Ne bi ja rekao da ima klub opoziciju, da bi neko bio opozicija mora imati alternativu kao odgovor na uradjeno ili neku strategiju, plan bilo sta. Opozicijom se ne moze nazvati neko ko ceka samo losu reakciju da sjedne na dusu klubu bez nekih konkretnih stvari. Evo ako i ima opozicija neka ponude nesto bolje i uspjesnije za Zelju ja sam od tog trenutka pristalice opozicije.Veteran je napisao/la:Meni je super kada ljudi misle svojom glavom, i iznose svoje mišljenje, ma koliko se to nekome sviđalo ili ne sviđalo. Takođe mi je ok da klub ima opoziciju, koja je jaka i nikad zadovoljna. (ali realna za razliku od naše trenutno).Ovakve osobe ili skupine ljudi neće dozvoliti upravi da se uspava, tjeraće je konstantno naprijed i u organizacionom , ali i u sportskom segmentu. U finišu klub bi trebao rasti i sazrijevati u svim segmentima, a to je ono što svi želimo. Finansijski stabilan, sportski uspješan, sa trofejima i konstatno u Europi.
Šta nam još treba?
![]()
![]()
To sam stavio u zagradu, dakle realnu opziciju, sa planom, argumentima, projektom kvalitetnijim od ovog koji trenutno imamo. Iskreno ne želim niti da ovi misle da su nezamjenjivi i jedini, jer i to je neka krajnost koju ne želimo.pile87 je napisao/la:Ne bi ja rekao da ima klub opoziciju, da bi neko bio opozicija mora imati alternativu kao odgovor na uradjeno ili neku strategiju, plan bilo sta. Opozicijom se ne moze nazvati neko ko ceka samo losu reakciju da sjedne na dusu klubu bez nekih konkretnih stvari. Evo ako i ima opozicija neka ponude nesto bolje i uspjesnije za Zelju ja sam od tog trenutka pristalice opozicije.Veteran je napisao/la:Meni je super kada ljudi misle svojom glavom, i iznose svoje mišljenje, ma koliko se to nekome sviđalo ili ne sviđalo. Takođe mi je ok da klub ima opoziciju, koja je jaka i nikad zadovoljna. (ali realna za razliku od naše trenutno).Ovakve osobe ili skupine ljudi neće dozvoliti upravi da se uspava, tjeraće je konstantno naprijed i u organizacionom , ali i u sportskom segmentu. U finišu klub bi trebao rasti i sazrijevati u svim segmentima, a to je ono što svi želimo. Finansijski stabilan, sportski uspješan, sa trofejima i konstatno u Europi.
Šta nam još treba?
![]()
![]()
Par stotina hiljada?Dolina je napisao/la:Uprava je očito pravila greške što se tiče transfera ali to nije vijest, svi mi to dobro znamo. Hoće li iko odgovarati? Neće. Ova je uprava uradila više dobrih nego loših stvari. Skontali su nakon potrošenih par stotina hiljada da im igračka križaljka ne ide i uhvatili su se onoga što najbolje znaju. Zbog toga je i doveden Ćenan i na ovom ugovoru sa Zebom na jednu godinu se vidi jedan drugačiji pristup. Neće više biti velikih ugovora i gađanja ciframa jer istih nema puno.
Koliko smo napredovali vidjećemo uskoro u prelaznom roku.
Figurativno rečeno, može i par miliona ako ti više odgovaraGrbavica je napisao/la:Par stotina hiljada?Dolina je napisao/la:Uprava je očito pravila greške što se tiče transfera ali to nije vijest, svi mi to dobro znamo. Hoće li iko odgovarati? Neće. Ova je uprava uradila više dobrih nego loših stvari. Skontali su nakon potrošenih par stotina hiljada da im igračka križaljka ne ide i uhvatili su se onoga što najbolje znaju. Zbog toga je i doveden Ćenan i na ovom ugovoru sa Zebom na jednu godinu se vidi jedan drugačiji pristup. Neće više biti velikih ugovora i gađanja ciframa jer istih nema puno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda objaviti javno da sindikalac ne odgovara na poruke....i postaviti mu javno pitanja...a Jaha se može ubjediti da se obavi razgovor sa njim.Republika je napisao/la:NIjedan ni drugi ni su odgovorili poslali smo im poruke
Jasno ko dan isto kako se pisu ova obracanja javnosti, portal kao neko ko se zalaze za sport moze uputiti javno pitanje sindikatu s obzirom da vec nece da jave. Jel protivzakonito uzimati pare na ruke, zasto se ne zalazu za igrace celika, zasto se ne zalazu za same sebe ( Dzidic- Sloboda), zasto se ne zalazu da igraci budu prijavljeni imaju zdravstveno itdVeteran je napisao/la:Možda objaviti javno da sindikalac ne odgovara na poruke....i postaviti mu javno pitanja...a Jaha se može ubjediti da se obavi razgovor sa njim.Republika je napisao/la:NIjedan ni drugi ni su odgovorili poslali smo im poruke
![]()
![]()
Mozes ti napisati i milijardi ali to nije istina. Figurativno ili nefigurativno.Dolina je napisao/la:Figurativno rečeno, može i par miliona ako ti više odgovaraGrbavica je napisao/la:Par stotina hiljada?Dolina je napisao/la:Uprava je očito pravila greške što se tiče transfera ali to nije vijest, svi mi to dobro znamo. Hoće li iko odgovarati? Neće. Ova je uprava uradila više dobrih nego loših stvari. Skontali su nakon potrošenih par stotina hiljada da im igračka križaljka ne ide i uhvatili su se onoga što najbolje znaju. Zbog toga je i doveden Ćenan i na ovom ugovoru sa Zebom na jednu godinu se vidi jedan drugačiji pristup. Neće više biti velikih ugovora i gađanja ciframa jer istih nema puno.
Sent from my iPhone using Tapatalk