A sve i da je covjek kriv jer je navodno svaki doveden igrac bila njegova odluka, hvala mu. Vidjeti ponovo punu Grbavicu, a pogotovo sva atmosfera uoci, za vrijeme i poslije utakmice sa Sirokim
Ne umanjujem zasluge drugih u klubu i dobro odradjen marketing, ali svi smo mi svjesni da su zvucna imena privukla ljude na stadion.
A taj dan je meni bio velicanstven, vidjeti onakvu Grbavicu, pa onda sva prica oko stadiona, pa mi kao GS... ljudi koliko god ova sezona bila promasaj rezultatski, zazmirite i sjetite se tih trenutaka i ono sto nam je nas Zeljo priredio. A svi ovi padovi i razocarenja poslije su tu bas zato sto toliko volimo Zelju i bas zato da bi nam u buducnosti uspjesi bili jos drazi.
medijska hajka sad, je mozda i zbog toga sto misle da nece biti nekog kontraefekta od strane navijaca, jer nema utakmica, pa da kazemo svoje misljenje. Zato se slazem da bi bilo dobro kroz udruzenje obratiti se i dati punnu podrsku. Jer iskreno ne pravi uprava stadion sebi, nego Zelji i navijacima, valjda sve napade protiv uprave ili pojedinaca iz iiste, trebamo smatrati kao napadima na nas. I samo da naglasim, kad kazem napad ne mislim da se mi trebamo okupljati, nekom citati bukvicu kao sto je bilo price, nego stati iza uprave koja ce to fino rijesiti, al i njima ce biti lakse kad vide da imaju podrsku