Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2016 3:47 pm

Bekric je samo u svom prvom boravku jod nas pruzao dobre partije sve ostalo se provlacio na racun toga. Ja sad svaki put oplacem od smjeha kad on prima loptu ili pokusa potrcati.
Iskreno mislim da je tuzno sto se takvim igracima i u lokalnim pricama prododaje epitet legende kluba i nesto povladjuje.
Nadam se da cemo docekat da se izadje iz te camovine i da pocnu igrati igraci koji to zasluze svojim radom i odnosom, sve do tada smo mi mahala i pokusaj od kluba zalosno ali istinito.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:48 pm

Slazem se, Bekric je odlican momak i trebao bi dobiti neki poso
Željezničar ante portas !

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:57 pm

Velahalve je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:danas ili sutra pratite zvaničnu fb stranicu kluba, gdje će biti objavljeno da sam rezervisao 4 mjesta na istočnoj tribini, i po tome sam bar ja mislim 1 na ovom forumu. budite pozdravljeni :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nisi prvi po broju stolica, Miske je uplatio 10 komada :D
Jbg ne mogu ko Miske, ipak je on predsjednik :zeljeznicar1:
Šalim se ja, svaka tebi čast.

psihopata
Kontakt:

pon nov 21, 2016 4:05 pm

Velahalve je napisao/la:
Nisi prvi po broju stolica, Miske je uplatio 10 komada :D
Jbg ne mogu ko Miske, ipak je on predsjednik :zeljeznicar1:
Šalim se ja, svaka tebi čast.
pa napisao je čovjek da je prvi na forumu,osim ako i misimović nije forumaš na sport1.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Kospicar
Kontakt:

pon nov 21, 2016 4:15 pm

Zar sam toliko ofiran :D :ganja:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ono.na
Kontakt:

Pored individualne kvalitete, Zeljo je zasluzan za ponovni procvat Stevanovica i dobre partije Lendrica. Sve to podloga za njihov iskorak u karijeri i zato bi bilo fer i sa nnihove strane da imaju ugovore negdje do 2018te, 2019te, da klub zaradi novac na transferima a ne da besplatno odu, ako nista u saradnji sa menadzerima i celnicima kluba, taj segment bi bilo lijepo ispostovati.

Klub koji prepozna njihove kvalitete, nece zaliti za 700k € i vise, pogotovo ako se na ljeto odigraju tekme u Evropi.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ono.na
Kontakt:

Pored individualne kvalitete, Zeljo je zasluzan za ponovni procvat Stevanovica i dobre partije Lendrica. Sve to podloga za njihov iskorak u karijeri i zato bi bilo fer i sa nnihove strane da imaju ugovore negdje do 2018te, 2019te, da klub zaradi novac na transferima a ne da besplatno odu, ako nista u saradnji sa menadzerima i celnicima kluba, taj segment bi bilo lijepo ispostovati.

Klub koji prepozna njihove kvalitete, nece zaliti za 700k € i vise, pogotovo ako se na ljeto odigraju tekme u Evropi.

teatrale36
Kontakt:

pon nov 21, 2016 4:27 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Nake stvari smo prepricali vec bezbroj puta.. Napravili smo gresku, ne sto smo doveli Jahica, nego sto smo doveli invalida Jahica.. Nesto ne vjerujem da je prosao neki kvalitetan ljekarski pregled a ako ga je prosao onda tuziti kliniku i ljekara koji je potpisao da je Sanel zdrav.. Sanela mozemo pljuvati i kritikovati ali on ima ugovor koji mu garantuje prava.. S druge strane ako postoje dokazi o krsenju klupske discipline on taj ugovor moze objesiti macku o rep.. Savez ce kao i u svim slucajevima jedva cekati da izrekne presudu protiv nas tako da vec vidim njihovu odluku ali ako smo cisti onda imaju institucije i iznad saveza..
Definitivno ovi iz uprave nemaju pojma o fudbalu, mogu oni imati firme i raditi neke druge poslove, ali o fudbalu nemaju pojma. Ili su ovo neke mutne radnje sa ovim raskidima ili fakat ne znaju vise sta rade i koga dovode. Od Željinih legendi do Husica, Hervasa , Pozdera svi nas opališe po usima zestoko.

Whisperer

pon nov 21, 2016 5:04 pm

storm_raider je napisao/la:Ja da par puta ne dodjem na posao, znao bih da sam zavrsio sa tim poslom i da mi je ugovor raskinut, jer sa povrijedio disciplinu. Sanele, nisi ti profesionalac, vec obicni mahalski fudbaler sa takvim razmisljanjem. Hvala mu na svemu od prije, ali barem je vani mogao vidjeti da to tako ne ide, e sada to sto mnogi igraci koji se vrate ovdje gledaju na Zelju kao da je ono sto je nekad bio (sto se tice administrativnih stvari), to je samo njihov problem.
Ma jahic je ispo supak veliiki na ovaj nacin se oglasava jedno fujj, Klub je veci od samog sanela, slavke, Misketa, na ovaj nacin se samo srozava ugled. Sta je on umislio doc na trening u drugoj opremi , slavko mu govori zasto se nije skino u opremu u kojoj su svi igraci, da bi Jahic reko nemoj mi toga ja sam najstariji igrac zelje , pritom odes u Grcku bez dopustenja kluba, je za svaku kaznu- s njegove strane je nepostovanje prema imenu kluba kakav je Zeljo :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LAPAZ
Kontakt:

pon nov 21, 2016 5:21 pm

@Whiperer, nedavno si napisao Sanel Jahic jedan je od nas kad se pricalo da je suspendovan.....Kritikovao si Petrovica!

Southboy
Kontakt:

pon nov 21, 2016 5:35 pm

Zbo ovih stvari ustavom zabrani da ijedan igrac dodje koji ima 30+
Neki dan sam lajao na Zebu sto je dosao i danas danas govorim to a garantujem zivotom da ce nam ovo i on uraditi prvom prilikom kada mu neko iz kluba ili uprave kaze neku rijec ili prituzbu na losu igru ili nesto tako, jer znam da s*pak veliki,u glavi samo gleda cifre i pare..kakva ljubav sve suplja
Nasi ovi truhli starci u ekipi su umislili da su zasticeni medvjedi je*em ih sve usta klosarska i tebi Samire i Sanele raja jedva ceka da vidi ledja jer niste dostojni da nosite ovaj dres..
Vrati malog Hasanovica i dodaj 2 juniora vise ce se boriti i ginuti od ovih manekena..to je sigurno
Jednim dijelom su i navijaci krivi sto smo ih bodrili u svakom losem potezu i pruzali podrsku i onda kad vide da mogu onda je gotovo,izgube kontrolu.

U nasoj ekipi sklad ekipe i medjusobno borba i podrska vise ne postoji,igraci se druze u grupicama(neki klanovi sve) i zato i nema kolektivne borbe na terenu(samo je bitno neki da pogrijesi da mu ovaj drugi *ebe majku i mase rukama a to sto nama kontru ide iz tog napada nista..)

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 21, 2016 5:44 pm

Sa nama nikad dosadno.
@pintole Hoce li nas Bekrija tuziti sindikatu? :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

gavran
Kontakt:

pon nov 21, 2016 5:51 pm

Plava Porodica je napisao/la:Sa nama nikad dosadno.

nece,nije smrsao
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

pon nov 21, 2016 5:53 pm

Kontam nesto, kad se narusi disciplina valjda dobijes opomenu prvo? Pa ako se to ponovi onda se igrac suspenduje?

Covjek pametan kad moze supak Jadranko moze i on.

Druga stvar je sto je on nije karakter pa nece sam sebi da prizna da je povrijedjen i da je lose odigrao, ne bas katastrofalno kako neki predstavljaju nego lose, ispod svojih mogucnosti a mi smo vise ocekivali.

Petrovic povlaci poteze i ima slobodu ako to ne bude smetalo rezultatu neka radi, a to cemo tek znati nakon pauze, a nakon pauze nek jednu izgubi sto se mene tice nek odma ide.

Jer sva mu se prica svodi ekipa ce biti onakva kakvu ja hocu tek nakon pauze. Da i to vidimo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Elegant
Kontakt:

pon nov 21, 2016 6:07 pm

U svakom slucaju na zimu se zahvaliti Bekricu, Jahicu i jos nekima, vidjet cemo za pojacanja i eventualne odlaske tj. prodaje. Na proljece Petrovic vise nema kredita i sam je svijestan sta treba da se radi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon nov 21, 2016 6:19 pm

Velahalve je napisao/la:danas ili sutra pratite zvaničnu fb stranicu kluba, gdje će biti objavljeno da sam rezervisao 4 mjesta na istočnoj tribini, i po tome sam bar ja mislim 1 na ovom forumu. budite pozdravljeni :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Acikosum
Znaci familijarno na istok
Pazi da ti neki Sipu ne svezu za vrat :)
Zadnja izmjena: 11plavih'92, dana/u pon nov 21, 2016 6:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
5. - 7. Okt 1992.

Brkoo
Kontakt:

pon nov 21, 2016 6:22 pm

@Southboy, shvatio sam poentu tvog posta ali nemoj da vracamo ni Dinu Hasanovica. Za njega je Celik bas klub po mjeri, on nema kvalitet za Zelju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ono.na
Kontakt:

pon nov 21, 2016 6:23 pm

A sta to toliko grozno radi Petrovic pa vise nema kredita i da mu je proljece posljednja sansa :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

pon nov 21, 2016 6:24 pm

Plava Porodica je napisao/la:Sa nama nikad dosadno.
slusa glas foruma.

Jaozinho22

pon nov 21, 2016 6:45 pm

Brkoo je napisao/la:@Southboy, shvatio sam poentu tvog posta ali nemoj da vracamo ni Dinu Hasanovica. Za njega je Celik bas klub po mjeri, on nema kvalitet za Zelju..
Jest al nema ni Šećer kvalitet za Zelju a doveden je umjesto njega,nije imao ni Midžić koji će sad u januaru u Austriju a doveli još goreg Lazica. Ista stvar kao i kod jufki, otjerali Stojceva i Velkoskog a doveli lošije igrače od njih koji zarađuju slično ili čak i više pa sad mole Boga da im se vrate.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava