Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 4:16 pm

U ovoj situaciji, mogu biti samo budale ako im nisu obećane neke premije...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet nov 25, 2016 4:22 pm

viewtopic.php?f=51&t=403" target="_blank

:)
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 4:23 pm

Da vas zamolim sutra, ako bude negativan rezultat da ne bude psovki igracima, da ne bude pretjerane nervoze. Svi smo svjesni situacije, probajte utakmicu gledati kroz prizmu nase realne slike ove ekipe, i da vidimo koliko ova ekipa moze protiv najkompaktnijeg tima u ligi.
Dobili smo u Vitezu,nas cilj je ostvaren. Sutra gotovo nista ne mozemo izgubiti, ali sa nekim iznenadjenjem mozemo dobiti mnogo toga. Zato samo sabura, fino mec odgledajte, nama preostaju jos 5.kola gdje je realno da uzmemo 13.bodova sto je i vise nego dovoljno za ulazak u ligu za prvaka.
Sutra sta bude neka bude, ali ja sam siguran da ce nasi igrati maximalno motivisani, i da ce ostaviti sve od sebe na terenu. Koliko ce to biti dovoljno, saznat cemo sutra, ali je to sasvim dovoljno bar meni da se ne naljutim ni na jednog pojedinca u ekipi.
Ok je kritika sutra poslije meca, ali ponavljam molim vas bez grubih rijeci.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 4:33 pm

SUTRA MORAS SVE OD SEBE DA DAS,
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 4:35 pm

Plava Porodica je napisao/la:Da vas zamolim sutra, ako bude negativan rezultat da ne bude psovki igracima, da ne bude pretjerane nervoze. Svi smo svjesni situacije, probajte utakmicu gledati kroz prizmu nase realne slike ove ekipe, i da vidimo koliko ova ekipa moze protiv najkompaktnijeg tima u ligi.
Dobili smo u Vitezu,nas cilj je ostvaren. Sutra gotovo nista ne mozemo izgubiti, ali sa nekim iznenadjenjem mozemo dobiti mnogo toga. Zato samo sabura, fino mec odgledajte, nama preostaju jos 5.kola gdje je realno da uzmemo 13.bodova sto je i vise nego dovoljno za ulazak u ligu za prvaka.
Sutra sta bude neka bude, ali ja sam siguran da ce nasi igrati maximalno motivisani, i da ce ostaviti sve od sebe na terenu. Koliko ce to biti dovoljno, saznat cemo sutra, ali je to sasvim dovoljno bar meni da se ne naljutim ni na jednog pojedinca u ekipi.
Ok je kritika sutra poslije meca, ali ponavljam molim vas bez grubih rijeci.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Kakvo psovanje, momci ce dati sve od sebe i ja ocekujem pobjedu za ostale ne znam

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 4:40 pm

E pa bas zbog ovakvih ocekivanja toga se i bojim.
Da nam se ne desi ko u mecu protiv Sirokog, gdje ocekujemo pobjedu,pa na kraju haos nastao.
Ja se potajno nadam iznenadjenju, ali vise sam svjestan da smo mnogo blizi porazu nego dobrom rezultatu. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 4:53 pm

Plava Porodica je napisao/la:E pa bas zbog ovakvih ocekivanja toga se i bojim.
Da nam se ne desi ko u mecu protiv Sirokog, gdje ocekujemo pobjedu,pa na kraju haos nastao.
Ja se potajno nadam iznenadjenju, ali vise sam svjestan da smo mnogo blizi porazu nego dobrom rezultatu. :)
Ma ne brate u tom smislu ne ocekujem jer smo bolji nego onako ocekujem navijacki i imam osjecaj da cemo dati sve od sebe

Sent from my C5303 using Tapatalk

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet nov 25, 2016 4:53 pm

Šta smisleno napisati u vezi zadnjih događanja?
Dotaći ću se samo jedne rečenice koju pročitah danas/jučer. "Mi nećemo dobiti građevinsku dok je ova garnitura ljudi u upravi". Pogledajmo širu sliku. Kakve veze ima ko je nama u klubu da bismo dobili građevinsku dozvolu? Znači da bismo gradili nešto, trebaju nam podobni ljudi. Da bi komšija doktor gradio treba mu dozvola koji će lako dobiti, jer je doktor, a da bi komšija vajar gradio istu stvar preko puta, on to ne može dobiti, jer je vajar. Zvuči apsurdno, zar ne? Zar to nije klasično spinovanje i podmetanje laži? Građevinski dozvolu ćemo dobiti ako zadovoljava gradnja određene uvjete, a to nema nikakve veze sa rukovodstvom kluba. Previše se bacaju koske da biramo ili uprava ili neko drugi/nešto drugo. Takva podjela je apsurdna, ali tako se nameće mjesecima.
Ja ću biti za upravu dok god me plaćaju, naravno.
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI! NI SRPSKA NI HRVATSKA NI MUSLIMANSKA, VEĆ I SRPSKA I HRVATSKA I MUSLIMANSKA!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 5:00 pm

@eisenbahner Jesu li tebi povecali primanja? :D
Meni petoba svakih 15 dana legne :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pet nov 25, 2016 5:03 pm

Đurbuzović gost u emisiji Poluvrijeme na Hayatu

ISB87
Kontakt:

pet nov 25, 2016 5:26 pm

Sa nama nikad dosadno
MIRZA RASCIC

dell21
Kontakt:

pet nov 25, 2016 5:27 pm

Ono sto nama treba je izolacija ekipe kolko god je moguce, jer su ocigledni pritisci ne mislim na javnos i novinare. Ko misli da to nema uticaj na neke dosadasnje rezultate vara se. Sto manje da ekipa provodi vremena u sar bilo bi najbolje. Sreca pa je prvenstvo pri kraju i jos dva kola.
Ovaj boravak u medugorju je odlicno posluzio jos da je ekipa izolovana od interneta bilo bi odlicno.
Sutra nek daju sve od sebe i rezultat nece izostati, ko nije uplatio nek pozuri. Svi u mostar.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet nov 25, 2016 5:40 pm

@PlavaPorodica meni je parnim mjesecima petoba, a neparnim 70KM. Ne obavljam ja mutne poslove kao neki, samo gospodski :)
Osjećaj poslije sutrašnje tekme će biti u skladu s našim zalagenjem i igrom, a malo manje ko nam je protivnik. Usporedite dvije tekme, tj. dva gostovanja - Slobodi i Širokom. Poslije Tuzlaka smo govorili da smo bili loši, bili smo razočarani prije svega igrom, uz to loši uslovi i nabrijan domaćin su upotpunili sliku. S druge strane, protiv Širokog smo bili nezadovoljni rezultatom, ne igrom. Do gola smo ubili Široki i bili u nadređenom položaju, pa je ostao žal što nismo uzeli bod(ove). Tako sutra ako nas domaćin nadigra i zasluženo pobijedi, reći ćemo jbg bolji su, prvi su, šampioni su. Ako ih nadigramo i izgubimo bodove proklinjat ćemo stadion i taj nesretni Mostar i govoriti da Zrinjski ima konstantu, ali jako puno sreće. Ako pobijedimo, znat ćemo da fakat možemo, samo nam treba vremena da se psihički sredimo. Kako god nemamo imperativ, treba nam muška borba, zalaganje i da pokažemo kvalitet koji imamo. Nama je u ovoj sezoni Lendrić bio odličan napadač, pa sasvim prosječan, pa je opet odličan. Križman jako dobar, pa nekad loš i nespreman, pa dobar, pa onako. Znači imamo mi ono nešto, ali samo što to ne pokazujemo na terenu... a to je stvar doktorske disertacije kako i zašto.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

cikazubo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 5:54 pm

Znam da je off ali onaj lik hrasno na onoj temi piše da bi volio da izgubimo 4-0 sutra, Miske sta im radiš :lol:

Elegant
Kontakt:

pet nov 25, 2016 5:57 pm

Djete neko ocigledno a pored toga pitar, napravio acc i pise gluposti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 5:57 pm

E cuj Ahmetovic.
E je.bem ih glupe :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

pet nov 25, 2016 5:58 pm

Ima li taj hrasno ime i prezime ?
Bas bih volio vidjeti tog navijača koji zeli poraz klubu za koji navija.

LARSSON
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:00 pm

Plava Porodica je napisao/la:E cuj Ahmetovic.
E je.bem ih glupe :rofl1:
Al fejze starog kladioničara :lol:

i jos kae ovaj grb , ova boja a prosao sve moguce premijerligaše i drugoligaše :lol:

damirfile
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:04 pm

Vrag je napisao/la:Ima li taj hrasno ime i prezime ?
Jos prizeljkuje smrt misimovica ccc.
Zna li se ime i prezime debila.

Vrag

pet nov 25, 2016 6:07 pm

damirfile je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Ima li taj hrasno ime i prezime ?
Jos prizeljkuje smrt misimovica ccc.
Zna li se ime i prezime debila.
Treba Begana preispitati. Cim mu ne brise komentare ili barem ne upozori izgleda da ga poznaje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava