mi zvoni ona recenica,Ne mozemo mi iz uprave sici i zabiti taj go.Oni anamo nece birati sredsatva.Ni sudija niti bilo sta nece biti nama naklonjeno,Samo u se i u svoje kljuse i malo fortune da nam se vrati.Kakav bi to denek bio!A da su jaki ,jaki su.To ne smijemo zaboraviti
Zadnja izmjena: reks1, dana/u pet nov 25, 2016 9:43 pm, ukupno mijenjano 5 puta.

dell21
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:34 pm

Sve se namjerno radi pred utakmicu. Toga ce biti jos kozaric i jos nekoliko prozvanih se nije javilo. Tajming se trazi vjerovatno sutra poslije utakmice ili krajem sedmice ako bude pozitivan rezultat. Pa onaj debil g.h. je to i najavio u postu svom da ce konstantno napadati kako bi do skupstine pokusali pridobiti navijace. Sabura samo i ne obracajte paznju na to jer su samo lazi sto smo mogli vidjeti jucer i prekuce. Svi u mostar.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:42 pm

kakvo manipuliranje cinjenicama od strane Peste.
kao da covjek nije predsjednik skupstine. on niti poznaje statut, niti koristi ovlasti predsjednika skupstine.
pravi se budala, rovari i potkopava i sve to lijepo pakuje u slatkorjecivo saopstenje.
lazni streber.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

psihopata
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:45 pm

pešKo može s violinom qurcu svirati....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:46 pm

Momci sjecate se kad sam vam rekao kako Jahic nije poslao nama na mejl saopstenje, a svi drugi su dobili?

Pesto zasto si nas izostavio i ti? :D
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:48 pm

Ne bih da budem negativan ali bez obzira na rezultat sutrasnje utakmice, ako mi tokom naredne sedmice ne dobijemo građevinsku dozvolu tj. ako radovi ne krenu 5. decembra , neka svi od-do idu u vraziju mater !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ndare

pet nov 25, 2016 9:52 pm

Pozz forumu i forumašima! Ne pišem ali pratim od početka forum a registrovao sam se prije nekoliko mjeseci! Nebitno, ali ono što jeste bitno po meni je da ovo što se radi u zadnje vrijeme je maliciozno do srži i boli toliko svakog normalnog navijača. Pešte, ovaj, onaj, lijevi desni po četiri hiljade rečenica i tobož na kraju Željezničar za život cijeli. Šta ko koji Željezničar. Ma u Koldžinu dvoranu zaključajte se i podjelite bezbol(ne) palice i udri a nas sirotinju, obične smrtnike, bolesnike inficrane plavom bojom i svetinjom koja traje preko devet decenija pustite da idemo na utakmice, da navijamo za svog Želju, ne ubacujte nam bubice, ne smarajte nas istinama i objašnjenjima preko inih portala jer sluđujete i zbunjujete običnog malog a največeg lika u navijaču Željezničara. Hoćemo da gledamo i navijamo za Želju, hoćemo da vidimo Euro utakmice na Grbavici, hoćemo Istok jer smo i tu utkali historiju i dali obol i ugradili dio sebe, hoćemo mir među igračima jer i njih sa ovim tiltujete, hoćemo da priča ode u smijeru priča o protivniku na zelenom terenu kojeg očekujemo u narednim kolima, a ne o protivnicima za hastalima i kojekakvim kuloarima. Pustite nas da gledamo klub, pustite nas da volimo klub, pustite njih da u miru igraju i brane boje svetog dresa. Lijepi tranzistori i Mirko Kamenjašević, Milan Andžić, Zoran Popovski, Ivan Tomić itd itd.... Tad sam znao samo prvih 11 za tu utakmicu i protivničkih 11, te formu igrača a sada na jedno saopštenje o formi naših momaka i očekivanjima, te trenutnom razmišljanju o Svinjskom i njihovoj formi ide 300 saopštenja skupština, UO, NO itd samo što i Halči i doktor ne izdaju saopštenje i onaj u cipelama što na poluvremenu ravna busenje po Grbavici.Mislim da ne tražim mnogo jer me interesuje Željo na travnatoj podlozi! Sve ostalo je prolazno..
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

storm_raider
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:54 pm

Sa ovim saopstenjima se mora stati. Neka odu u neku kafanu i rijese to oci u oci, a ne preko medija se prepucavati. Podrzavam rad ove uprave, zbog istoka, Stevanovica, i transparentnog poslovanja, ali ova saopstenja nanose stetu klubu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:56 pm

Ljudi, opet smo poletili, tesko da sutra mozemo pobijediti, nije to tako lako bilo ni kada je Zrinjski bio slabiji, a mi neuporedivo jaci nego sada. Ja bih sa bodom bio prezadovoljan. Samo hrabro dole i sta bude. Stvara se vjestacki atmosfera da ako izgubimo da ce biti katastrofa, sto je van svake pameti.

I ne bih volio Krizmana u prvu postavu, bolje da starta Lazic, kao i Bekric umjesto Radinovica da uleti. Mislim da nemamo nekih rjesenja sa klupe, tako da prvih 11 neka da sve od sebe i sta bude. Ne znam ni sam sta sutra od naseg Zelje da ocekujem, ali nadam se da su igraci spremni i da na njih nije uticalo sve ovo sto se desava. Drago mi je sto Kosoric ne igra. I opet, po ko zna koji put u sezoni, imamo novi stoperski par, koji prvi put zajedno igra. Valjda izadje na dobro :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

1921.ba
Kontakt:

vise i ne citam koliko nas oprase sa ovim romanima :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Brkoo
Kontakt:

**** ga tito i statut, odoh detaljno da ga iscitam da vidim zbog cega je Pesto iznenadjen jer ga kao predsjednika skupstine nisu pozvali na vanrednu sjednicu upravnog odbora. :roll:

Moj Pesto, te prethodne strukture koje ti hvalis su zaduzile klub do bola. **** te titula ako ces nakon nje u stecaj ici jer si duzan bukvalno i Bogu i narodu, porez nisi placao, stadion u katastrofalnom stanju itd.. To i ti Ermine znas samo se malo pravis naivan..

Usred sezone slati pismo Vukoticu koji je predsjednik kluba da vama iz skupstine objasni zbog cega smo u tom trenutku 9-ti na tabeli, **** me svak ako ja mogu skontati odakle pravo bilo kome iz skupstine da bilo kojeg clana uprave smara o bilo cemu, valjda za to postoji i vrijeme i mjesto a to je skupstina kluba, sve mimo toga je cisti neprofesionalizam, da ne kazem mahala. Clanovi uprave polazu racune na skupstini kluba.

Svi stavovi i misljenja se kazu na skupstini kluba, a ne fejs statusima, raznim saopstenjima na tzv. gg.ba itd. Tad se prica, samo tad niko nema muda da postavi pitanje gospodinu Misimovicu oko bilo cega, covjek vas ubije argumentima da mu morate aplaudirati..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:57 pm

Elegant je napisao/la:Ne bih da budem negativan ali bez obzira na rezultat sutrasnje utakmice, ako mi tokom naredne sedmice ne dobijemo građevinsku dozvolu tj. ako radovi ne krenu 5. decembra , neka svi od-do idu u vraziju mater !
Ako se to desi doslo je do krsenja zakona. Tad se moramo ujediniti i zatrpati koldzu i opstinu tuzbama. Orgnizovano traziti smjeu uprave jer po zakonu imamo pravo.

storm_raider
Kontakt:

pet nov 25, 2016 9:59 pm

Ndare je napisao/la:Pozz forumu i forumašima! Ne pišem ali pratim od početka forum a registrovao sam se prije nekoliko mjeseci! Nebitno, ali ono što jeste bitno po meni je da ovo što se radi u zadnje vrijeme je maliciozno do srži i boli toliko svakog normalnog navijača. Pešte, ovaj, onaj, lijevi desni po četiri hiljade rečenica i tobož na kraju Željezničar za život cijeli. Šta ko koji Željezničar. Ma u Koldžinu dvoranu zaključajte se i podjelite bezbol(ne) palice i udri a nas sirotinju, obične smrtnike, bolesnike inficrane plavom bojom i svetinjom koja traje preko devet decenija pustite da idemo na utakmice, da navijamo za svog Želju, ne ubacujte nam bubice, ne smarajte nas istinama i objašnjenjima preko inih portala jer sluđujete i zbunjujete običnog malog a največeg lika u navijaču Željezničara. Hoćemo da gledamo i navijamo za Želju, hoćemo da vidimo Euro utakmice na Grbavici, hoćemo Istok jer smo i tu utkali historiju i dali obol i ugradili dio sebe, hoćemo mir među igračima jer i njih sa ovim tiltujete, hoćemo da priča ode u smijeru priča o protivniku na zelenom terenu kojeg očekujemo u narednim kolima, a ne o protivnicima za hastalima i kojekakvim kuloarima. Pustite nas da gledamo klub, pustite nas da volimo klub, pustite njih da u miru igraju i brane boje svetog dresa. Lijepi tranzistori i Mirko Kamenjašević, Milan Andžić, Zoran Popovski, Ivan Tomić itd itd.... Tad sam znao samo prvih 11 za tu utakmicu i protivničkih 11, te formu igrača a sada na jedno saopštenje o formi naših momaka i očekivanjima, te trenutnom razmišljanju o Svinjskom i njihovoj formi ide 300 saopštenja skupština, UO, NO itd samo što i Halči i doktor ne izdaju saopštenje i onaj u cipelama što na poluvremenu ravna busenje po Grbavici.Mislim da ne tražim mnogo jer me interesuje Željo na travnatoj podlozi! Sve ostalo je prolazno..
Svaka cast prijatelju, tako se i ja osjecam vjeruj mi. Znam da si veliki navijac, neka te sa nama i pisi cesce.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:03 pm

Ja sam se pripremio na poraz. Ruzno zvuci,ali sanse i za bod su nam minimalne. Samo me strah ovih dusmana ako zijanimo. Na sve su oni spremni. Samo nek se momci sutra na terenu bore pa nek bude sta bude.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Whisperer

pet nov 25, 2016 10:03 pm

@Ndare dobar post, i dobro doso medju pravu raju !! :)

Sto rece bob na statusu jednom. Smetljari jedni Glupim koracima i spinovanjem ucinili su samo uslugu ovoj upravi koja sad ima 100% podrsku .. Draze mii je vidjet Ivicu osima na tribini, neg truhlog zuju i kozarica skupa, i ostale smetljare koji sutra jedva cekaju da izgubimo- ti smetljari neka se zapitaju jesul oni ljudi? Upravi i gospodinu Misketu puna podrska da nastave tamo gdje su stali !! Volim te zeljoo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava