Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 17, 2016 4:50 pm

Uglješa Radinović ove godine ispao iz PLBiH, a sljedeće osvaja ligu i kup :shisha:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

uto maj 17, 2016 4:51 pm

podrska Misketu i upravi !!! nek se ne obazire na ove gluposti nego nek nastavi raditi kao do sada i poseban akcenat sada da se stavi na sportski segment jer su bas njihovim zaslugama ostalo doveli na jedan veci nivo...Miske ima podrsku navijaca i ova medijska hajka i ljubomora na njega uopste ne treba da ga dotakne nesto puno ...nek nastave gdje su stali !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

uto maj 17, 2016 4:52 pm

Sad Miske moras u inat dovesti nekog :D

ChWilla
Kontakt:

uto maj 17, 2016 4:54 pm

inat je loš savjetnik. samo nastaviti pametno i jako.
gradi željo boli te *****

Blackadder
Kontakt:

uto maj 17, 2016 4:55 pm

Ma kakvi ovi kvazi-novinarčići, da znaju koliko ih volimo ne bi riječi o Želji napisali, stoka seljačka. Jednom sam već pisao o tome, pa bih se najradije citirao ali su obrisali postove pa ću reći ono što je suština, a to je da ako si najbolji, najuspješniji, najtrofejniji, najpopularniji, itd. klub logično je da će te svi probati blatiti, narušiti ugled, umanjiti tvoje uspjehe itd. Ono što želim da kažem jeste da ako malo bolje razmislimo svi, ovakvi tekstovi bi nas trebali radovati, jer smo im trn u oku, uvijek bili i ostali. Mislim da će uvijek tako biti, jer oni su mali, a mi smo veliki (VELIKI ŽELJEZNIČAR), što je posljedica dugogodišnjeg :karanje: .
Zadnja izmjena: Blackadder, dana/u uto maj 17, 2016 4:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

uto maj 17, 2016 4:55 pm

LARS1921 je napisao/la:Sad Miske moras u inat dovesti nekog :D
OUUUU, pogodio si u sridu. Ovo je narucen clanak od strane buduceg trenera, pokusava probuditi inat Misketu. Mudro, mudro... a mi mislili imamo dusmane..

LARSSON
Kontakt:

uto maj 17, 2016 4:57 pm

exbabilon je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Sad Miske moras u inat dovesti nekog :D
OUUUU, pogodio si u sridu. Ovo je narucen clanak od strane buduceg trenera, pokusava probuditi inat Misketu. Mudro, mudro... a mi mislili imamo dusmane..
..

delinjo
Kontakt:

uto maj 17, 2016 4:57 pm

Blackadder je napisao/la:Ma kakvi ovi kvazi-novinarčići, da znaju koliko ih volimo ne bi riječi o Želji napisali, stoka seljačka. Jednom sam već pisao o tome, pa bih se najradije citirao ali su obrisali postove pa ću reći ono što je suština, a to je da ako si najbolji, najuspješniji, najtrofejniji, najpopularniji, itd. klub logično je da će te svi probati blatiti, narušiti ugled, umanjiti tvoje uspjehe itd. Ono što želim da kažem jeste da ako malo bolje razmislimo svi, ovakvi tekstovi bi nas trebali radovati, jer smo im trn u oku, uvijek bili i ostali. Mislim da će uvijek tako biti, jer oni su mali, a mi smo veliki (VELIKI ŽELJEZNIČAR), što je posljedica dugogodišnjeg :karanje: .
najvaznije je da uprava ima podrsku nas obicnih navijaca a ostali su nebitni ...svejedno nam sta god da napisu mi nemamo koristi od toga...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

smurf_
Kontakt:

uto maj 17, 2016 4:59 pm

A sve i da je covjek kriv jer je navodno svaki doveden igrac bila njegova odluka, hvala mu. Vidjeti ponovo punu Grbavicu, a pogotovo sva atmosfera uoci, za vrijeme i poslije utakmice sa Sirokim :klanjase2: :klanjase2:

Ne umanjujem zasluge drugih u klubu i dobro odradjen marketing, ali svi smo mi svjesni da su zvucna imena privukla ljude na stadion.

A taj dan je meni bio velicanstven, vidjeti onakvu Grbavicu, pa onda sva prica oko stadiona, pa mi kao GS... ljudi koliko god ova sezona bila promasaj rezultatski, zazmirite i sjetite se tih trenutaka i ono sto nam je nas Zeljo priredio. A svi ovi padovi i razocarenja poslije su tu bas zato sto toliko volimo Zelju i bas zato da bi nam u buducnosti uspjesi bili jos drazi.

medijska hajka sad, je mozda i zbog toga sto misle da nece biti nekog kontraefekta od strane navijaca, jer nema utakmica, pa da kazemo svoje misljenje. Zato se slazem da bi bilo dobro kroz udruzenje obratiti se i dati punnu podrsku. Jer iskreno ne pravi uprava stadion sebi, nego Zelji i navijacima, valjda sve napade protiv uprave ili pojedinaca iz iiste, trebamo smatrati kao napadima na nas. I samo da naglasim, kad kazem napad ne mislim da se mi trebamo okupljati, nekom citati bukvicu kao sto je bilo price, nego stati iza uprave koja ce to fino rijesiti, al i njima ce biti lakse kad vide da imaju podrsku

Okolele
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:02 pm

Eno objavili i na fb stranici faktor.ba uz mnostvo pozitivnih komentara na clanak hehe :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

nikson
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:03 pm

Misimovic Senad jedan je od nas!!!!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

diego1921
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:07 pm

Ma ja ne znam sto se neko zamara s ovim,ovoga ce uvijek biti!! Nisu nama dusmani samo ovi sto koce stadion ili kone,ima i dosta navijaca naseg kluba koji pricaju protiv Misimova i ostalih,kao kad je Amar bio tu ovaj Misimovic nije smio prici klubu i sl..Mene ovo ne iznenadjuje,samo jos ocekujem naslov :" Misimovic prevario rodjaka i promijenio prezime " , tako Violina napisa onaj dan :mrgreen:
Puna podrska za Misimovica i ostale ljude iz uprave,doci ce dan ako Bog da, kad ce se ovi novinarcici ulizivati Misimovicu i ostalim :palacgore:
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u uto maj 17, 2016 5:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:08 pm

Ubi nas ovo iščekivanje trenera :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:09 pm

Ma sistem je narusen jer nismo izborili evropu ma nek se nose u pm. Sto se tice Zahirovica ja bih ga ostavio do zime i ako ne bude to to ne treba ni pare bacati bezveze. Velika nam je sreca sto smo skoro sve dugove vratili pa sav novac mozemo trositi na redovne obaveze inace bi se bas hvatali za glave. Da cemo osjetiti ne igranje u evropi hocemo i to bas i radi para i radi koeficijenta tako da dzaba sve al ja nmg da se oporavim od neigranja evrope al nikako jer ce nas strasno usporiti jos plus sto bi slijedece godine uz titulu bili nosioci u drugom pretkolu LP i onda uz prolazak imamo garantovan play off evropa lige. Zajebali smo se zestoko jbg

Sent from my C5303 using Tapatalk

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:12 pm

Okolele je napisao/la:Eno objavili i na fb stranici faktor.ba uz mnostvo pozitivnih komentara na clanak hehe :mrgreen:
Evo jos komentara, bolje im je ovo da brisu dok ih armija navijaca nije lincovala :pljesak:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:12 pm

Na ovaj clanak ce se zaboraviti za dva dana !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:13 pm

E raja, ljubi vas brat, možete li ukratko šta se sve pisalo, gdje će ovo Dženis? može i u pm, hvala mnogo
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:14 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:E raja, ljubi vas brat, možete li ukratko šta se sve pisalo, gdje će ovo Dženis? može i u pm, hvala mnogo
Koliko sam ja skontao, obicna novinarska patka, kao i za Zahirovica. Neka me ne ko ispravi ako grijesim
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:18 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:E raja, ljubi vas brat, možete li ukratko šta se sve pisalo, gdje će ovo Dženis? može i u pm, hvala mnogo
rado cu ti odgovoriti...Dzenis ide na isto mjesto gdje idu Stevanovic ,Zaha i Lendric...znaci nigdje :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

diego1921
Kontakt:

uto maj 17, 2016 5:19 pm

Omar500 je napisao/la:
Koliko sam ja skontao, obicna novinarska patka, kao i za Zahirovica. Neka me ne ko ispravi ako grijesim
Ma pusti avazov-sport ,Sinan pise gluposti !! :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava