Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

vrbanjusa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 17, 2016 5:28 pm

Znate sta bi rekao Mamic? I ovaj **** nabijem na k....
:-)
21 10 4

Petrović Slavko

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:31 pm

delinjo je napisao/la:
omladina1921zeljina je napisao/la:E raja, ljubi vas brat, možete li ukratko šta se sve pisalo, gdje će ovo Dženis? može i u pm, hvala mnogo
rado cu ti odgovoriti...Dzenis ide na isto mjesto gdje idu Stevanovic ,Zaha i Lendric...znaci nigdje :ganja:
Idu nigdje, bamboocha :mrgreen:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:31 pm

E čuj naslova ko je uništio sistem u Želji, eki ovo molim vas. :skoljka: Bollan pa mi nismo do unazad godinu+ dana mogli prepoznati sistem da nas trolejbusom pregazi, e pa neće moći đaci moji. Idemo cijeli sjever za ovog Šišića: Samire Samire Samire... napuši se qurčine :ganja:

Šta mu dođe ona Emina Šišić isto radi u faktoru, uhljebili se familijarno, orasi ispadaju iz džepova ali se ono našlo pisati fol kritički osvrt :lol: Usput nabijem sve novinare iz faktora na Đoku Mazalića uz dužno poštovanje ovom slikaru :kafa:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:33 pm

vrbanjusa je napisao/la:Znate sta bi rekao Mamic? I ovaj **** nabijem na k....
A stovanom novinaru bi rekao...ne znas se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdis, neskovolan i jos lazes :rofl1: :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 17, 2016 5:35 pm

Omar500 je napisao/la:
A stovanom novinaru bi rekao...ne znas se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdis, neskovolan i jos lazes :rofl1: :karanje:
:-) :-)
21 10 4

Petrović Slavko

flux
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:35 pm

Omar500 je napisao/la:
"ti si provokator, ti si mucki provikator" Jedan je Mamic haha

exbabilon
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:38 pm

Ma yebo i Evropu i Kotrljik i sve, FORZA RADNIK U FINALU. Ona tuzlanska gamad i za ovih 5 utakmica kazne spominje Ivicu, vrijedjaju i psuju...FUJ, nikad nista ne osvojili i sto prije se ugasili. AMIN.

boja mora
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:42 pm

Ma mogu plačeni novinarčići pisati šta hoče ali koliko ja vidim ovaj forum ovidje je ogledalo mišljenja pravih Željinih navijača i takođe koliko vidim uprava i Misimović imaju punu podršku i nek crknu dušmani. :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

Ma Šišić . Eh ljudi dragi. Može nam se i on i ostali koji stoje iza njega sageti. Možda ih je muzikalo posjetio sa 'validnim' papirima o posudbama. Pa nasjeli na priču ili nemaju sta objaviti pa daj napiši nešto. SarajlijaTM je skrenuo pažnju povodom pisanja i podmetanja od strane drugih. Nemojte nasjesti. Grande Misimovic i ostali iz NO i UO imate moju doživotnu podršku samo zbog bagera u dolini. Tek će imati sta da pišu dotični mame im se najebem...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u uto maj 17, 2016 5:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Eisenbahner1921
Kontakt:

U ovaj članak mogu povjerovati samo oni koji nimalo ne prate naš Klub. Miske se pokušava predstaviti kao jedini čovjek u klubu, veliki vođa i za svaki neuspjeh će on biti okrivljen. To se može prodati ovcama, mi to nismo. Članak je smiješan, ali on govori da se dobro radi, jer uvijek moraš imati neprijatelje kojim smeta tvoj uspjeh. Samo lagano čekajmo BOOMove :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:48 pm

Zbog toga sto ga Koldzi dojite
mraka cete da se bojite ! ;)

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:50 pm

exbabilon je napisao/la:Ma yebo i Evropu i Kotrljik i sve, FORZA RADNIK U FINALU. Ona tuzlanska gamad i za ovih 5 utakmica kazne spominje Ivicu, vrijedjaju i psuju...FUJ, nikad nista ne osvojili i sto prije se ugasili. AMIN.
Kad sam ja to neku noć govorio, mene ovdje pojedini ubjeđuju da trebam navijati za nake kozojebe i Kotrijke. Evropa je prežaljena i šta je bilo bilo je, nema nazad. Sami smo odlučivali o svojoj sudbini, sreća nam nije bila saveznik u zadnjim kolima i to je tako i u životu i u fudbalu. Zato sledeće sezone idemo ponovo puniti našu Grbavicu i pokazati svima da smo najjači na ovim prostorima! Jedinstveni u našim ciljevima ćemo biti mnogo pametniji u novoj sezoni, naš put se zna i sav ovaj post od tri godine bez trofeja će vrlo brzo doći na naplatu, tekma po tekma, vrijedno skupljati bodove i na kraju ćemo aBd ubirati plodove!

:zeljeznicar1:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Whisperer

uto maj 17, 2016 5:53 pm

Minjore je napisao/la:Zbog toga sto ga Koldzi dojite
mraka cete da se bojite ! ;)
Torlak Ildin
·
hajde miske do 20h potpisi da gori Facebook

ha ha koji je ovo bratt :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

crnamamba96
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:59 pm

slika

mislim da je ovo The best

sergejevic

uto maj 17, 2016 6:01 pm

GoodisonPark je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ma yebo i Evropu i Kotrljik i sve, FORZA RADNIK U FINALU. Ona tuzlanska gamad i za ovih 5 utakmica kazne spominje Ivicu, vrijedjaju i psuju...FUJ, nikad nista ne osvojili i sto prije se ugasili. AMIN.
Kad sam ja to neku noć govorio, mene ovdje pojedini ubjeđuju da trebam navijati za nake kozojebe i Kotrijke. Evropa je prežaljena i šta je bilo bilo je, nema nazad. Sami smo odlučivali o svojoj sudbini, sreća nam nije bila saveznik u zadnjim kolima i to je tako i u životu i u fudbalu. Zato sledeće sezone idemo ponovo puniti našu Grbavicu i pokazati svima da smo najjači na ovim prostorima! Jedinstveni u našim ciljevima ćemo biti mnogo pametniji u novoj sezoni, naš put se zna i sav ovaj post od tri godine bez trofeja će vrlo brzo doći na naplatu, tekma po tekma, vrijedno skupljati bodove i na kraju ćemo aBd ubirati plodove!

:zeljeznicar1:
Ma najveca je tuga sto to nikad nisi cuo od navijaca Zrinjskog, ali one seljacine svaka druga rijec im uvreda, gdje ces dalje kad su navijali s pitarima protiv Zelje. Zato treba ovo sto kaze @goodisonpark podrzati momke, igrati za sebe, svaku utakmicu do kraja i ne dozvoliti da ovisis o nekome. Ko ih jebe

Elegant
Kontakt:

uto maj 17, 2016 6:02 pm

Sutra kada krene orgijanje sa stadiona u Bijeljini mnogi ce da mjenjaju misljenje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1921.ba
Kontakt:

uto maj 17, 2016 6:06 pm

Ah što je Belgija lijepa zemlja !
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Momci imal ko da skuplja PLBiH slije, ostalo mi nekoliko da završim, ako ima duplih ajde inbox
Željezničar ante portas !

godrina
Kontakt:

crnamamba96 je napisao/la:slika

Meni ovaj bek stevanovic nije nesto bolji od memije, a i stana na beku ne kaska puno
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Ajzea
Kontakt:

uto maj 17, 2016 6:07 pm

crnamamba96 je napisao/la:slika

Niti moze Pozder biti ispred Lendrica, niti bilo ko iz veznog reda ispred Jovana.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava