storm_raider je napisao/la:Ja da par puta ne dodjem na posao, znao bih da sam zavrsio sa tim poslom i da mi je ugovor raskinut, jer sa povrijedio disciplinu. Sanele, nisi ti profesionalac, vec obicni mahalski fudbaler sa takvim razmisljanjem. Hvala mu na svemu od prije, ali barem je vani mogao vidjeti da to tako ne ide, e sada to sto mnogi igraci koji se vrate ovdje gledaju na Zelju kao da je ono sto je nekad bio (sto se tice administrativnih stvari), to je samo njihov problem.
Ma jahic je ispo supak veliiki na ovaj nacin se oglasava jedno fujj, Klub je veci od samog sanela, slavke, Misketa, na ovaj nacin se samo srozava ugled. Sta je on umislio doc na trening u drugoj opremi , slavko mu govori zasto se nije skino u opremu u kojoj su svi igraci, da bi Jahic reko nemoj mi toga ja sam najstariji igrac zelje , pritom odes u Grcku bez dopustenja kluba, je za svaku kaznu- s njegove strane je nepostovanje prema imenu kluba kakav je Zeljo

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar