Uz pozitivan rezultat iz BL i bez padavina na dan tekme ja sam siguran da moze..vrbanjusa je napisao/la:Može li nas biti 7000 protiv Mladosti?
Uz pozitivan rezultat iz BL i bez padavina na dan tekme ja sam siguran da moze..vrbanjusa je napisao/la:Može li nas biti 7000 protiv Mladosti?
Ima, Stanić nema.diego1921 je napisao/la:Bogicevic ima pravo nastupa ?
borac licencu za evropu ne može dobiti ni uz čarobni štapić. ali nije mogao ni prošle godine, pa su sarajevu pomrsili račune. treba biti vrlo oprezan i zapeti maksimalno, kao i sve ostale.Valter je napisao/la:
Upravu si ovo za Europu. Do mene.
Nema Stana pravo nastupafedeltafrotta je napisao/la:u banja luci ocekujem postavu: kjosevski, stevanovic, kosoric, hodzurda, kramaric, zahirovic, blagojevic, bekric, memija, stanic, djermanovic
![]()
Znači Bogi u prvoj,Zaha u prvoj,a Tiago će zaigratijer Stane ionako nema.vrbanjusa je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/plavi- ... /160307071
Stana ne moze kao sto rece vrbanjusa igrao je za oljimpikfedeltafrotta je napisao/la:u banja luci ocekujem postavu: kjosevski, stevanovic, kosoric, hodzurda, kramaric, zahirovic, blagojevic, bekric, memija, stanic, djermanovic
![]()
koga onda tu ubacitivrbanjusa je napisao/la:Nema Stana pravo nastupafedeltafrotta je napisao/la:u banja luci ocekujem postavu: kjosevski, stevanovic, kosoric, hodzurda, kramaric, zahirovic, blagojevic, bekric, memija, stanic, djermanovic
![]()
Veca, Siniša, Bogi, Aco, Kramarić, Zahirović, Blagojević, Stevanović, Memija, Bekra i Lendrićfedeltafrotta je napisao/la:koga onda tu ubacitivrbanjusa je napisao/la:Nema Stana pravo nastupafedeltafrotta je napisao/la:u banja luci ocekujem postavu: kjosevski, stevanovic, kosoric, hodzurda, kramaric, zahirovic, blagojevic, bekric, memija, stanic, djermanovic
![]()
![]()
tiago mi nije za ovih terena neravnih... midzic bi dobro dosao sada...
Ma vala baš treba da se radujemo.cala je napisao/la:Ocekivao sam barem 10 milja kaznu, ovo i nije toliko lose.
ChWilla brate jel ko prenosi kupp iz banja lukeeChWilla je napisao/la:sudeći po markerima na slikama sa treninga, zahirović, memija i m. stevanović su svi u prvoj postavi.