Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 3:30 pm

zrinjski ima više titula od nas

igla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 3:35 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:nebuloze pucate... to sto navijaci nekih klubova se ponasaju ko majmuni ne znaci da je klub takav... krupa nije srpski kao sto i zrinjski nije hrvatski... sve su to bosanski klubovi... yebe se meni, sto vi padate na politicke fore... za mene su bosanski klubovi svi koji su iz bosne i cao... prica vam ne pije vode... druga je prica sto fudbalski savez manjeg bh entiteta gura svoje... to je istina... gurali bi oni i podrinje janju, ciji su navijaci vecinom bosnjaci, da igraju plbih...
Ja jarane da se pitam, mi bi svi bili Bosanci i Hercegovci, različitih religija, ili ateisti, u zavisnosti po izboru. Meni se i gadi to što se vjera pomiješala sa nacijom kod nas, ali je to činjenica. Činjenica je da su Srbi i Hrvati konstitutivan narod u BiH, koliko god da ja se s tim ne slažem i da mi to nije logično. A poenta je bila da Savez RS ne želi više da ostaje bez svojih klubova, ali se ne slažem da bi gurali Janju!

exbabilon
Kontakt:

ned nov 20, 2016 4:10 pm

Jes jovane, tako ti je sve kod nas. Nema ti kod nas ni entiteta, nit se proslavlja dan neke herceg bosne. Borac se zali savezu republike bosanske da zastiti interese bosanskih klubova. U sirokom niko osim bosanaca nije zaigrao. Na stadionima se ori "titula nama treba jer je Bosna nasa drzava" itd..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

ned nov 20, 2016 4:15 pm

Koliko su igrali juniori ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Whisperer

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 4:20 pm

starigrad je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Malo mi nelogično da smo Pozderu dali 8 dobili znamo vec sta Husicu i Bevabu ukupno dali 3 hiljade manje nego Subicu dobili isto ono kao i na Pozderu a po tvojoj priči Lendra igra za kikiriki a Subic nam je skup.Divota. Sigurno je da je logicnije bilo dati te pare Subicu i NN krilu uzmi s njim ligu igraj kvalifikacije LP i imat ćeš para da ih otkupis a ne ovako ni igrača ni titule ni LP ni ničeg.
Pa pusti se glupih prica koje pricaju mahalci. Lendric je imao u prvom ugovoru 1800 KM platu. Druga stvar sto su pitari nabijali da mi dajemo milione na ugovore. Niti je Pozder ima te pare niti ista. Suplja vjeruj mi te ugovore od 10 000 jedino pitari mogu platiti. Mi ne mozemo. Hervas je jedini igrac koji je imao za uslove u Zelji platu veliku ali je sticajem okolnosti nije nikada ni uzeo.

Ne znam zasto se ponasate kao da nemamo marke. Ne moramo nikoga prodati da bi doveli lijevog beka( kako sam cuo to je zavrsena stvar). Imamo dovoljno novca za funkcionisanje i za pojacanja fali za tribinu ali skupice se i to. Ono cega nam fali su rezultati.
takodjer, receno mi je da smo potpisali predugovor sa lijevim bekom, koji bi trebao biti prevaga na toj poziciji.
Takodje danas su nasi bili na otoci gledali lelica- jos da znas koje taj bek :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 4:23 pm

Whisperer je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Pa pusti se glupih prica koje pricaju mahalci. Lendric je imao u prvom ugovoru 1800 KM platu. Druga stvar sto su pitari nabijali da mi dajemo milione na ugovore. Niti je Pozder ima te pare niti ista. Suplja vjeruj mi te ugovore od 10 000 jedino pitari mogu platiti. Mi ne mozemo. Hervas je jedini igrac koji je imao za uslove u Zelji platu veliku ali je sticajem okolnosti nije nikada ni uzeo.

Ne znam zasto se ponasate kao da nemamo marke. Ne moramo nikoga prodati da bi doveli lijevog beka( kako sam cuo to je zavrsena stvar). Imamo dovoljno novca za funkcionisanje i za pojacanja fali za tribinu ali skupice se i to. Ono cega nam fali su rezultati.
takodjer, receno mi je da smo potpisali predugovor sa lijevim bekom, koji bi trebao biti prevaga na toj poziciji.
Otkrij nam tajnu. Lelic tanak danas bas bio,ali eto ne znam sta je najbolje u vezi njega.

Whisperer

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 4:29 pm

Pinkii je napisao/la:
Whisperer je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
Otkrij nam tajnu. Lelic tanak danas bas bio,ali eto ne znam sta je najbolje u vezi njega.
Ma nisam nija za dovodjenje lelica, al et ostavimo to slavki, upravi, oni najbolje znaju ipak :)
Zadnja izmjena: Whisperer, dana/u ned nov 20, 2016 4:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

ned nov 20, 2016 4:31 pm

Bilo bi dobro da Celik nekako izvuce remi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 4:33 pm

Whisperer je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Whisperer je napisao/la: Takodje danas su nasi bili na otoci gledali lelica- jos da znas koje taj bek :D
Ma nisam nija za dovodjenje lelica, al et ostavimo to slavki, upravi, oni najbolje znaju ipak :)
Da nije onaj Bojan Letic ? Znam da su ga spominjali neki ovdje pa zato pitam.

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 4:52 pm

Pinkii je napisao/la:Koliko su igrali juniori ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
1-0 uzeli
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

ned nov 20, 2016 4:55 pm

dusmani na aparatima

slika

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:06 pm

E cuj 10. penala u 16.utakmica buahahahahahahahahahahahahahah
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:E cuj 10. penala u 16.utakmica buahahahahahahahahahahahahahah
slika

sajo10
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:18 pm

Usput cestitke juniorima i kadetima na novim pobjedama danas! I dalje prvi na tabeli, mada su akademci bili na toj poziciji nekoliko sati ;)

fczeljo
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:22 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Da sam svako kolo igrao da će biti penal na utakmici Krupe, dosad bih sam financirao istok i imao sredstava za pola juga.
P.S. Izgleda da je Husref pred spavanje gledao našu tekmu s Plzenom u Češkoj :DD:
Prije bi rekao da je Husref provjerio kvote na kladionicama prije spavanja. Danas dva gola iz ofsajda za FKS. Kod ostalih golova i sa jedne i druge strane blago rečeno nonšalantne reakcije. Svi pričaju o prelijepoj utakmici, niko nije ljut...čudno. Sad znam, čim u izjavama oba trenera kažu "To je fudbal", skontam da je 99,99% naštimana utakmica.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:26 pm

Jel realno da je ovako los teren u sirokom ?

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:29 pm

Evo Dino usao.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:30 pm

Minjore je napisao/la:Jel realno da je ovako los teren u sirokom ?
Haha stvarno je nevjerovatno.. Pa kad vidim ovakav teren u yebenom Sirokom Brijegu (Hercegovini), pa onda za nas mozemo reci da je Wembley! Nadam se da cemo i mi u skorijoj buducnosti, novi travnjak ugraditi po evropskim standardima.

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:36 pm

Joj Dine vec par faulova napravio :rofl1: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned nov 20, 2016 5:42 pm

E gledaj nafake..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.

Prijava