Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 7:31 pm

Kospicar je napisao/la:Kad se pogledaju sljedece utakmice
Zrinjski u gostima
Celik kuci
Krup u gostima
Mladost kuci
Metalegije u gostima
Radnik kuci

I ja tu vidim "cistih" 15 bodova. S obzirom da "moramo" uzet smrde iz nicaze a ostale 4, izgledaju lahke al nisu nimalo. Vjerujem u te 4 pobjede jer je to nase "Plavo proljece" i jer cemo napokon biti koliko toliko ozbiljna ekipa. Po toj nekoj racunici vidim nas na 2 mjestu s tih 15 bodova, s 5 boda zaostatka za Zrinjskim
Ma mi računamo ima godina i po pa nikad da izračunamo kako treba :r , nepredvidivi smo totalno, nebi me čudilo da izborimo remi u Mostaru a da nama onda Čelik otkine bod, ne smijemo potcijeniti Čelik igrali su do zadnjih 10 minuta jako disciplinovano u Lištici, i nas očekuje isti bunker.

Elegant
Kontakt:

ned nov 20, 2016 7:34 pm

Zrinjski u gostima
Celik kuci
Krup u gostima
Mladost kuci
Metalegije u gostima
Radnik kuci

I ja tu vidim "cistih" 15 bodova. S obzirom da "moramo" uzet smrde iz nicaze a ostale 4, izgledaju lahke al nisu nimalo. Vjerujem u te 4 pobjede jer je to nase "Plavo proljece" i jer cemo napokon biti koliko toliko ozbiljna ekipa. Po toj nekoj racunici vidim nas na 2 mjestu s tih 15 bodova, s 5 boda zaostatka za Zrinjskim
Polako samo ko zna sta ce biti u naredne dvije utakmice kao i za vrijeme pauze, trenutno gledajuci Krupa kuci je tezak protivnik nismo smo ih ni na Grbavici lako uzeli, Mladost i ona šupak Musemic ce zapeti protiv nas kao da im zivot visi o koncu, Metalege cvrsta ekipa u odbrani, a koliko nas je Radnik puta povalio na Grbavici.

Pamet u glavu prije svega odradit ove dvije utakmce a onda tokom pauze ucinti sve da ekipa bude spremna da izborimo ligu za prvaka i kasnije europu + kup treba igrati. Bice to najteze proljece za nas, nadam se da Petrovi i uprava imaju neki plan.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u ned nov 20, 2016 7:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

ned nov 20, 2016 7:35 pm

cikazubo je napisao/la:
Zrinjski u gostima
Celik kuci
Krup u gostima
Mladost kuci
Metalegije u gostima
Radnik kuci

Ma mi računamo ima godina i po pa nikad da izračunamo kako treba :r , nepredvidivi smo totalno, nebi me čudilo da izborimo remi u Mostaru a da nama onda Čelik otkine bod, ne smijemo potcijeniti Čelik igrali su do zadnjih 10 minuta jako disciplinovano u Lištici, i nas očekuje isti bunker.
Igrali su cijeli meč disciplinopvano. Moramo dati gol na vrijeme da bi ih pobjedili "rutinski" :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned nov 20, 2016 7:37 pm

golove* mi kad vodimo 1:0 tek nismo sigurni u pobjedu, a ne kad je neriješeno. Jednostavno nema stajanja dok ne osiguraš pobjedu, a naši misle da protivnik skida gaće odmah kad primi gol.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned nov 20, 2016 7:38 pm

Minjore je napisao/la:Racunica je jasna, 6 utakmica do kraja, 15 bodova nam treba..
za titulu mislis?
100/94/37/34 - i to je to!

Hurmasica
Kontakt:

ned nov 20, 2016 7:39 pm

viewtopic.php?f=64&p=128076#p128076" target="_blank

glasajte :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 7:45 pm

za ovu ekipu lakih utakmica nema, ali čelik se nekako mora dobiti, 1-0, 2-1, nebitno. ne treba ni zrinjski prežaliti i otpisati bez borbe, nema nikakvog izgovora da se tamo ne pobije muški pa šta bude. bila je pauza, a do zimske imaju samo još dvije utakmice, stisni i daj sve od sebe, biće vremena za analize. i oni su u blagom padu, od zadnjih 5 utakmica dobili su samo dvije.

na proljeće bi trebalo da budemo bolji sa dobrim pripremama, ljevakom i još 1-2 ciljana pojačanja. te četiri utakmice su lagane koliko mogu biti u ligi 12, ja ne vidim lakše četiri u nizu u cijelom rasporedu.
gradi željo boli te *****

igla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 7:45 pm

Ako izađemo "s mudima" u Mostaru, ne sumnjam u rezultat.

pile87
Kontakt:

ned nov 20, 2016 7:59 pm

igla je napisao/la:Ako izađemo "s mudima" u Mostaru, ne sumnjam u rezultat.
Ja bi lakse pregulio da se posaketamo muski pa taman zijanili 3-0 nego neku pickansu igru u kojoj ce nas dobiti jedva 1-0.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 7:59 pm

igla je napisao/la:Ako izađemo "s mudima" u Mostaru, ne sumnjam u rezultat.
Muda ostala u Tuzli na pocetku prvenstva.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

ned nov 20, 2016 8:08 pm

Eno oni pisu na temi Slobode da Bekric pregovara sa njima. Iskreno i ocekujem njegov odlazak sad na zimu jer je Zeba tu.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 20, 2016 8:12 pm

Galata popusi od Fenera, tacno im treba jedna haubica od 1 mil eura :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 8:12 pm

mi ako se pošaketamo muški, rezultat će i doći. razlika nije takva da je moguće da mi damo sve od sebe a da izgubimo 3-0. nego u većem broju utakmica to nije bio slučaj, iz raznih razloga.

Whisperer

ned nov 20, 2016 8:35 pm

Pinkii je napisao/la:Eno oni pisu na temi Slobode da Bekric pregovara sa njima. Iskreno i ocekujem njegov odlazak sad na zimu jer je Zeba tu.
Pintol na aparatima, pa dobro ocekivano je da sa Bekricem raskine ugovor, jer mislim da je zajko vracen kako bi se sa bekriom raskino ugovor, jos poznato je da bas nema neke ljubavi izmedju Bekrica i Zebe da su imali neke nesuglasice dok je amar bio tu .. :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kospicar
Kontakt:

ned nov 20, 2016 8:40 pm

Pinkii je napisao/la:Eno oni pisu na temi Slobode da Bekric pregovara sa njima. Iskreno i ocekujem njegov odlazak sad na zimu jer je Zeba tu.

Tuzlaci spremaju 150 k u kešu :kafa:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 8:43 pm

samo kako ga raskinuti moj mirso...? :D

chile
Kontakt:

ned nov 20, 2016 9:05 pm

Mi ako imamo ikakve ambicije i negdje u daljini i dubini vjerujemo u borbu za prve pozicije u ligi za prvaka mi u Mostaru moramo uzeti 3 boda.
Time ne samo sto bi povecali nas bodovni saldo nego bi smanjili trenutno ogromni zaostatak za Mostarcima.
U slucaju da zijanimo oni su vec 99% prvaci i cudo bi se trebalo desiti da ih neko stigne i ugrozi.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 9:28 pm

to kad bi bilo - vratili bi se sto posto. ali za to nam treba prije svega više mentalne stabilnosti nego što smo pokazali u ovih 16 utakmica sve zajedno.

rodrigo87
Kontakt:

ned nov 20, 2016 9:29 pm

Memija zabija u Mostaru. Duzan nam je jos od one stative :D

LARSSON
Kontakt:

ned nov 20, 2016 9:32 pm

i lendrić vala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava