@PlavaPorodica meni je parnim mjesecima petoba, a neparnim 70KM. Ne obavljam ja mutne poslove kao neki, samo gospodski

Osjećaj poslije sutrašnje tekme će biti u skladu s našim zalagenjem i igrom, a malo manje ko nam je protivnik. Usporedite dvije tekme, tj. dva gostovanja - Slobodi i Širokom. Poslije Tuzlaka smo govorili da smo bili loši, bili smo razočarani prije svega igrom, uz to loši uslovi i nabrijan domaćin su upotpunili sliku. S druge strane, protiv Širokog smo bili nezadovoljni rezultatom, ne igrom. Do gola smo ubili Široki i bili u nadređenom položaju, pa je ostao žal što nismo uzeli bod(ove). Tako sutra ako nas domaćin nadigra i zasluženo pobijedi, reći ćemo jbg bolji su, prvi su, šampioni su. Ako ih nadigramo i izgubimo bodove proklinjat ćemo stadion i taj nesretni Mostar i govoriti da Zrinjski ima konstantu, ali jako puno sreće. Ako pobijedimo, znat ćemo da fakat možemo, samo nam treba vremena da se psihički sredimo. Kako god nemamo imperativ, treba nam muška borba, zalaganje i da pokažemo kvalitet koji imamo. Nama je u ovoj sezoni Lendrić bio odličan napadač, pa sasvim prosječan, pa je opet odličan. Križman jako dobar, pa nekad loš i nespreman, pa dobar, pa onako. Znači imamo mi ono nešto, ali samo što to ne pokazujemo na terenu... a to je stvar doktorske disertacije kako i zašto.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice