Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2016 1:09 pm

LARS1921 je napisao/la:Nema se šta igrač brinuti hoće li dobiti pare sve dok izvršava svoje obaveze, tako da ne vidim što nebi neko dobar došao
Pa Pozder je izvrsavao svoje obaveze, Husic, Bevab.. sve u skladu s mogucnostima. I da, jesu dobijali platu dok su bili tu, al cim se promijenio trener ostali su na ledini, usred sezone. Evo sad hoces Lelica lupam da dovedes, a niko mu ne garantuje da ce igrati, sto znaci da po nasim ustaljenim procedurama mozda ce do aprila vec biti visak.. o tome se radi.. postaje avantura igracima potpisati za Želju.

LARSSON
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:10 pm

exbabilon je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Nema se šta igrač brinuti hoće li dobiti pare sve dok izvršava svoje obaveze, tako da ne vidim što nebi neko dobar došao
Pa Pozder je izvrsavao svoje obaveze, Husic, Bevab.. sve u skladu s mogucnostima. I da, jesu dobijali platu dok su bili tu, al cim se promijenio trener ostali su na ledini, usred sezone. Evo sad hoces Lelica lupam da dovedes, a niko mu ne garantuje da ce igrati, sto znaci da po nasim ustaljenim procedurama mozda ce do aprila vec biti visak.. o tome se radi.. postaje avantura igracima potpisati za Želju.
Jesul dobili pare ?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:16 pm

od Uprave ocekujem da javnim saopstenjem prekine svaki vid saradnje i pruzanja podrske Sindikatu, te vrlo jasno i decidno pokaze da nece popustiti ni pedlja u ovom slucaju.
takodjer, ocekujem da FK Zeljeznicar postavi jasno i decidno javno pitanje Sindikatu, kako je moguce to da jedina dva slucaja sa kojim izlaze u javnost jesu slucajevi igraca Zeljeznicara, kluba koji moze biti primjer u izvrsavanju svojih obaveza prema igracima!? zasto su ostali klubovi u prvom redu Celik, Olimpic, Sloboda... postedjeni medijskog razapinjanja? da li to znaci da se ti klubovi korektnije odnose prema svojim igracima nego Zeljo prema svojima?

ako mene pitate, ja bi krenuo u otvoreni i bespostedni rat protiv Sindikata i svih "nezadovoljnih igraca" koji danas nose nas dres.
veliki smo mi klub, duge i bogate tradiciju da bi nas razni skorojevici tipa Bogicevic, Jahic, Dzidic i ini drugi prozivali za nekorektne odnose prema igracima.

ukratko, ocekujem da pokazemo zube makar ih morali lomiti na tvrdim orasima!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:19 pm

Pa jesu, nekoliko plata, od 2-3 godine na koliko su potpisali ugovor. Nije sve ni u parama. Jeste jako puno za ove isluzene igrace koji ne mogu dalje od Želje, pa im je isplativije ici po sudovima nego traziti novi klub, ali mlad igrac zeljan dokazivanja trazi zdravu sredinu u kojoj ce dobiti priliku, gdje ce ga istrpiti, gdje nece nakon prve polusezone biti bivsi. Navodim opet primjer Lelica, Pece i slicnih igraca... On ima jos 15 godina da igra, ne privlace njega pare od raskida ugovora, nego ide gdje ce igrati i unaprijediti se, pa da ga vidi neko i da ode vani jer su tu prave pare..

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:25 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:od Uprave ocekujem da javnim saopstenjem prekine svaki vid saradnje i pruzanja podrske Sindikatu, te vrlo jasno i decidno pokaze da nece popustiti ni pedlja u ovom slucaju.
takodjer, ocekujem da FK Zeljeznicar postavi jasno i decidno javno pitanje Sindikatu, kako je moguce to da jedina dva slucaja sa kojim izlaze u javnost jesu slucajevi igraca Zeljeznicara, kluba koji moze biti primjer u izvrsavanju svojih obaveza prema igracima!? zasto su ostali klubovi u prvom redu Celik, Olimpic, Sloboda... postedjeni medijskog razapinjanja? da li to znaci da se ti klubovi korektnije odnose prema svojim igracima nego Zeljo prema svojima?

ako mene pitate, ja bi krenuo u otvoreni i bespostedni rat protiv Sindikata i svih "nezadovoljnih igraca" koji danas nose nas dres.
veliki smo mi klub, duge i bogate tradiciju da bi nas razni skorojevici tipa Bogicevic, Jahic, Dzidic i ini drugi prozivali za nekorektne odnose prema igracima.

Predsjednik tog sindikata također suspendovan i otišao svojevoljno iz Slobode, koje li ironije. Jasno da u ovom slučaju oni neće uspjeti, ali to im nije ni cilj. Nek' se malo digne prašina i oni zadovoljni.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

gavran
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:26 pm

bianco blu je napisao/la:koji je razlog pa ne igramo u plavim dresovima već odavno? Zna li ko?

nemamo fax-a za obojene materijale,samo za bijelo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

gavran
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:27 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:od Uprave ocekujem da javnim saopstenjem prekine svaki vid saradnje i pruzanja podrske Sindikatu, te vrlo jasno i decidno pokaze da nece popustiti ni pedlja u ovom slucaju.

Predsjednik tog sindikata također suspendovan i otišao svojevoljno iz Slobode, koje li ironije. Jasno da u ovom slučaju oni neće uspjeti, ali to im nije ni cilj. Nek' se malo digne prašina i oni zadovoljni.

Azmir mu platio da ne igra,ne izlazi iz kladionice,sindikalac fuj
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

sajo10
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:28 pm

Nema bolje reklame FK Zeljeznicar nego kad vidim nasu djecu kako igraju.. Gledam evo Riad drugi najbolji strijelac lige, a Amir zabio svoj prvi gol za Konyju. Bogami, ja mislim da je iduci Zeric na redu da obuce zeleno-bijeli dres kako stvari stoje, nece se turci zadovoljiti samo sa ovom dvojicom hahaha.

pile87
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:28 pm

Ja od uprave ocekujem da se ne izjasnjava o ovome i na svodi ovo na jedan mahalski nivo. Drugo ima jos igraca koji su ukljuceni u konflikt koji je izazvao Jahic to je predmet koji ne mozes izgubiti kad imas izjave njegovih kolega. Samo je on pizda sto to presuti svaki put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:32 pm

sajo10 je napisao/la:Nema bolje reklame FK Zeljeznicar nego kad vidim nasu djecu kako igraju.. Gledam evo Riad drugi najbolji strijelac lige, a Amir zabio svoj prvi gol za Konyju. Bogami, ja mislim da je iduci Zeric na redu da obuce zeleno-bijeli dres kako stvari stoje, nece se turci zadovoljiti samo sa ovom dvojicom hahaha.
halal im miro :D

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:32 pm

Ko o čemu, ku*va o poštenju. Da se razumijemo, Džidić je extra stoper za našu ligu, a i šire. Ali došao je u našu ligu kao neki političar ili menadžer koji će malo igrati kad mu se bude igralo, a malo s*ati kad mu se bude s*alo. Ako sindikat opet organizuje neki skup ili šta već, treba poslati nekog novinara, platiti mu šta god samo da priupita što se Džidić ne žali, zašto sam na našem Klubu se probijaju u medije, a javno je objavljen ugovor u kojem igrač dobija platu na ruke (Karić). Zašto se tu ne žali? I to nije samo u Slobodi, nego u većini klubova u ligi. Opet kažem, ko o čemu, ku*va o poštenju. Riješit ćemo mi ovo sa Sanelom, nego dušmani opet imaju o čemu pričati, a baš vole da pričaju.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:36 pm

pile87 je napisao/la:Ja od uprave ocekujem da se ne izjasnjava o ovome i na svodi ovo na jedan mahalski nivo. Drugo ima jos igraca koji su ukljuceni u konflikt koji je izazvao Jahic to je predmet koji ne mozes izgubiti kad imas izjave njegovih kolega. Samo je on pizda sto to presuti svaki put.
nemam cijelu sliku desavanja vezanih za Jahica pa ostavljam mogucnost da moja zeljena rekacija ne bi bila najprikladnija.
s druge strane, vrijeme je da na ovakve napade pocnemo podizati ruke u gard. ne moramo vracati udarce, ali hajde da ih bar amortizujemo nekim gardom.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

igla
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:37 pm

"Trener Petrović nije našao za shodno da obavi razgovor sa mnom i sazna moje razloge, čime je pokazao da djeluje ne kao šef stručnog štaba, već kao klupski redar, kojem je važnije demostrirati vlastitu moć pred medijima i klupskom upravom, nego se baviti otklanjanjem problema unutar igračkog pogona."

Je li se ja varam ili je Jahić stvarno umislio da je njega neko trebao pitati za razloge što je otišao i nije došao na posao?

teteac8684
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:49 pm

Ne varaš se...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2016 1:50 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja od uprave ocekujem da se ne izjasnjava o ovome i na svodi ovo na jedan mahalski nivo. Drugo ima jos igraca koji su ukljuceni u konflikt koji je izazvao Jahic to je predmet koji ne mozes izgubiti kad imas izjave njegovih kolega. Samo je on pizda sto to presuti svaki put.
nemam cijelu sliku desavanja vezanih za Jahica pa ostavljam mogucnost da moja zeljena rekacija ne bi bila najprikladnija.
s druge strane, vrijeme je da na ovakve napade pocnemo podizati ruke u gard. ne moramo vracati udarce, ali hajde da ih bar amortizujemo nekim gardom.
Ne da se treba braniti nego treba noge lomiti. Ali na mjestu gdje treba to sigurno nije turbo folk sportski portal gg.ba
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:51 pm

Grand maksuz snimio pjesmu za Jahića

[video]https://www.youtube.com/watch?v=IhCxvtiBhuo[/video]

storm_raider
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:51 pm

Ja da par puta ne dodjem na posao, znao bih da sam zavrsio sa tim poslom i da mi je ugovor raskinut, jer sa povrijedio disciplinu. Sanele, nisi ti profesionalac, vec obicni mahalski fudbaler sa takvim razmisljanjem. Hvala mu na svemu od prije, ali barem je vani mogao vidjeti da to tako ne ide, e sada to sto mnogi igraci koji se vrate ovdje gledaju na Zelju kao da je ono sto je nekad bio (sto se tice administrativnih stvari), to je samo njihov problem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:52 pm

@Velahavle aferim majstore.
Nemas pojma koliko se obradujem kad neko ovako koliko god moze pomogne i klubu i sebi. A ti si to uradio na gospodski nacin.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ceze
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:57 pm

Ovi raskidi ugovora su više postali i smiješni i žalosni, jadni.
Ovako nešto bi se trebalo dešavati jednom u dvije sezone, da dođe igrač koji nakon par mjeseci napusti klub zbog ovog ili onog razloga, a ne evo već peti put u četiri mjeseca. Razumijem ja, došao je novi trener koji neke igrače ne vidi u svom sistemu, ali opet to nije razlog za ovako nešto, postoje i druge solucije.

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:58 pm

storm_raider je napisao/la:Ja da par puta ne dodjem na posao, znao bih da sam zavrsio sa tim poslom i da mi je ugovor raskinut, jer sa povrijedio disciplinu. Sanele, nisi ti profesionalac, vec obicni mahalski fudbaler sa takvim razmisljanjem. Hvala mu na svemu od prije, ali barem je vani mogao vidjeti da to tako ne ide, e sada to sto mnogi igraci koji se vrate ovdje gledaju na Zelju kao da je ono sto je nekad bio (sto se tice administrativnih stvari), to je samo njihov problem.
Ponedjeljak danas, radio sam.
Sutra mi se nesto ne ide na posao.
Prekosutra imam neki vazan sastanak, neki ugovor da potpisem.
Ma necu, mrsko mi. Necu se ni javit sefu da odsustvujem , nije to moja duznost.
Do sad sam bruku puta bio na bolovanju(jahic povrede), i svaki put im se javim. Ne moram vala za sutra i prekosutra.
Kad sam presao u ovu firmu ljetos imao sam dobar CV. Radio u puno jacim inostranim firmama(jahic-klubovi), pa me je sef sa zadovoljstvom primio u najvecu firmu u BiH.
Moze mi se. U Petak cu mozda na posao.
Dosao na posao, neko drugi sjedi na mom radnom mjestu.
Ja sam kriv? Nikako.
Odoh ih tuziti.
Tako nekako ispadne po mom misljenju.
Niti je kriva Uprava sto ga je dovela, kriv je on jer je dosao da se zayebava kako mu cejf, i evo preko noci se na sve lijepo uradjeno u Zelji hladno popisao.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava