Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 12:59 pm

Derbi kola: Zrinjski i Željezničar igraju meč koji ne smiju izgubiti

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/derb ... biti/71512" target="_blank
Željezničar ante portas !

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:07 pm

Svaka cast za analizu. Kako citam neki strah me sve vise hvata. Kako ce izgledati nasi,moze li Bekric ista napraviti protiv "velikih" ekipa,hoce li moci Stanic kvalitetno odigrati i mnoga druga pitanja mi se vrte u glavi. Neka nam dragi Allah pomogne pa sta bude neka bude.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:14 pm

Skupština Kluba je svakako mjesto i vrijeme na kojem će ova struktura upoznati javnost, članove, navijače i sponzore o svim pojedinostima o poslovanju za period od posljednjih šest mjeseci i to će biti napravljeno na način koji još nije viđen u bh.sportu. Istovremeno to će biti i vrijeme da se obznane i analize poslovanje iz ranijih perioda, kao i aktivnosti koje je ova struktura poduzela na rasvjetljavanju istih.
Tako rekose. Hajmo mi odraditi ovu sezonu i pojacati se, a na skupstini ce se rijesiti sve. Vjerujmo im da nece odstupiti ni milimetar, a izrazito zanimljivo ce biti ovo sto sam podebljao, nije jos vidjeno u bh sportu. Podizemo ljestvice.

Hajde Blagi pojedi tu njihovu vezu, majstorcino, a ti Mico nabaci kakav korner na Bocinu glavu moze i na skarice :D

Leon_Professional
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:14 pm

Skupština Kluba je svakako mjesto i vrijeme na kojem će ova struktura upoznati javnost, članove, navijače i sponzore o svim pojedinostima o poslovanju za period od posljednjih šest mjeseci i to će biti napravljeno na način koji još nije viđen u bh.sportu. Istovremeno to će biti i vrijeme da se obznane i analize poslovanje iz ranijih perioda, kao i aktivnosti koje je ova struktura poduzela na rasvjetljavanju istih.
Tako rekose. Hajmo mi odraditi ovu sezonu i pojacati se, a na skupstini ce se rijesiti sve. Vjerujmo im da nece odstupiti ni milimetar, a izrazito zanimljivo ce biti ovo sto sam podebljao, nije jos vidjeno u bh sportu. Podizemo ljestvice.

Hajde Blagi pojedi tu njihovu vezu, majstorcino, a ti Mico nabaci kakav korner na Bocinu glavu moze i na skarice :D

1921.ba
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:15 pm

slika

sta kaze, manijaci su protiv uprave.... ahaaaaaa :D

i da otjeraju ove ljude ne bi bilo vise ni ove 2.000 ljudi na tribinama nego 200 ;)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Elegant
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:17 pm

Toga se dusmani pribojavaju ocigledno uprava u januaru ima namjeru da izadjeu u javnost sa imenima i prezimenima ljudi iz proslosti i njihovom (ne)doprinosu klubu i nerasciscenim racunima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:19 pm

Kakva je to skupština ako neće biti streama :lol:

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:21 pm

Na sve su oni spremni. Ne bi me cudilo da potplate ljude na toj skupstini. Pare vrte sve danas.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:31 pm

S obzirom da će se skupština sigurno snimati kao i prošli put gdje će javnost biti svjedok još žešćeg, otvorenijeg i konkretnijeg govora Misimovića i ostalih, čisto sumnjam da će iko od ovih kvazi "željovaca" u skupštini imat muda glasati protiv.

Qwerty_1987
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:35 pm

Mogu oni podmititi koga hoce i kako hoce, al' revizorski izvjestaj ne laže, on će govoriti za mnoge na skupštini

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

1921.ba
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:39 pm

ako "manijaci" odluce da su protiv ove uprave, a 90% ostalih navijaca je za njih, neka onda tih 10% podrzava zuju i kozarica, posteno jel tako ? :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

FaraonTM
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:44 pm

Hoće li biti Križman spreman za sutra?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hurmasica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:46 pm

FaraonTM je napisao/la:Hoće li biti Križman spreman za sutra?
Hoće :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:49 pm

cikazubo je napisao/la:S obzirom da će se skupština sigurno snimati kao i prošli put gdje će javnost biti svjedok još žešćeg, otvorenijeg i konkretnijeg govora Misimovića i ostalih, čisto sumnjam da će iko od ovih kvazi "željovaca" u skupštini imat muda glasati protiv.
Vjerovatno ce nam Sport1 omoguciti uzivo prijenos, kao sto ce i drugi portali da snimaju, također televizije radi reportaza. Snimka ide na yotube i mnoge druge portale pa i televizije.

Pa eto neka od te gospode uzme mito i digne ruku protiv uprave.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:55 pm

Elegant je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:S obzirom da će se skupština sigurno snimati kao i prošli put gdje će javnost biti svjedok još žešćeg, otvorenijeg i konkretnijeg govora Misimovića i ostalih, čisto sumnjam da će iko od ovih kvazi "željovaca" u skupštini imat muda glasati protiv.
Vjerovatno ce nam Sport1 omoguciti uzivo prijenos, kao sto ce i drugi portali da snimaju, također televizije radi reportaza. Snimka ide na yotube i mnoge druge portale pa i televizije.

Pa eto neka od te gospode uzme mito i digne ruku protiv uprave.
Snimaće momci i sa 1921 sigurno, nije ni bitno hoćel biti live, ali materijal će biti u javnosti, u govor i nastup ljudi iz NO i UO uopšte i ne sumnjam, znamo kako je i prošli put bilo kad je Misketu malo pukao film, a situacija sad je još komplikovanija sa dušmanima, tj ima ih više nego u istom periodu prošle godine, kako god nakon nastupa čelnika kluba čisto sumnjam da će se naći neki miš koji će ići protiv.

damirfile
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:58 pm

Mozda ti i koji bi digli ruku odu u cuzu prije skupstine heheh.
Uzimamo bod sutra minimalno.

exbabilon
Kontakt:

pet nov 25, 2016 2:07 pm

Ako se na sredini terena ne uspijemo nositi sa Zrinjskim mogli bi sutra proci neslavno. Odbrana sa Stanom, Bogicevicem, Boccom i Memijom mi ne ulijeva povjerenje. Najmanje 1 go moramo dati za bod.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

mali plavisa
Kontakt:

pet nov 25, 2016 2:20 pm

exbabilon je napisao/la:Ako se na sredini terena ne uspijemo nositi sa Zrinjskim mogli bi sutra proci neslavno. Odbrana sa Stanom, Bogicevicem, Boccom i Memijom mi ne ulijeva povjerenje. Najmanje 1 go moramo dati za bod.

Boca,Bogi kakvi god su bolji su od Ace koji je u padu forme od prosle godine cini mi se,Memija ide uzlaznim putem dok Stana moze kad hoce odigrat dobru tekmu!Uglavnom sretno nam!

exbabilon
Kontakt:

pet nov 25, 2016 2:22 pm

Stoperi su par, a ovaj par nema jos nijednu utakmicu. Bocca dugo nije igrao, Bogi se jos vraca. Stana na lijevom beku..hmm..ne znam bas

Hurmasica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 2:22 pm

Ih kad Stana šorc zavrne bjež'te Zrinje.. :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava