Upravo takostorm_raider je napisao/la:Pregovori su u toku jos uvijek i to je jedina istina. A on je nacelno obecao potpis.
cikazubo je napisao/la:Moramo i od neceg zivit brate, kako je Ivan produzio, time izrazi zahvalnost klubu, to sam vise od Mire ocekivo, ali hajde.. Ako vec ne zeli produziti nek onda igra do zadnjeg dana ugovora, s tribinama necemo nista postici, toga smo se vec nagledali.psihopata je napisao/la:pa oni su se klubu odužili dobrim igrama golovima i asistencijama,ne vidim u čemu je problem?bolje neka odu ako im se ne igra ovdje ili ako ih ne možemo platiti,pa da nam ostanu u lijepom sjećanju, nego da produže pa da se vuku po terenu i čuvaju noge i da im na kraju svi je.bu od do.cikazubo je napisao/la:E yebiga, nek jos Ivan ode popusicemo ga rezultatski , a opet moras nekog prodat, vala ako ne potpise Miro nije korektan, vratio ga Željo iz mrtvih i njega i Ivana.
do juče su neki jedva čekali ivanu da vide leđa a sad bi ga isti najviše oplakivali.....naša posla....
Da potvrdim i ja ovo sto je Leon reko za miru ? da napisem mjesecnu platu cak ? koju nemozemo mi datiz1921 je napisao/la:Storme izjasni se, neki forumasi izgleda srcani dobit
Dok se nije oženio i valjao je, nakon toga ..1921.ba je napisao/la:da se hoce djelmic vratit ako nas miro izradi, valjao bi nam pravo
ni ja nisam pobornik toga ali realno djelmic bi nam valjaopsihopata je napisao/la:e **** ga više vraćanje starih igrača ako mi do sad nismo naučili čemu to vodi nećemo nikad.
za mnoge smo mislili tako....1921.ba je napisao/la:ni ja nisam pobornik toga ali realno djelmic bi nam valjaopsihopata je napisao/la:e **** ga više vraćanje starih igrača ako mi do sad nismo naučili čemu to vodi nećemo nikad.
ma balavci bez mozga,ne treba im davati publicitet,time se hrane.....rodrigo87 je napisao/la:Na sta je spao ovaj nas jadni grad. Dabogda se ruke osusile ko god ovo pisao!!!!
Ne dozvoljavaš ra se razvije igrastorm_raider je napisao/la:Vise necu da vidim pricu o Bosnjacima, Srbima, Hrvatima i ostalima. Necemo cirkus praviti. Zezancija ili ne, postaje degutantno.
storme odlazi!Model1964 je napisao/la:Ne dozvoljavaš ra se razvije igrastorm_raider je napisao/la:Vise necu da vidim pricu o Bosnjacima, Srbima, Hrvatima i ostalima. Necemo cirkus praviti. Zezancija ili ne, postaje degutantno.(diskusija)
Igramo šablonski, niđe ljepore
Ne poštuješ protokolstorm_raider je napisao/la:Zvacu Dzidica da me brani.