Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 22, 2016 10:22 am

Dobro saopstenje kluba.

DZM13
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:22 am

Cuj ovog gore bolji zeljo od waregama, prije ce u repku. Vjerovatno se ovom je be hoce li ili nece, pare su tamo vece tri puta minimalno? Ja da sam fudbaler, samo bi za pare igrao
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

Ajzea
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:30 am

Vala saopstenje u kost, jos izurinirase po Hakalinom sindikatu. Tako treba..

shzna
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:31 am

DZM13 je napisao/la:Cuj ovog gore bolji zeljo od waregama, prije ce u repku. Vjerovatno se ovom je be hoce li ili nece, pare su tamo vece tri puta minimalno? Ja da sam fudbaler, samo bi za pare igrao
Prijatelju, ja da sam ti bar ne bih pisao i pokazivao ljudima da sam glup. Ali ti svakim postom otklanjas svaku sumnju.
1987

mula
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:31 am

Svaka časct na ovom saopštenju.
Što se tiče Jahića baš sam razočaran.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Tryg
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:38 am

Ovaj gore Sanel, i glavom i bradom i pravopisom :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

teteac8684
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:39 am

Sanela Jahića nije suspendovao naš trener Slavko Petrović. Sanel Jahić je suspendovao sam sebe... Zdravo, doviđenja i prijatno...Moj Sanele...

LARSSON
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:41 am

slika

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:46 am

DZM13 je napisao/la:Cuj ovog gore bolji zeljo od waregama, prije ce u repku. Vjerovatno se ovom je be hoce li ili nece, pare su tamo vece tri puta minimalno? Ja da sam fudbaler, samo bi za pare igrao
Zeljo je klub koji ima bolju historiju od vecine belgijskih klubova. Zeljo je protiv Standarda sasvim solidno odigrao iako je pred utakmicu ostao bez bitnih igraca. Mozda u ovom trenutku ne bi odigrali protiv Standarda kao onda, ali sam siguran da bi protiv tih nizih klubova belgijske lige odigrali dobro. Cak mislim da ni novcano nece mnogo bolje proci. Jedina prednost je sto belgijska liga napreduje jer imaju bolju infrastrukturu, bolje uslove, stadione, ulazu vise novca u omladince i klubove, pa imaju i normalne sudije? I to je ono sto tjera igrace iz nase lige. Nije to ni novac, ni odnos kluba prema njima jer je to, bar kod nas na nivou. Naravno uvijek postoje izuzetci, kao sto je trenutno Jahic.

Ne znam zasto imate potrebu da toliko podcjenjujete nase timove? Dosta stvari utice na igru nasih klubova, ali oni uvijek kvalitet pokazu kad igraju europske utakmice u boljim uslovima. Ovu zadnju godinu to nije bio slucaj iako je Zrinjski dobro odigrao prvu utakmicu protiv Legije, koja jeste puno jaca.
Krivite i pljujte savez sto nemamo normalnu ligu i uslove, a ne klubove koji bar nesto pokusavaju...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto nov 22, 2016 10:56 am

DZM13-a ne shvatajte ozbiljno...vise je opterecen drugim stvarima, koji su npr. unistili bivsu drzavu, nego zeljom i klub za koji "navija"
100/94/37/34 - i to je to!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:11 am

Ajzea je napisao/la:Vala saopstenje u kost, jos izurinirase po Hakalinom sindikatu. Tako treba..
a mrs hahahahahahahaha

cikazubo
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:15 am

A gdje je akademija ? :D

LARSSON
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:16 am

cikazubo je napisao/la:
A gdje je akademija ? :D
gradi baraku

ChWilla
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:16 am

BlwD je napisao/la:
Zeljo je klub koji ima bolju historiju od vecine belgijskih klubova. Zeljo je protiv Standarda sasvim solidno odigrao iako je pred utakmicu ostao bez bitnih igraca. Mozda u ovom trenutku ne bi odigrali protiv Standarda kao onda, ali sam siguran da bi protiv tih nizih klubova belgijske lige odigrali dobro. Cak mislim da ni novcano nece mnogo bolje proci. Jedina prednost je sto belgijska liga napreduje jer imaju bolju infrastrukturu, bolje uslove, stadione, ulazu vise novca u omladince i klubove, pa imaju i normalne sudije? I to je ono sto tjera igrace iz nase lige. Nije to ni novac, ni odnos kluba prema njima jer je to, bar kod nas na nivou. Naravno uvijek postoje izuzetci, kao sto je trenutno Jahic.

Ne znam zasto imate potrebu da toliko podcjenjujete nase timove? Dosta stvari utice na igru nasih klubova, ali oni uvijek kvalitet pokazu kad igraju europske utakmice u boljim uslovima. Ovu zadnju godinu to nije bio slucaj iako je Zrinjski dobro odigrao prvu utakmicu protiv Legije, koja jeste puno jaca.
Krivite i pljujte savez sto nemamo normalnu ligu i uslove, a ne klubove koji bar nesto pokusavaju...
da ipak malo odvadimo. živjeti i raditi u belgiji je drugi svijet, ne samo za fudbalere.
gradi željo boli te *****

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:20 am

ChWilla je napisao/la:
BlwD je napisao/la:

da ipak malo odvadimo. živjeti i raditi u belgiji je drugi svijet, ne samo za fudbalere.
E pa to je u stvari poenta svega. Nebi ni oni uspjeli da imaju ovakve uslove. Tu su klubovi najmanje krivi sto nemaju neke uspjehe i zato ne treba pljuvat po igracima i upravi.

Jaozinho22

uto nov 22, 2016 11:21 am

Kakva ba ljudi Belgija ja i @Leon prosuli šuplju da saznamo pravu istinu jer su se insajderi usutili pa smo bacili mamac. :D Ne postoji uopće predugovor s klubom iz Belgije Jer ga ne može potpisat prije 29.12. A Zulte Waregem je odabran nasumicnim odabirom. :) Uživajte i svi u zapadni Mostar!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

damirfile
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:21 am

Upravu je covjek danasnji futbal nas je miljama iza belgije a da ne govorimo o uslovima i novcu. Svi bimi igrali zbog para iako svi volimo i navijamo za naseg zelju.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:25 am

Stevanovicu Miroslave. Ja, kao vjerni navijac Zelje, te neko ko je relativno mlad i ko je zbog tvojih nastupa dobio nadu da ce se Zeljo vratiti na stare staze. Ja tebi ne mogu zamjeriti ako ne produzis ugovor. Kad je ekipa tonula, ti si bio jedina svijetla tacka. Kad sam te sreo nakon tvoje prve utakmice na Grbavici (28.2.) i rekao ti : "bravo Miro, dobar si bio" a ti mi odgovorio : " ma kakvi dobar, nisam znao gdje udaram, ali bice dobro", znao sam da ces svima dokazati koja si klasa.
Dovoljno je da cujes nakon svake utakmice, kako te hvale i zlomislioci i oni koji su tu srcem, za ovaj Klub. Jedini si davao sebe 100% u svakoj utakmici, kad te nije isao gol, kada ekipi nije islo. Kako ja tebi da zamjerim, kad si nam 24.4.2016. donio srecu od galaksje vecu. Onako sitan, zabijes gol poslije prekida. Sta god da se desi, produzio ugovor ili ne, znaj da kad god ti se ime spomene, bilo gdje, izazvati samo pozitivne reakcije kod navijaca Zelje.. Ja ti zelim neku od ekipa iz liga petice, jer ti to zasluzujes..
I samo zapamti, jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar !

vrbanjusa
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:29 am

Treba malo i kritike uputiti kada je opravdana i kada se sve uzme u obzir. Meni ovo saopštenje kluba nije se trebalo objavljivati. Kao i u budućim sporovima sa igračima smatram da se klub ne treba prako medija prepucavati sa igračima. Imaju zakonom predviđene instance na kojima ćeš dokazivati ko je u pravu. Smatram da je klub ispravan u ovom slučaju i da to treba dokazati pred sudom ili gdje već bude trebalo.
Isto tako volio bih da se suzdržimo pljuvanja po Jahiću iako je itekako zaslužio. Bolje da mislimo o nekim ljepšim stvarima :)

Edit: E čuj @minjore relativno mlad :ganja:
Edit2: Apelujem na ljude bliske klubu a koji čitaju ovaj naš lijepi forum da u statut uvrste da ne smijemo vraćati bivše igrače i igrače koji su igrali kod komšija.
21 10 4

Petrović Slavko

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:39 am

ma produzice on jos godinu i otici na poslije evropskih utakmica, a mi cemo zahvaljuci njemu dogurati daleko u evropi za nase uslove, i zaraditi barem 500.000 eura na njemu... zapamtite moje rijeci... ;)
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava