Naravno da svako ima pravo da se druži, sjedi sa onim koga on odabere.Veteran je napisao/la:Ja jeste se Tuce uskurčio, fakat ne znam šta mu je. Glumi, rovari, nije to taj Samir iz ranijih boravaka u Želji. Ne govorim o igri na terenu, nego o ponašanjima. Mislim uzima cifru koju na žalost na terenu uopšte ne opravdava, i glumi nešto. Poklopi se ušima Tuce, yebo te Sanel u bulju. Pokušaj zaraditi svoju ne malu platu za promjenu. Mani se facebooka i internetskih sr.anja. I zbog sebe i zbog Želje
![]()
![]()
No svaka medalja ima dvije strane. Internet, portali, društvene mreže su zlo, a nogometaši su ipak javne ličnosti gdje se svaki njihov lajk gleda kroz prizmu. Pa vani ljudi takve "propuste" kažnjavaju.
Ne kontam kakva se poruka misli poslati u eter (ili kontam ali ne želim vjerovati da je tako), taman da ti je brat rođeni, ne možeš se slikati sa njim i na sliku nakačiti komentar pravda, šta već ne, mrsko mi citirati sad od do, a da je isti taj lik u otvorenom sukobu sa poslodavcem, kojem i ti na koncu pokažeš račune.
Ne želim vjerovati ali imam pogan osjećaj da određena grupa ljudi unutar kluba se ponaša ko 'trojanski konj' i više se bavi unazađivanjem nego unapređivanjem situacije, kluba općenito.
Takođe, isto ko da imamo ljude koji uopšte ne pričaju istim jezikom, jer normalna situacija bi bila da se iza zatvorenih vrata rješavaju mnoge stvari koje se odavno već iznose u javnost. Stanje al 'niko nikog ne je.be 5%', pojedini su se izgleda pomirili da im je odsviralo u klubu pa ih boli ona stvar kako će odraditi to vremena što im je još ostalo, gledaju da prevare ove druge. A na žalost tu ispašta klub u koji se svi oni kunu, te navijači, oni pravi, "mali" ljudi, koji nisu haman nikome bitni.
Lijepa ona "pored ovakvih prijatelja, ne trebaju ti neprijatelji". I to je fakat tako.
Svima kojima je klub na nebitnom mjestu a samo neki sitni interes bitan želim sve najgore u životu, da imaju nekog takvog ko će ih ko kancer ubijati natenane
VOLIM TE ŽELJO