Bravo majstoreVelahalve je napisao/la:danas ili sutra pratite zvaničnu fb stranicu kluba, gdje će biti objavljeno da sam rezervisao 4 mjesta na istočnoj tribini, i po tome sam bar ja mislim 1 na ovom forumu. budite pozdravljeni![]()
![]()
![]()

Bravo majstoreVelahalve je napisao/la:danas ili sutra pratite zvaničnu fb stranicu kluba, gdje će biti objavljeno da sam rezervisao 4 mjesta na istočnoj tribini, i po tome sam bar ja mislim 1 na ovom forumu. budite pozdravljeni![]()
![]()
![]()
"ja biti ljut zato sto nisam dosao na trening i sastanak i oni me nisu nazvati."Ajzea je napisao/la:Molim sport1.ba da kao medijski partner naseg kluba, dogovori i odrzi intervju sa Sanelom Jahicem. Neka prvo pitanje bude, koji je cilj tuzbe? Neka mi forumasi odrube glavu ukoliko bude znao odgovor.
Minjore je napisao/la:"ja biti ljut zato sto nisam dosao na trening i sastanak i oni me nisu nazvati."Ajzea je napisao/la:Molim sport1.ba da kao medijski partner naseg kluba, dogovori i odrzi intervju sa Sanelom Jahicem. Neka prvo pitanje bude, koji je cilj tuzbe? Neka mi forumasi odrube glavu ukoliko bude znao odgovor.
Minjore je napisao/la:"ja biti ljut zato sto nisam dosao na trening i sastanak i oni me nisu nazvati."Ajzea je napisao/la:Molim sport1.ba da kao medijski partner naseg kluba, dogovori i odrzi intervju sa Sanelom Jahicem. Neka prvo pitanje bude, koji je cilj tuzbe? Neka mi forumasi odrube glavu ukoliko bude znao odgovor.
Sloboda ce da dobije pojacanjeWhisperer je napisao/la:Pintol na aparatima, pa dobro ocekivano je da sa Bekricem raskine ugovor, jer mislim da je zajko vracen kako bi se sa bekriom raskino ugovor, jos poznato je da bas nema neke ljubavi izmedju Bekrica i Zebe da su imali neke nesuglasice dok je amar bio tu ..Pinkii je napisao/la:Eno oni pisu na temi Slobode da Bekric pregovara sa njima. Iskreno i ocekujem njegov odlazak sad na zimu jer je Zeba tu.
On je katastrofalan u svakom smislu. I klubu se mora zahvaljivati citav zivot za ovu godinu dana koliko je guzeljao I uzimao enormnu platu za jednog kantonalnog igraca kojem je mjesto u Hridu.pintol_TM87 je napisao/la:Sloboda ce da dobije pojacanjeWhisperer je napisao/la:Pintol na aparatima, pa dobro ocekivano je da sa Bekricem raskine ugovor, jer mislim da je zajko vracen kako bi se sa bekriom raskino ugovor, jos poznato je da bas nema neke ljubavi izmedju Bekrica i Zebe da su imali neke nesuglasice dok je amar bio tu ..Pinkii je napisao/la:Eno oni pisu na temi Slobode da Bekric pregovara sa njima. Iskreno i ocekujem njegov odlazak sad na zimu jer je Zeba tu.steta jedini je on svima govorio u lice kako stvari stoje a kapiten se krio i bio hinja teska i jos uvijek je..u svemu je najbitniji obraz..
p.s. jel ko bio u vitezu blizu dvojice vitezana starijih sto smo ih zezali , penalllllllllllllhahah
u Hridu nemaju takve strucnjake (licencirane ) da opaze njegov antitalenatdimitrijevic je napisao/la:On je katastrofalan u svakom smislu. I klubu se mora zahvaljivati citav zivot za ovu godinu dana koliko je guzeljao I uzimao enormnu platu za jednog kantonalnog igraca kojem je mjesto u Hridu.pintol_TM87 je napisao/la:Sloboda ce da dobije pojacanjeWhisperer je napisao/la: Pintol na aparatima, pa dobro ocekivano je da sa Bekricem raskine ugovor, jer mislim da je zajko vracen kako bi se sa bekriom raskino ugovor, jos poznato je da bas nema neke ljubavi izmedju Bekrica i Zebe da su imali neke nesuglasice dok je amar bio tu ..steta jedini je on svima govorio u lice kako stvari stoje a kapiten se krio i bio hinja teska i jos uvijek je..u svemu je najbitniji obraz..
p.s. jel ko bio u vitezu blizu dvojice vitezana starijih sto smo ih zezali , penalllllllllllllhahah