Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 10:48 am

LARSSON
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:48 am

asharak slobodno stavi nick na cirilici..........

Hurmasica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:50 am

Sretan Dan državnosti! :bih:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:53 am

Veteran je napisao/la:Prateći ponašanja pojedinih igrača, u javnosti, putem medija i društvenih mreža. U razgovorima sa nekim od njih, iz priča ostale raje, definitivno skupina razmaženih i ufuranih momaka ili ljudi, većina prosječnih i ispod prosječnih nogometnih znalaca. Iskreno rijetki izuzetci su među njima. Ne bih zbog ukupne atmosfere nikoga spominjao, ali razmaženi i raspušteni neprofesionalci u većini. U ekipi i oko nje mahalanja ko u priči, iznose se stvari i kome treba i kome ne treba, pa dušmani koriste kao alate u rušenju sistema koji se uspostavlja. Nisu tu samo igrači u pitanju. Ima oko ekipe još ljudi. Pa razmislite.
Izdržati nekako do polusezone. I onda trenera i upravu veliki posao čeka. Pod hitno napraviti promjene u stručnom štabu i Slavkovim pomoćnicima. Ojačati ekipu oko Slavke, ali novim ljudima. Postaviti kriterije istupanja igrača, ništa zabranjivati, ali rigorozno kažnjavati sve osvrte i komentare na tim, ekipu, Želju, dešavanja u i oko ekipe. Mahalcima koji ostanu tu doobro objasniti da se zna ko su i da jezik za zube zakuju...
Mi na proljeće očekujemo tešku borbu za Europu, ine smijemo sebi dopustiti luksuz da se trener, ekipa, pa i uprava i navijači fokusiraju na bilo šta drugo osim na teren, igru, rezultate, i navijanje naravno. Ukoliko budemo imali izazova kakvih trenutno imamo, mi Europe nećemo vidjeti....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
To je to :palacgore:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:56 am

Btw momci, humanitarna akcija traje do sljedeceg petka, pred tekmu sa Celikom. To ce nekako i simbolicno biti da ce pred tu utakmicu biti urucene pare. Hvala ljudima koji su vec dali novac. Mi smo jedna velika porodica.
Željezničar ante portas !

Dzezvar
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:10 am

slika
Cisto da se vidi kako i na drugim forumima raja razmislja.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:12 am

pa normalno da je jedine dvije relevante stranice podrzavaju ovu upravu... tamo na gg.ba ne smiju ni otvoriti anketu, jer bi 80% glasalo za upravu...
100/94/37/34 - i to je to!

dell21
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:18 am

i da postave anketu bila bi namještena.

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:19 am

Je li Skupstina u januaru moze ovu Upravu "skloniti" i izabrati novu i ako ovi nisu podnijeli ostavke kao sto je bio slucaj u junu ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:26 am

Ja mislim da skupstina ne moze smjeniti upravu, nego samo predsjednik skupstine. (treba provjeriti u statutu)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:28 am

Ne moze jedan covjek smijeniti upravu xd
Skupstina moze

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 11:34 am

AsharaK je napisao/la:Ne moze jedan covjek smijeniti upravu xd
Skupstina moze
Nezz kako to idr jer ovi imajj mandat 4 godine i ako ne ponude ostavke onda nezz na koji nacin se mogu smijeniti pogotovo kad ovi imaju svi crno na bijelo i kad ce im Miske urinirati po facama (mislim na te koji su protiv uprave)

Sent from my C5303 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:39 am

Pa mogu ih smijeniti zakonski samo izglasavanjem vecine u skupstini i to je to.

Brkoo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:43 am

Ja jos ne mogu da dodjem sebi od onog sto je Cengic, kao clan skupstine napisao. Clan skupstine koji zeli da mu neko mimo skupstine polaze racune, i koji ne zna nadleznosti skupstine, no, uo, nevjerovatno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:50 am

Ma kakvi ba Pešte i Čengići, i ne znam koji još. Pa samo pričaju bezze a kada bi ih pitali koliko su za Želju uradili od kada su članovi skupštine ušutili bi, jer nisu ništa. To dokazuje da smo mi još uvijek u jednoj ranoj fazi razvoja kluba, kada nam predsjednik skupštine, ali i mnogi članovi skupštine ne donese niti jednu marku u klub. Ta funkcija treba da bude stvar prestiža, a ne mjesto gdje se slika neki zgubidan kakav je kod nas slučaj. Čak on ne mora donositi pare, ai mora biti osoba od uticaja. Pa kada npr. zapne sa opštinom oko dozvole, on to završi. Trenutni ne može završiti da se saksija sa cvijećem iza gola postavi...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Elegant
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:53 am

Rekao je Misimovic da ce se vidijeti ko ce do 31. decembra izvrsiti svoje obaveze u klubu !

Brkoo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:00 pm

Nema potrebe da se pljuje po Pesti ali treba ukazati na odgovornost vecine ljudi iz skupstine kluba. Treba da znaju da predstavljaju Zelju i kad odu do granapa, isto kao i ljudi iz uprave i igraci sa strucnim stabom. Ja Pestu krivim zbog onog statusa na fejsu i izjave za govnogovno.ba, o tome se trebalo na skupstini diskutovati a ne se po fejsu prepucavati, ko djeca. Ne treba zatvarati oci pred losim stvarima ali zna se gdje se o tome prica..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:07 pm

Upravo to. Nije problem u tome što nekome u skupštini smeta nešto ali za to postoji i mjesto i vrijeme za diskusiju. Mjesto nije facebook, mjesto nije portal već skupština kluba gdje se treba raspravljati o svim stvarima koje se tiču kluba. Nema istu težinu status navijača i predsjednika skupštine ili člana iste i o tome bi svi trebali voditi računa. Ovo što su oni uradili je klasično mahalanje u stilu "Eh da ti komšija ispričam šta ima novo", a tamo gdje ustvari trebaju pričati - šute. I nakon toga ponašanje k'o uvrijeđena mlada, valjda im nije jasno u čemu je problem, gdje su pogriješili..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Veteran1965
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:27 pm

Dajte ba pa samo je trebao nazvati predsjednika kluba, i dogovoriti sastanak, ručak, kafu i reći sve što laprda i izjavljuje dušmanima. Ozbiljan je čovjek, na ozbiljnoj poziciji. Pametan i inteligentan i nemojte mi govoriti da ovdje nije bio namjere...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Elegant
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:34 pm

Treba ove stvari ostaviti za januar i skupstinu pa neka se tu sve iznese na vidilo, sada je najvaznije ove dvije preostale utakmice odraditi sto je bolje moguce - mislim da mozemo do 4. boda, a u međuvremenu da dobijemo građevinsku dozvolu pa da konacno krene istok.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava