Tako je bilo i prije Sarajeva i Slobode čini mi se. Ne da im sudija žuti pa makar noge lomiliLARS1921 je napisao/la:Mozemo se mi yebat nikad niko protiv nas suspendovan, dvije utakmice ljudi po 11 igrača pred suspenzijom imaju
ma kakvi smo baksuzi ni ta 2 gola nam ne garantuju nista.. svi trebaju bit na nivou a vala i sreca da nam se nakloniBrkoo je napisao/la:Napisa neki lik na fejsu na onu objavu za Lendrica i broj njegovih golova, zabij dva Zrinjskom i ja te slavim umjesto Bajrama
![]()
Brkoo je napisao/la:Napisa neki lik na fejsu na onu objavu za Lendrica i broj njegovih golova, zabij dva Zrinjskom i ja te slavim umjesto Bajrama
![]()
Upratio sam i ja to sinoc, stomak me zabolioBrkoo je napisao/la:Napisa neki lik na fejsu na onu objavu za Lendrica i broj njegovih golova, zabij dva Zrinjskom i ja te slavim umjesto Bajrama
![]()
ja msm i to cak na zvanicnoj da je napisoPlava Porodica je napisao/la:Upratio sam i ja to sinoc, stomak me zabolioBrkoo je napisao/la:Napisa neki lik na fejsu na onu objavu za Lendrica i broj njegovih golova, zabij dva Zrinjskom i ja te slavim umjesto Bajrama
![]()