Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2016 2:00 pm

Velahalve je napisao/la:danas ili sutra pratite zvaničnu fb stranicu kluba, gdje će biti objavljeno da sam rezervisao 4 mjesta na istočnoj tribini, i po tome sam bar ja mislim 1 na ovom forumu. budite pozdravljeni :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Bravo majstore :klanjase2: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon nov 21, 2016 2:00 pm

Nake stvari smo prepricali vec bezbroj puta.. Napravili smo gresku, ne sto smo doveli Jahica, nego sto smo doveli invalida Jahica.. Nesto ne vjerujem da je prosao neki kvalitetan ljekarski pregled a ako ga je prosao onda tuziti kliniku i ljekara koji je potpisao da je Sanel zdrav.. Sanela mozemo pljuvati i kritikovati ali on ima ugovor koji mu garantuje prava.. S druge strane ako postoje dokazi o krsenju klupske discipline on taj ugovor moze objesiti macku o rep.. Savez ce kao i u svim slucajevima jedva cekati da izrekne presudu protiv nas tako da vec vidim njihovu odluku ali ako smo cisti onda imaju institucije i iznad saveza..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

pon nov 21, 2016 2:11 pm

Molim sport1.ba da kao medijski partner naseg kluba, dogovori i odrzi intervju sa Sanelom Jahicem. Neka prvo pitanje bude, koji je cilj tuzbe? Neka mi forumasi odrube glavu ukoliko bude znao odgovor.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon nov 21, 2016 2:25 pm

Ajzea je napisao/la:Molim sport1.ba da kao medijski partner naseg kluba, dogovori i odrzi intervju sa Sanelom Jahicem. Neka prvo pitanje bude, koji je cilj tuzbe? Neka mi forumasi odrube glavu ukoliko bude znao odgovor.
"ja biti ljut zato sto nisam dosao na trening i sastanak i oni me nisu nazvati."

cikazubo
Kontakt:

pon nov 21, 2016 2:55 pm

Minjore je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Molim sport1.ba da kao medijski partner naseg kluba, dogovori i odrzi intervju sa Sanelom Jahicem. Neka prvo pitanje bude, koji je cilj tuzbe? Neka mi forumasi odrube glavu ukoliko bude znao odgovor.
"ja biti ljut zato sto nisam dosao na trening i sastanak i oni me nisu nazvati."
:lol: :lol: :lol: :D

teteac8684
Kontakt:

pon nov 21, 2016 2:58 pm

Minjore je napisao/la:
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

Morzhy
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:04 pm

Moramo shvatiti da je ovaj sindikat osnovan samo radi naših igrača. Jedino se igrač Željezničara smije obratiti sindikatu jer ima sve crno na bijelo. Sve se bojim da bi se Jahić i Bogičević obratili sindikatu da im je u ugovoru navedeno 370 KM primanja, a da ostalo primaju u koverti te da u tom ugovoru ništa nije definisano kako treba (čitaj: džepovi im puni oraha)... Da se razumijemo,super je ova naša transparentnost, ugovori na stvarni iznos plate,70% doprinosa na stvarni iznos plate, ali NE U BOSNI nažalost...samo smo sebi povećali troškove enormnih plata za 70% i to nas trenutno isključivo dodatno enormno osiromašuje i slabi nam položaj prilikom pregovora sa igračima, bilo o potpisu, bilo o raskidu ugovora. Boga pitaj kada će i hoće li uopšte to morati uraditi ostali klubovi. Ovo kako je sad, ja vjerujem da Sanel Jahić na papiru sam ima veću neto platu nego cijelih prvih 18 igrača Zrinjskog. Lud bi bio da ne moli Boga da mu se prijevremeno to raskine, na stranu što mi mislimo da on voli klub...voli malo morgen

sofronije
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:04 pm

Ovaj Dzidic me podsjeca na Enesa iz stranke u seriji Lud zbunjen normalan kad prima mito za brakorazvodne parnice i odma poslije toga kaze "zurim u stranku, clan sam antikorupcijskog tima". Znaci i on je bio saucesnik u lopovluku i potpisivanju svakakvih ugovora "na ruke" ...Dobro dosli u BiH.
:zeljeznicar1:

dimitrijevic

pon nov 21, 2016 3:18 pm

A sto nije naveo da ne moze stic staru moju I da izgleda grozno na terenu.***** mu mrtve I njemu I Bekricu. Mi se od titule oprostili u petom kolu,a kolo vode I zale se najvece krampe I istrosene picke sto kontaju da je Zeljo preplacen na njih I obrnuto.
Mirza Rascic !

igla
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:19 pm

Mene samo zanima zašto se ovaj sindikat javlja samo kad smo mi u pitanju? Zaista nisam fan onih teorija zavjere "svi su protiv nas", ali nakon odlaska Husića iz Slobode je npr. bilo puno materijala da se javi sindikat, ajmo ostale klubove pogledat, raspad sistema, nema plata uopšte, ni prijavljenih ni neprijavljenih, niko ništa ne priča. Što se ne pokrene sindikat kad je u pitanju to da su igrači prijavljeni na 400 KM, a sve im se daje u kešu ostalo? To valja, to im odgovara? Na*ebem se majke i Džidiću glavonji i ovom polugolmanu iz Zenice, sa adresom na Koševu.

pintol_TM87
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:23 pm

Whisperer je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Eno oni pisu na temi Slobode da Bekric pregovara sa njima. Iskreno i ocekujem njegov odlazak sad na zimu jer je Zeba tu.
Pintol na aparatima, pa dobro ocekivano je da sa Bekricem raskine ugovor, jer mislim da je zajko vracen kako bi se sa bekriom raskino ugovor, jos poznato je da bas nema neke ljubavi izmedju Bekrica i Zebe da su imali neke nesuglasice dok je amar bio tu .. :)
Sloboda ce da dobije pojacanje :) steta jedini je on svima govorio u lice kako stvari stoje a kapiten se krio i bio hinja teska i jos uvijek je..u svemu je najbitniji obraz..
p.s. jel ko bio u vitezu blizu dvojice vitezana starijih sto smo ih zezali , penalllllllllllll :D hahah

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:26 pm

Znaci Bekrija ode? Steta, dobar momak :)
Željezničar ante portas !

dimitrijevic

pon nov 21, 2016 3:26 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Whisperer je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Eno oni pisu na temi Slobode da Bekric pregovara sa njima. Iskreno i ocekujem njegov odlazak sad na zimu jer je Zeba tu.
Pintol na aparatima, pa dobro ocekivano je da sa Bekricem raskine ugovor, jer mislim da je zajko vracen kako bi se sa bekriom raskino ugovor, jos poznato je da bas nema neke ljubavi izmedju Bekrica i Zebe da su imali neke nesuglasice dok je amar bio tu .. :)
Sloboda ce da dobije pojacanje :) steta jedini je on svima govorio u lice kako stvari stoje a kapiten se krio i bio hinja teska i jos uvijek je..u svemu je najbitniji obraz..
p.s. jel ko bio u vitezu blizu dvojice vitezana starijih sto smo ih zezali , penalllllllllllll :D hahah
On je katastrofalan u svakom smislu. I klubu se mora zahvaljivati citav zivot za ovu godinu dana koliko je guzeljao I uzimao enormnu platu za jednog kantonalnog igraca kojem je mjesto u Hridu.
Mirza Rascic !

LARSSON
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:27 pm

Bekrija hoces li nam halalit sve grube riječi?

pintol_TM87
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:30 pm

dimitrijevic je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Whisperer je napisao/la: Pintol na aparatima, pa dobro ocekivano je da sa Bekricem raskine ugovor, jer mislim da je zajko vracen kako bi se sa bekriom raskino ugovor, jos poznato je da bas nema neke ljubavi izmedju Bekrica i Zebe da su imali neke nesuglasice dok je amar bio tu .. :)
On je katastrofalan u svakom smislu. I klubu se mora zahvaljivati citav zivot za ovu godinu dana koliko je guzeljao I uzimao enormnu platu za jednog kantonalnog igraca kojem je mjesto u Hridu.
u Hridu nemaju takve strucnjake (licencirane ) da opaze njegov antitalenat :D

igla
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:40 pm

Bekrić više nije igrač za Želju, koliko god ga neko gotivio ili ne gotivio.

Elegant
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:45 pm

Yebes Bekrica i Jahica, veca briga je hoce li nas na zimu napustiti Stevanovic ili Lendric, kao i hoce li uprava moci da obezbjedi pojacanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:46 pm

Nije napisao momak da ce otici sigurno otici, vec da ako ode, kao sto neko iznad napisa u slobodu, da ce sloboda dobiti pojacanje..

LARSSON
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:46 pm

Mogu obezbijediti samo polovnjake tipa šećerović lazić i sl

Brkoo
Kontakt:

pon nov 21, 2016 3:47 pm

Svi mi vidimo da Bekric vise ne moze da igra ozbiljan fudbal i to je cinjenica. Ljudski treba sjesti sa njim i ponuditi mu mjesto skauta za npr. regiju TK ili ako zeli da bude trener, pomoci mu, dati mu da trenira npr. pjetlice, i tako stjece iskustvo i zavrsava licencu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava