Idu nigdje, bamboochadelinjo je napisao/la:rado cu ti odgovoriti...Dzenis ide na isto mjesto gdje idu Stevanovic ,Zaha i Lendric...znaci nigdjeomladina1921zeljina je napisao/la:E raja, ljubi vas brat, možete li ukratko šta se sve pisalo, gdje će ovo Dženis? može i u pm, hvala mnogo
A stovanom novinaru bi rekao...ne znas se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdis, neskovolan i jos lazesvrbanjusa je napisao/la:Znate sta bi rekao Mamic? I ovaj **** nabijem na k....
Omar500 je napisao/la:A stovanom novinaru bi rekao...ne znas se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdis, neskovolan i jos lazesvrbanjusa je napisao/la:Znate sta bi rekao Mamic? I ovaj **** nabijem na k....
![]()
"ti si provokator, ti si mucki provikator" Jedan je Mamic hahaOmar500 je napisao/la:A stovanom novinaru bi rekao...ne znas se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdis, neskovolan i jos lazesvrbanjusa je napisao/la:Znate sta bi rekao Mamic? I ovaj **** nabijem na k....
![]()
Kad sam ja to neku noć govorio, mene ovdje pojedini ubjeđuju da trebam navijati za nake kozojebe i Kotrijke. Evropa je prežaljena i šta je bilo bilo je, nema nazad. Sami smo odlučivali o svojoj sudbini, sreća nam nije bila saveznik u zadnjim kolima i to je tako i u životu i u fudbalu. Zato sledeće sezone idemo ponovo puniti našu Grbavicu i pokazati svima da smo najjači na ovim prostorima! Jedinstveni u našim ciljevima ćemo biti mnogo pametniji u novoj sezoni, naš put se zna i sav ovaj post od tri godine bez trofeja će vrlo brzo doći na naplatu, tekma po tekma, vrijedno skupljati bodove i na kraju ćemo aBd ubirati plodove!exbabilon je napisao/la:Ma yebo i Evropu i Kotrljik i sve, FORZA RADNIK U FINALU. Ona tuzlanska gamad i za ovih 5 utakmica kazne spominje Ivicu, vrijedjaju i psuju...FUJ, nikad nista ne osvojili i sto prije se ugasili. AMIN.
Torlak IldinMinjore je napisao/la:Zbog toga sto ga Koldzi dojite
mraka cete da se bojite !
Ma najveca je tuga sto to nikad nisi cuo od navijaca Zrinjskog, ali one seljacine svaka druga rijec im uvreda, gdje ces dalje kad su navijali s pitarima protiv Zelje. Zato treba ovo sto kaze @goodisonpark podrzati momke, igrati za sebe, svaku utakmicu do kraja i ne dozvoliti da ovisis o nekome. Ko ih jebeGoodisonPark je napisao/la:Kad sam ja to neku noć govorio, mene ovdje pojedini ubjeđuju da trebam navijati za nake kozojebe i Kotrijke. Evropa je prežaljena i šta je bilo bilo je, nema nazad. Sami smo odlučivali o svojoj sudbini, sreća nam nije bila saveznik u zadnjim kolima i to je tako i u životu i u fudbalu. Zato sledeće sezone idemo ponovo puniti našu Grbavicu i pokazati svima da smo najjači na ovim prostorima! Jedinstveni u našim ciljevima ćemo biti mnogo pametniji u novoj sezoni, naš put se zna i sav ovaj post od tri godine bez trofeja će vrlo brzo doći na naplatu, tekma po tekma, vrijedno skupljati bodove i na kraju ćemo aBd ubirati plodove!exbabilon je napisao/la:Ma yebo i Evropu i Kotrljik i sve, FORZA RADNIK U FINALU. Ona tuzlanska gamad i za ovih 5 utakmica kazne spominje Ivicu, vrijedjaju i psuju...FUJ, nikad nista ne osvojili i sto prije se ugasili. AMIN.
Sutra kada krene orgijanje sa stadiona u Bijeljini mnogi ce da mjenjaju misljenje !exbabilon je napisao/la:Ma yebo i Evropu i Kotrljik i sve, FORZA RADNIK U FINALU. Ona tuzlanska gamad i za ovih 5 utakmica kazne spominje Ivicu, vrijedjaju i psuju...FUJ, nikad nista ne osvojili i sto prije se ugasili. AMIN.
Meni ovaj bek stevanovic nije nesto bolji od memije, a i stana na beku ne kaska punocrnamamba96 je napisao/la:
mislim da je ovo The best
Niti moze Pozder biti ispred Lendrica, niti bilo ko iz veznog reda ispred Jovana.crnamamba96 je napisao/la:
mislim da je ovo The best