Pazite se jagnjadi, plavi jezik haraBudi Željo je napisao/la:Gdje su ona jagnjad sto je @gavran najavio ove hefte?

Pazite se jagnjadi, plavi jezik haraBudi Željo je napisao/la:Gdje su ona jagnjad sto je @gavran najavio ove hefte?
Prvo je došao do lopte, sve i da je faul jer neki imaju takav kriterij onda nipošto nije za karton. Inače nam je suđenje sve gore i gore, iz utakmice u utakmicu se ibretim kakve gluposti prave naše sudije, ne mislim samo na naše tekme, a samo 2-3 kluba imaju konstantno dobro suđenje od početka sezone, dok je nama i još nekim klubovima uvijek posle svake utakmice nzaobilazna tema suđenje, bilo da se radi o ofsajdu, faulu, penalu kad god je 50-50 ide se kontra Želje.Hadzijalagic je napisao/la:Nigdje u boljim ligama ono nebi bilo svirano ali i Sinisa se zaletio ko sivonja bez neke potrebe a znao je da mu prijeti suspenzija..
Najsmješnije mi je kad na leđima imaju igrača i čim prime loptu odma onaj lagani pad slijedi uz vrisak i naravno obavezno se dobije faul to samo u našoj ligi ima i nigdje više..Hadzijalagic je napisao/la:Ma u ovoj ligi je dovoljno vrisnuti da dobijes faul a ako malo jace vrisnes onda je i zuti.. Sudije su totalne neznalice i bez "namjernih gresaka".. Sviraju gluposti i unistavaju i onako negledljiv fudbal.. Valjic i Jakupovic ko i znaju kad hoce, ostali manje vise tanki..
S obzirom na sudije i njihovo znanje ovakav nam trener trebacikazubo je napisao/la:Najsmješnije mi je kad na leđima imaju igrača i čim prime loptu odma onaj lagani pad slijedi uz vrisak i naravno obavezno se dobije faul to samo u našoj ligi ima i nigdje više..Hadzijalagic je napisao/la:Ma u ovoj ligi je dovoljno vrisnuti da dobijes faul a ako malo jace vrisnes onda je i zuti.. Sudije su totalne neznalice i bez "namjernih gresaka".. Sviraju gluposti i unistavaju i onako negledljiv fudbal.. Valjic i Jakupovic ko i znaju kad hoce, ostali manje vise tanki..
salle86 je napisao/la:E ovako, moram podjeliti ovde jedan san pa ako ima kakav tumač nek mi ga rastumači
Negdje sam ja ko u kakvom tržnom centru i sad nahrlio vani, otvaraju se ona klizna vrata i taman da prođem kad s desne mi strane isto neko žuri. Pogledam ja kad glavom i bradom gospodin Ivica Osim. Milo meni te mu klimnem glavom i ono išaretim rukom da on prođe prvi, on isto meni, još kaže ti si mlađi, vjerovatno i imaš čemu žuriti dok je meni svejedno.
Reko legendo moja halali al mogu li te ono ko oca rođenog jednom poljubiti u obraz kad si mi takav.
I poljubim ga.
Probudio se, jeb.o sebe sav nekakav sretan, ko da smo šampioni svemira...
Najljepši san ikad
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI, GOSPODAR FAMILIJE