Prijatelju, ja da sam ti bar ne bih pisao i pokazivao ljudima da sam glup. Ali ti svakim postom otklanjas svaku sumnju.DZM13 je napisao/la:Cuj ovog gore bolji zeljo od waregama, prije ce u repku. Vjerovatno se ovom je be hoce li ili nece, pare su tamo vece tri puta minimalno? Ja da sam fudbaler, samo bi za pare igrao
Zeljo je klub koji ima bolju historiju od vecine belgijskih klubova. Zeljo je protiv Standarda sasvim solidno odigrao iako je pred utakmicu ostao bez bitnih igraca. Mozda u ovom trenutku ne bi odigrali protiv Standarda kao onda, ali sam siguran da bi protiv tih nizih klubova belgijske lige odigrali dobro. Cak mislim da ni novcano nece mnogo bolje proci. Jedina prednost je sto belgijska liga napreduje jer imaju bolju infrastrukturu, bolje uslove, stadione, ulazu vise novca u omladince i klubove, pa imaju i normalne sudije? I to je ono sto tjera igrace iz nase lige. Nije to ni novac, ni odnos kluba prema njima jer je to, bar kod nas na nivou. Naravno uvijek postoje izuzetci, kao sto je trenutno Jahic.DZM13 je napisao/la:Cuj ovog gore bolji zeljo od waregama, prije ce u repku. Vjerovatno se ovom je be hoce li ili nece, pare su tamo vece tri puta minimalno? Ja da sam fudbaler, samo bi za pare igrao
a mrs hahahahahahahahaAjzea je napisao/la:Vala saopstenje u kost, jos izurinirase po Hakalinom sindikatu. Tako treba..
A gdje je akademija ?LARS1921 je napisao/la:http://oi63.tinypic.com/1zvsh79.jpg
gradi barakucikazubo je napisao/la:A gdje je akademija ?LARS1921 je napisao/la:http://oi63.tinypic.com/1zvsh79.jpg
da ipak malo odvadimo. živjeti i raditi u belgiji je drugi svijet, ne samo za fudbalere.BlwD je napisao/la:Zeljo je klub koji ima bolju historiju od vecine belgijskih klubova. Zeljo je protiv Standarda sasvim solidno odigrao iako je pred utakmicu ostao bez bitnih igraca. Mozda u ovom trenutku ne bi odigrali protiv Standarda kao onda, ali sam siguran da bi protiv tih nizih klubova belgijske lige odigrali dobro. Cak mislim da ni novcano nece mnogo bolje proci. Jedina prednost je sto belgijska liga napreduje jer imaju bolju infrastrukturu, bolje uslove, stadione, ulazu vise novca u omladince i klubove, pa imaju i normalne sudije? I to je ono sto tjera igrace iz nase lige. Nije to ni novac, ni odnos kluba prema njima jer je to, bar kod nas na nivou. Naravno uvijek postoje izuzetci, kao sto je trenutno Jahic.DZM13 je napisao/la:Cuj ovog gore bolji zeljo od waregama, prije ce u repku. Vjerovatno se ovom je be hoce li ili nece, pare su tamo vece tri puta minimalno? Ja da sam fudbaler, samo bi za pare igrao
Ne znam zasto imate potrebu da toliko podcjenjujete nase timove? Dosta stvari utice na igru nasih klubova, ali oni uvijek kvalitet pokazu kad igraju europske utakmice u boljim uslovima. Ovu zadnju godinu to nije bio slucaj iako je Zrinjski dobro odigrao prvu utakmicu protiv Legije, koja jeste puno jaca.
Krivite i pljujte savez sto nemamo normalnu ligu i uslove, a ne klubove koji bar nesto pokusavaju...
E pa to je u stvari poenta svega. Nebi ni oni uspjeli da imaju ovakve uslove. Tu su klubovi najmanje krivi sto nemaju neke uspjehe i zato ne treba pljuvat po igracima i upravi.ChWilla je napisao/la:da ipak malo odvadimo. živjeti i raditi u belgiji je drugi svijet, ne samo za fudbalere.BlwD je napisao/la:Zeljo je klub koji ima bolju historiju od vecine belgijskih klubova. Zeljo je protiv Standarda sasvim solidno odigrao iako je pred utakmicu ostao bez bitnih igraca. Mozda u ovom trenutku ne bi odigrali protiv Standarda kao onda, ali sam siguran da bi protiv tih nizih klubova belgijske lige odigrali dobro. Cak mislim da ni novcano nece mnogo bolje proci. Jedina prednost je sto belgijska liga napreduje jer imaju bolju infrastrukturu, bolje uslove, stadione, ulazu vise novca u omladince i klubove, pa imaju i normalne sudije? I to je ono sto tjera igrace iz nase lige. Nije to ni novac, ni odnos kluba prema njima jer je to, bar kod nas na nivou. Naravno uvijek postoje izuzetci, kao sto je trenutno Jahic.DZM13 je napisao/la:Cuj ovog gore bolji zeljo od waregama, prije ce u repku. Vjerovatno se ovom je be hoce li ili nece, pare su tamo vece tri puta minimalno? Ja da sam fudbaler, samo bi za pare igrao
Ne znam zasto imate potrebu da toliko podcjenjujete nase timove? Dosta stvari utice na igru nasih klubova, ali oni uvijek kvalitet pokazu kad igraju europske utakmice u boljim uslovima. Ovu zadnju godinu to nije bio slucaj iako je Zrinjski dobro odigrao prvu utakmicu protiv Legije, koja jeste puno jaca.
Krivite i pljujte savez sto nemamo normalnu ligu i uslove, a ne klubove koji bar nesto pokusavaju...