sajo10 je napisao/la:[
Besirevic od prve minute?

Ma tesko to. Mada ili bi nam pravo valjalo ili bi se mali izgubio totalno. Kako god, to je prevelik rizik, ali ko zna i onaj malac iz Milana rijesi derbi protiv Juvea.
Rekose Boca umjesto Ace a Stanic lijevo.
Eto smirile su se strasti, napadi su sve cesti i jaci, ali vjerujem da ova garnitura ljudi nece otici, ako ustraju nama ce biti samo bolje. Pa samo pogledajte da se oni toliko napadaju i jedina su uprava koja se napada, kao da su nam pokrali cijeli klub, kao da smo pred stecajem. Samo razmislite malo i ovo vam je cisti dokaz da idemo u pravom smjeru.
Da se malo okrenemo tekmi protiv Zrinjskog. Ne bi bilo lose.
Zrinjski je jaka ekipa, mada ovaj bi im period mogao biti rezultatska kriza. Ona mora doci kad tad. Evo vec 2 meca igraju nerijeseno, protiv Slobode izpuste 3-0, ranjivi su sigurno.
MEdjutim, oni su kompaktna ekipa u kojoj igra dosta igraca koji mogu napraviti potez i rijesiti utakmicu. Tu mislim na Tomica, Todorovica, Mesanovica, Bilbija koji je za mene kao i Mesanovic prije bio kloc ali u ovoj ekipi pokazuje mnogo vise.
NAravno tu treba uvrstiti i njihovog lijevog beka Stojkica. Vjerujem da je i Petrovic zapazio sjajna utrcavanja Stojkica. Ako se ne varam poslije njegovog ubacivanja mi smo primili gol, ali i dosta golova je palo na taj fazon i po toj strani. Stvarno covjek se strasno snalazi u napadu, a imaju Tomica koji sve to nagradi jednom loptom u prostor. Tu je i Todorovic koji igra u zivotnoj formi. Memija ce nazad morati odigrati dobru partiju, iako znamo da Mema zna ispasti kao protiv Radnika.. Nadam se da ce Memija rijesiti to dobro, naravno uz pomoc Miroslava.
Prije svega treba da skupimo sredinu terena i u situaciji kada oni imaju loptu da budemo agresivni i uvijek blizu igraca, da im pusemo za vrat.
Imam osjecaj da ovo mozemo dobiti, duzni su nam zbog par zadnjih tekmi dole, a i ne bi bilo lose da nas sreca pomiluje onako kako nas je zakidala zadnje 2 tekme i opcenito cijelu sezonu.
Kad bi ih uzeli zagu.zala bi se liga strasno. Pa uz pojacanja u Plejofu napasti i prvo mjesto ako odradimo kvalitetno ovaj regularni dio.