To je toVeteran je napisao/la:Prateći ponašanja pojedinih igrača, u javnosti, putem medija i društvenih mreža. U razgovorima sa nekim od njih, iz priča ostale raje, definitivno skupina razmaženih i ufuranih momaka ili ljudi, većina prosječnih i ispod prosječnih nogometnih znalaca. Iskreno rijetki izuzetci su među njima. Ne bih zbog ukupne atmosfere nikoga spominjao, ali razmaženi i raspušteni neprofesionalci u većini. U ekipi i oko nje mahalanja ko u priči, iznose se stvari i kome treba i kome ne treba, pa dušmani koriste kao alate u rušenju sistema koji se uspostavlja. Nisu tu samo igrači u pitanju. Ima oko ekipe još ljudi. Pa razmislite.
Izdržati nekako do polusezone. I onda trenera i upravu veliki posao čeka. Pod hitno napraviti promjene u stručnom štabu i Slavkovim pomoćnicima. Ojačati ekipu oko Slavke, ali novim ljudima. Postaviti kriterije istupanja igrača, ništa zabranjivati, ali rigorozno kažnjavati sve osvrte i komentare na tim, ekipu, Želju, dešavanja u i oko ekipe. Mahalcima koji ostanu tu doobro objasniti da se zna ko su i da jezik za zube zakuju...
Mi na proljeće očekujemo tešku borbu za Europu, ine smijemo sebi dopustiti luksuz da se trener, ekipa, pa i uprava i navijači fokusiraju na bilo šta drugo osim na teren, igru, rezultate, i navijanje naravno. Ukoliko budemo imali izazova kakvih trenutno imamo, mi Europe nećemo vidjeti....
![]()
![]()
Nezz kako to idr jer ovi imajj mandat 4 godine i ako ne ponude ostavke onda nezz na koji nacin se mogu smijeniti pogotovo kad ovi imaju svi crno na bijelo i kad ce im Miske urinirati po facama (mislim na te koji su protiv uprave)AsharaK je napisao/la:Ne moze jedan covjek smijeniti upravu xd
Skupstina moze