Pravi smo domaćini, nema štaavlami97 je napisao/la:Na Grbavici smo od svakoga primili gol, osim od ŠirokogUkupno na 5 utakmica nismo primili gol, od toga 4 na strani i to: Olimpik, Mladost, Sarajevo i Vitez.
Đe baEisenbahner1921 je napisao/la:Nismo primili gol, nismo stali nakon gola, već smo nastavili napadati, Bekrić igrao dobro i agilno, jednako agilne su bile i lijeva i desna strana.
Vadite sutra čizme i pripremite lopate, trebat će čistiti snijeg.
Vidi se da si JanezModel1964 je napisao/la:Đe baEisenbahner1921 je napisao/la:Nismo primili gol, nismo stali nakon gola, već smo nastavili napadati, Bekrić igrao dobro i agilno, jednako agilne su bile i lijeva i desna strana.
Vadite sutra čizme i pripremite lopate, trebat će čistiti snijeg.?
Hajde da i mi ufatimo kakvu anfaku.
Od utakmice u Mostaru ovisi kakva ce nam biti proljetna polusezona. Nije neki inperativ u pitanju, naprotiv. Bez optercenja odigrati sa ovim polovnim kadrom i vidjeti koji je njegov maksimum. Ako popušimo od titule nema skoro ništa. Bod ili daj bože tri nas gura u ravnopravnu borbu za titulu.
Kako god bilo nadam se da je ova uprava skontala da se sada u zimskoj pauzi pravi ekipa za narednu sezonu.
Ne lijepi ta govna ovdje.Pinkii je napisao/la:http://m.****.ba/bh_fudbal/petrovic-drago-mi-je-da-smo-ostali-u-vrhu/214505
Znaci Sloboda osvaja kup sljedece sezoneshzna je napisao/la:Ako dobijemo Zrinjskog, baš će se zakuhati. Ali to uzimanje Zrinjskog pod BB je ravno tome da sloboda osvoji neki trofej
Fino rečeno, posebno boldiranoPlava Porodica je napisao/la:Lose drugo poluvrijeme.Nije to do kondicije. Vise je psihicki problem.Ali srecom po nas drugi gol u vakat, jer bilo bi bas guravo do kraja. I ono sto sam vidio, Vitez je bas taraba.Jedino prijete iz prekida i apsolutno nikakvu igru nemaju.
Lijepa atmosfera pred Mostar,i navijaci i igraci su shvatili da i poraz nije bauk, bez pritiska idemo, pa nesto sam i optimista da bi bas zbog tog mogli odigrati korektno. Za stopere se ne sikiram, ali problem vidim u Stanicu.Vjerujte mi da bih rado vidio Besirevica, pa taman mali i pregorio od znacaja utakmice. Ima u njemu slifa.
Red je da nam se vrati u Mostaru ono sto vec dvije godine zasluzujemo,a to je pobjeda. Dva puta zasluzis pobjedu, a osvojis 1.bod iz dvije utakmice.
I ponavljam, niko nikada nije postavljao rekorde ove lige sem Zelje, pa idemo da im i srusimo taj rekord madjara.
Ali , kazem ni poraz nije bauk, u miru pogledati utakmicu, i to ce nam prava slika biti koliko vrijedimo i koliko nam fali da bi to bolje izgledalo na proljece.
Kad od Janeza probaš napraviti Bosanca, možeš nešto i ocekivati. Ali, kad Bosanac od sebe napravi Janeza.... to je vec katastrofa vecih dimenzijaEisenbahner1921 je napisao/la:Vidi se da si JanezModel1964 je napisao/la:Đe baEisenbahner1921 je napisao/la:Nismo primili gol, nismo stali nakon gola, već smo nastavili napadati, Bekrić igrao dobro i agilno, jednako agilne su bile i lijeva i desna strana.
Vadite sutra čizme i pripremite lopate, trebat će čistiti snijeg.?
Hajde da i mi ufatimo kakvu anfaku.
Od utakmice u Mostaru ovisi kakva ce nam biti proljetna polusezona. Nije neki inperativ u pitanju, naprotiv. Bez optercenja odigrati sa ovim polovnim kadrom i vidjeti koji je njegov maksimum. Ako popušimo od titule nema skoro ništa. Bod ili daj bože tri nas gura u ravnopravnu borbu za titulu.
Kako god bilo nadam se da je ova uprava skontala da se sada u zimskoj pauzi pravi ekipa za narednu sezonu.Past će snijeg, jer nas nisu pratile nabrojane boljke, koje nas inače prate. Nek se tako ponovi u Mostaru, nemam ništa protiv, a da za kraj pokažemo svima kako se topi čelik, onako kako mi znamo.
2/3 se ispunilogodrina je napisao/la:Uzimamo ovo ni mi ne znamo kako onda na pauzu idemo sa -6 za vodecim. Cisto da nam bude zanimljivo ta 3 mjeseca a futavci da nemaju sna jer se zna sta dolazi s proljeca
Istina, jedan poznati Željovac Đuro... je*o mater koliko je već u tvojoj mahali, ali iz njega onaj sarajevski prijeratni dijalekt ne izlazi nikako. Baš je onako ujedno i smiješno i simpatično slušati slovenski/ljubljanski na sarajevskom izgovoru. Zaganjaj ga, tu ste negdje generacija, da uplati stolicu za istokModel1964 je napisao/la: Kad od Janeza probaš napraviti Bosanca, možeš nešto i ocekivati. Ali, kad Bosanac od sebe napravi Janeza.... to je vec katastrofa vecih dimenzija
Družili smo se i u SA a i u ovom selu ponekad popijemo kavoEisenbahner1921 je napisao/la:Istina, jedan poznati Željovac Đuro... je*o mater koliko je već u tvojoj mahali, ali iz njega onaj sarajevski prijeratni dijalekt ne izlazi nikako. Baš je onako ujedno i smiješno i simpatično slušati slovenski/ljubljanski na sarajevskom izgovoru. Zaganjaj ga, tu ste negdje generacija, da uplati stolicu za istokModel1964 je napisao/la: Kad od Janeza probaš napraviti Bosanca, možeš nešto i ocekivati. Ali, kad Bosanac od sebe napravi Janeza.... to je vec katastrofa vecih dimenzija