Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2016 7:01 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:@Southboy, shvatio sam poentu tvog posta ali nemoj da vracamo ni Dinu Hasanovica. Za njega je Celik bas klub po mjeri, on nema kvalitet za Zelju..
Jest al nema ni Šećer kvalitet za Zelju a doveden je umjesto njega,nije imao ni Midžić koji će sad u januaru u Austriju a doveli još goreg Lazica. Ista stvar kao i kod jufki, otjerali Stojceva i Velkoskog a doveli lošije igrače od njih koji zarađuju slično ili čak i više pa sad mole Boga da im se vrate.
Potpuno se slažem, otjeraš Dinu dovedeš Šećerovića, otjeraš Murisa a ostaviš Halvadžića ili dovedeš Lazića, otjeraš Hodžurdu i prvobitno Bogičevića a dovedeš debelog Toskasa i vječno povrijeđenog i starog Jahića, otjerali smo i Stanu a doveli psihopatu Husića i invalida Bevaba, otjerali Dadu za starog Bekrića i indisponiranog Uglješu, nadam se da će ovakva politika biti prošlost i da će Slavko i Ćenan ispraviti ove greške, dobri potezi su napravljeni vraćanjem Stane i Bogija, vidjećemo šta će biti sa Zebom..

Brkoo
Kontakt:

pon nov 21, 2016 7:14 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:@Southboy, shvatio sam poentu tvog posta ali nemoj da vracamo ni Dinu Hasanovica. Za njega je Celik bas klub po mjeri, on nema kvalitet za Zelju..
Jest al nema ni Šećer kvalitet za Zelju a doveden je umjesto njega,nije imao ni Midžić koji će sad u januaru u Austriju a doveli još goreg Lazica. Ista stvar kao i kod jufki, otjerali Stojceva i Velkoskog a doveli lošije igrače od njih koji zarađuju slično ili čak i više pa sad mole Boga da im se vrate.
Istina je to sto si napisao, nijedan od nabrojanih nema kvalitet za Zelju. Njihova dovodjenja kao i dovodjenja jos nekih igraca su greska prethodne lose transfer politike i zbog toga sto smo stalno mijenjali trenere. Stojcev i Velkoski su igraci koji su kvalitetni, ali i igraci sa ogromnom qrcoboljom..

@cikazubo, dovodjenje Stanica nije dobar potez. Zivim za dan kad cemo se rijesiti i Stanica i Bekrica i Secerovica itd i umjesto njih da gledamo kvalitetne igrace koji ce zasluziti svaki fening koji zaradjuju..

rodrigo87
Kontakt:

pon nov 21, 2016 7:22 pm

Bolji na jednoj nozi. haahhaahhahahahahahaha

avlami97
Kontakt:

pon nov 21, 2016 7:23 pm

hrkljuš, udri se bekane :zid: :zid:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Pinkii
Kontakt:

pon nov 21, 2016 7:27 pm

Cuj srpskih jelen super polovnjaka. Pa meni je jedan Sinisa drazi od vecine "nasih" igraca jer lik "gine" na svakoj utakmici. Najgluplji potez koji je Sanel mogao da uradi je ovaj. Jadno. Pitam se drhtil i on dok pise ili prica o ovoj situaciji i hoce li kakva konferencija u cetvrtak ili petak biti ? Jer jbg Zeljo igra tesku utakmicu mora se malo atmosfera poljuljati sad kad je krenulo na bolje.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 21, 2016 7:30 pm

Hoooonaj, istina je da Jahic ima samo jednu nogu. Ali nije bolji.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

pon nov 21, 2016 7:32 pm

I ja se isto slazem da dosta igraca koji su bili dosli nisu se pokazali kao pojacanje, ili dovoljno pojacanje. Al to je isto tesko predviditi kad se igraci dovode koji su slobodni. Npr kad pogledas imena, Jahic, Zahirovic, Zolotic(posudba), Bevab, pa i Halvadzic svi imaju dobar CV. Pa cak i Bevab kad je igrao za U21 bio je dobar igrac, a za nas bio katastrofa. Husic isto katastrofa. Uprava je ove igrace dovela sa najboljom namjerom, i tesko je bilo predviditi. Koji je drugi tim u nasoj ligi pokusao da dovede ovakva imena? Pa Lendric i Stevanovic su dosli dzabe, a sada se pokazalo da se mogu prodati za dobre pare. To je sigurno tesko da se zna. Jedino je meni smetalo sto su davali starijim igracima duge ugovore.

psihopata
Kontakt:

pon nov 21, 2016 7:37 pm

jahić je realno loš,preloš bio do sad,ali to ne mijenja činjenicu da se stalno pravi cirkus od kluba zbog toga što smo nabacali gomilu polumrtvih i igrača bez mozga.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Velahalve
Kontakt:

pon nov 21, 2016 7:44 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:danas ili sutra pratite zvaničnu fb stranicu kluba, gdje će biti objavljeno da sam rezervisao 4 mjesta na istočnoj tribini, i po tome sam bar ja mislim 1 na ovom forumu. budite pozdravljeni :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Acikosum
Znaci familijarno na istok
Pazi da ti neki Sipu ne svezu za vrat :)
Nek crknu dušmani...

igla
Kontakt:

pon nov 21, 2016 8:00 pm

Želimo da Hadis dovede igrače iz Turske! Pošto ne možemo dovesti iz prve turske, može li kako polovnjaci iz druge turske lige? Na taj način će facebook profili tipa SapkoDžemila Mujić biti zadovoljni, ljepše je pročitati da je asistirao neki Korkmaz, a zabio Yilmaz, pa nek i zijanimo!

Kospicar
Kontakt:

pon nov 21, 2016 8:10 pm

Bjezao sam od diskusije o povratcima Bogija, Stane, Bekrica, Jahica pa sad i Zebe. Bio sam za svako od ovih "pojacanja" i znam da je vecina bila istog misljenja. Bogi jedino malo .. al opet kao iskusni stoper s klupe uvijek dobro dosao.

Nemojte ove diskusije vezano za njih ,htjeli smo ih, dosli su i sad mozemo k. svirat. Jahic nije postovao red, dolazio je na treninge u svojoj opremi, ponasao se kako mu je k. cejf, bio je opominjan i on opet nije dolazio na treninge i na sastanke Kluba. Ovaj slucaj mora da ide u nasu korist.

Ja jedino sto zamjeram ovoj Upravi je to sto su s Bogijem Bekricem i ostalim potpisali ugovore na 3 godine ali sta je tu je.
Hajmo malo o Zrinjskom, sada su malo poljuljani.

Moje vidjenje tekme, tvrda, napeta, takticka utakmica s 1 il 2 gola. Nadam se da ce bit jedan il oba u njihovoj mrezi jer ih nismo uzeli od gola Savica ja msm 2010 il 2011. godine.

U najgorem slucaju x, nikako nas ne vidim kao porazene.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

LARSSON
Kontakt:

pon nov 21, 2016 8:28 pm

jesam :D

Špekac1921
Kontakt:

pon nov 21, 2016 8:31 pm

Bravo, nek si potvrdio moje sumnje :clap:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

teteac8684
Kontakt:

pon nov 21, 2016 8:37 pm

Jedno je sigurno, s nama nikada nije dosadno...

Jaozinho22

pon nov 21, 2016 8:46 pm

Znam ja jednog člana foruma koji kaže da na svakog Srbina u klubu moraju biti tri muslimana :D :D Ovom prilikom pozdrav za njega znam da čita. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon nov 21, 2016 8:47 pm

Na stranu sve, ko je upravu, ko ne, ali ispade bolje u ovoj drzavi raditi kao ostali, kao sto smo i mi radili na kraju krajeva, na ruke davati, pa nek masu svi usima, nikakva prava da nemaju, ovako se sad svi kofrce i pridrzavali bi se kao zakona. Ili je ovo karma pa nam se vraca za sve prije sto smo radili, slanja igraca na tribine, ogromna dugovanja o kojima nema dokaza jer nema nigdje u papirima da se duguje nekim igracima...Ali sindikat je dno dna, dovoljno je vidjeti ko je na celu istog, a sta je on uradio u Slobodi i kako je otisao. Sve je ovo naruceno, planski se radi. Neka malo zaviri u druge klubove, ali nista od toga.
Ja sam prvi prizeljkivao Jahica, ovo sto sada radi je maksimalno neozbiljno. Sta je on ocekivao dolaskom ovdje, da ce kulirati, a plata da kapa? Tolike godine inostrane karijere izgleda sprdio da bi se ovako posrao na sve. Ne razumijem stvarno, nikako mi nije jasan. Umjesto da se trudi, da maksimalno iskoristi sljedece pripreme i proba se sto bolje spremiti, on sve preko one stvari, a igra losa i daleko od one sto smo je ocekivali.

Sta ce se na kraju desiti, pojma nemam, niti imam zivaca da razmisljam. Sada mi je i malo jasnije zasto je vracen Bogicevic, onakav Bogicevic nam je medju najboljim stoperima. Vracen je realno i da ne bi para skrsili na njega, da se razumijemo, ali ajde, kompromis. Ovo natezanje i provlacenje po fejsu, medijima, je stvarno bezveze. Najmanje se pise o fudbalu.

Uglavnom, silne greske su se napravile u zadnja dva transfer roka i nemoguce je samo presijeci vrpcu i da nema vise posljedica. Bit ce ih jos, ali nadam se da ce toga biti sve manje. Ocekujem dosta od ovog zimskog prelaznog roka.Dobro je neko rekao, nije se moglo znati da ce Zahirovic fejlati, da ce Husic biti budala, Bevab da ce sepati. Ali stvarno onda mi nije jasno je li prolazio iko te ljekarske preglede. Bevab i Jahic su povrijedjeni bukvalno dosli.

Imam osjecaj da ce napokon ove zime biti bolje, da cemo dobiti neka ciljana pojacanja, ja bi i vratio Hasanovica, neka momka na klupi, spremnog da uleti, bolje nego dovoditi nekog ala Secerovic od kojeg nista nemamo bukvalno.

Nadam se da ce Stanic odigrati dobro protiv Zrinjskog, potreban nam je maksimalno borben u toj utakmici. Moguce je da Lazic opet pocne utakmicu, kao i Bekric. Ugljesa, stvarno kao da mu je mrsko, nonsalantno igra. Kad hoce, moze. Dobro su nas upozoravali, qrcobolja je njegova najveca mana.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

pile87
Kontakt:

pon nov 21, 2016 9:01 pm

Sindikat je jednistavno stvar matematike broj fudbalera * 20KM iznosi mjesecna zarada. To je biznis ujedno i porez za budale jer sindikat i nije pravno sindikat.
To je u rangu laznih osiguravajucih agencija.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

shzna
Kontakt:

pon nov 21, 2016 9:09 pm

Alealealeooooooooooooo za tri boda živimooooooo Alealealeoooo alealelaooooo za tri boda živimooooooooooo
Nanananananaaaaaa pobjeda u gostimaaaaaa nanananaanaa nananananaaaa pobjeda u gostimaaaaaa
1987

vrbanjusa
Kontakt:

pon nov 21, 2016 9:27 pm

Ovaj Bosnjak bas puko :-)
21 10 4

Petrović Slavko

chile
Kontakt:

pon nov 21, 2016 9:36 pm

Mislim da u prvobitnom postu nije bitna nacija vec da zadnjih 5-6 god dovodimo raznorazne ublehe i polovniake iz Srbije.
Mozda i grijesim tu njegovu poentu ali da ih kamaramo i pecamo k'o slijepci to je defakto, a da pri tome i nedamo priliku djeci iz naseg pogona na konto tih polovnjaka.
E sad da li nasa ta djeca nisu za ozbiljnog fudbala, onda se postavlja pitanje koji ***** ih ucis 10-tak godina po omladinsim pogonima.

Ps. Da dodam fali nama igraca ali ovdje na dorumu se voli sto bi politicari rekli izvuc iz konteksta i onda srati o tome do krajnjih granica.

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u pon nov 21, 2016 9:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava