Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2016 8:54 pm

Ne znam ih ni ja vec u intervju je Slavko rekao da trojica idu i da je vec obavljen razgovor sa njima.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

čet nov 24, 2016 8:55 pm

Treba nam jaka zelja kod igraca ona najveca za pobjedu. Da ginu za svaku loptu jer zrinjski jest bolji ali ne toliko i mora ova njegova serija doci jednom kraju. Mi porazom necemo puno toga izgubiti ali bi volio da pobijedimo zbog debila da se ne nasladuju vise i ovi napadi nisu dzaba dosli pred ovu utakmicu.

gavran
Kontakt:

čet nov 24, 2016 8:56 pm

damirfile je napisao/la:Treba nam jaka zelja kod igraca ona najveca za pobjedu. Da ginu za svaku loptu jer zrinjski jest bolji ali ne toliko i mora ova njegova serija doci jednom kraju. Mi porazom necemo puno toga izgubiti ali bi volio da pobijedimo zbog debila da se ne nasladuju vise i ovi napadi nisu dzaba dosli pred ovu utakmicu.

1:3 hladno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

damirfile
Kontakt:

čet nov 24, 2016 8:57 pm

gavran je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Treba nam jaka zelja kod igraca ona najveca za pobjedu. Da ginu za svaku loptu jer zrinjski jest bolji ali ne toliko i mora ova njegova serija doci jednom kraju. Mi porazom necemo puno toga izgubiti ali bi volio da pobijedimo zbog debila da se ne nasladuju vise i ovi napadi nisu dzaba dosli pred ovu utakmicu.

Ako Bog da.

LARSSON
Kontakt:

čet nov 24, 2016 8:58 pm

Pinkii je napisao/la:Ne znam ih ni ja vec u intervju je Slavko rekao da trojica idu i da je vec obavljen razgovor sa njima.
valjda nije dalabu da ih ubacuje

Model1964

Necemo primiti gol :-)
Zvuci ludo 0:2
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

gavran
Kontakt:

damirfile je napisao/la:
gavran je napisao/la:

Ako Bog da.

Ugljesa,Pjesnik i Lendric
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 8:59 pm

salle86 je napisao/la:Ovako...mene fakat fascinira Markovic. Igrac koji ne da je dosao na mala vrata, kako se to voli reci, vec "kroz prozor" a trenutno je mozda i najkorisniji igrac na terenu. Nije sve u golovima i asistencijama, ima tu nesto i u postavci i citanju igre, sigurnoscu koju igrac unosi u saigrace, pozrtvovanosti...i sta sve jos ne.
Iako je recimo na pocetku, odnosn po dolasku dvojca Krizman-Markovic ovaj prvi djelovao kao vanserijsko pojacanje, meni Darko trenutno izgleda kao P.Nijema iz najboljih dana u nasem klubu.
Bilo bi dobro da imamo vise takvih igraca, igraca od zadatka, od kojih u svakom trenutku znas sta mozes ocekivati i dobiti.
U kombinaciji sa Jovanom, ali onim pravim Jovanom, on moze puno. Jos kad se tu doda ako Bog da Zajko u drugom dijelu sezone, vjerujem da ce nas vezni red biti nesto sto ce biti kljuc uspijeha.
Jos da je kako Miru zadrzati (mada je to po meni 99% nemoguce) ali bar da ga je "iskoristiti" u drugom dijelu, te jedno solidno lijevo krilo koje moze igrati svaki mec i bar na 70% nivoa Mire.
Odoh nasiroko, post prvobitno poceh time kako sam zadivljen Darkom...steta jbg sto mu je 29.
Odlično si to primijetio i slažem se s tobom. Darko je tačno igrač zadatka i pravi značajan balans između defanzivnog i ofanzivnog dijela ekipe. Poprilično je hladan na terenu i rutinski rješava dosta situacija. Zaista znači mnogo za ekipu a da se to možda i ne primijeti onako na prvi pogled.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Vrag

čet nov 24, 2016 9:01 pm

Bez Kosorica vidim bod, sa njim bruku

Pinkii
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:15 pm

slika BFF

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:19 pm

Noga obojici pa se solidarisu.
Zeljine "LEGENDE" koji igraju iz ljubavi prema klubu. Preskupa slika, realno :D

Veteran1965
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:26 pm

Ja jeste se Tuce uskurčio, fakat ne znam šta mu je. Glumi, rovari, nije to taj Samir iz ranijih boravaka u Želji. Ne govorim o igri na terenu, nego o ponašanjima. Mislim uzima cifru koju na žalost na terenu uopšte ne opravdava, i glumi nešto. Poklopi se ušima Tuce, yebo te Sanel u bulju. Pokušaj zaraditi svoju ne malu platu za promjenu. Mani se facebooka i internetskih sr.anja. I zbog sebe i zbog Želje
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

fczeljo
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:28 pm

Malo se smirujem, loše mi na zdravlje utiču ova saopštenja sa svih strana. Sad kontam da sumiram i sintetiziram šta se sve dešava. Pa redom..

1. Pred svaku imalo ozbiljniju utakmicu nam se serviraju afere putem portala. Pred Slobodu u Tuzli je bio Bogičević, prošle sezone pred Zrinjski nam je bio Koldžo, sad opet pred Slobodu priča o Veselinoviću, sad opet pred Zrinjski i dobijanje dozvole za istok - Jahić i navodni raskoli i otkazi, ostavke...
2. Sportski nismo na zadovoljavajućem nivou, ali nije baš da Željo dominira našom ligom kao Barcelona ili Real. Ima po par sezona kad smo uvijek prvi ili drugi, ali je bilo nekoliko sezona kad smo bliže bili ispadanju nego evropi. Da budemo realni, jesmo puno napravili i igrali velike utakmice, ali smo imali i nemalo katastrofalnih kompletnih sezona. Ova sezona još nije ni do pola, ima prilike i za borbu za opstanak, ali i za borbu za titulu.
3. Klub je često u medijima zbog stvari koje nisu vezane uz teren - istina, ali ništa neuobičajeno za bosanski fudbal. Pred skoro svaki derbi se više priča o prijetnjama, sudijama, kaznama, ulaznicama i sličnim glupostima više nego o fudbalu. Da ne govorim o suspenzijama, porezima, vlasnicima, menadžerima, procentima, interesima... Mislim na sve, ali baš sve klubove u Bosni i Hercegovini. Zanimljivo je da se portali nekad ranije nisu baš pretjerano uzbuđivali kada su neki naši zaposlenici presretali partnere kluba, sponzore, fudbalere, druge zaposlenike kluba, a sad kao da živimo u Švicarskoj pa se od verbalnog napada svi ibrete i najavljuju raskoli, struje, otkazi, ostavke...Uz to od portala koji nemaju niti jedan autorski tekst na temu fudbala ili bilo kojeg sporta.

Elem, lijepo se vidi kakva je naša lijepa lešinarska država - kad pokušavaš nešto da napraviš onda te svi pod lupom posmatraju i analiziraju ti i pravopis. Kad si žestoka ubleha i lopov, onda te niko ne dira.

Sretan vam Dan državnosti!

PS Upravo sam saznao da smo jedini klub u BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine kojeg je ove godine posjetila poreska inspekcija. Jedini. Dovoljno.

SWRA_1921
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:28 pm

To sam i ja juce postavljao na forum

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2016 9:36 pm

Pinkii je napisao/la:slika BFF

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Pa i Bekric je taj kojem je noga pa nek se podrzavaju. Na slici vise od 10 milja mjesecno bez poreza koje nisu donijele nista i kome se podrzavaju.

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:40 pm

Nemojte da pretvorite ovo u pricu sad protiv Tuceta. Bekric jos uvijek moze odigrati dobro, i protiv Viteza je bio jedan od najboljih. Znaju se preko 10 godina, a i nisam bas siguran da je ovo vecerasnja slika.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrRiccoli
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:41 pm

storm_raider je napisao/la:Nemojte da pretvorite ovo u pricu sad protiv Tuceta. Bekric jos uvijek moze odigrati dobro, i protiv Viteza je bio jedan od najboljih. Znaju se preko 10 godina, a i nisam bas siguran da je ovo vecerasnja slika.
Ne pricam ja protiv tuceta naprotiv bolje bi mu bilo da igra i svi sretni.

fczeljo
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:43 pm

storm_raider je napisao/la:Nemojte da pretvorite ovo u pricu sad protiv Tuceta. Bekric jos uvijek moze odigrati dobro, i protiv Viteza je bio jedan od najboljih. Znaju se preko 10 godina, a i nisam bas siguran da je ovo vecerasnja slika.
Baš tako i kontam. To je kao da se moj haver iz firme posvađa sa gazdom, ja i dalje mogu sjediti i piti kafe i sa jednim i drugim. Ovo je Jahić objavio, a čini mi se da je već i izbriso ili ja to ne mogu vidjeti, vjerovatno da bi sebe podigao.

Leon_Professional
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:44 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Ne pricam ja protiv tuceta naprotiv bolje bi mu bilo da igra i svi sretni.

:palacgore: :palacgore:

Tryg
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:46 pm

Bekric uz Lendrica najbolji bio protiv Viteza.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava