Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 19, 2016 5:38 pm

Na Grbavici smo od svakoga primili gol, osim od Širokog :r Ukupno na 5 utakmica nismo primili gol, od toga 4 na strani i to: Olimpik, Mladost, Sarajevo i Vitez.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hurmasica
Kontakt:

sub nov 19, 2016 5:39 pm

avlami97 je napisao/la:Na Grbavici smo od svakoga primili gol, osim od Širokog :r Ukupno na 5 utakmica nismo primili gol, od toga 4 na strani i to: Olimpik, Mladost, Sarajevo i Vitez.
Pravi smo domaćini, nema šta :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

sub nov 19, 2016 5:42 pm

Lendrica na klupu !

Samo nastavi, zvijeri !

Bravo Zeljo, bravo momci !

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub nov 19, 2016 5:44 pm

Nismo primili gol, nismo stali nakon gola, već smo nastavili napadati, Bekrić igrao dobro i agilno, jednako agilne su bile i lijeva i desna strana.
Vadite sutra čizme i pripremite lopate, trebat će čistiti snijeg.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Pinkii
Kontakt:

sub nov 19, 2016 5:51 pm

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Model1964

sub nov 19, 2016 5:52 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Nismo primili gol, nismo stali nakon gola, već smo nastavili napadati, Bekrić igrao dobro i agilno, jednako agilne su bile i lijeva i desna strana.
Đe ba :) ?
Hajde da i mi ufatimo kakvu anfaku.
Od utakmice u Mostaru ovisi kakva ce nam biti proljetna polusezona. Nije neki inperativ u pitanju, naprotiv. Bez optercenja odigrati sa ovim polovnim kadrom i vidjeti koji je njegov maksimum. Ako popušimo od titule nema skoro ništa. Bod ili daj bože tri nas gura u ravnopravnu borbu za titulu.
Kako god bilo nadam se da je ova uprava skontala da se sada u zimskoj pauzi pravi ekipa za narednu sezonu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub nov 19, 2016 5:55 pm

Model1964 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Nismo primili gol, nismo stali nakon gola, već smo nastavili napadati, Bekrić igrao dobro i agilno, jednako agilne su bile i lijeva i desna strana.
Od utakmice u Mostaru ovisi kakva ce nam biti proljetna polusezona. Nije neki inperativ u pitanju, naprotiv. Bez optercenja odigrati sa ovim polovnim kadrom i vidjeti koji je njegov maksimum. Ako popušimo od titule nema skoro ništa. Bod ili daj bože tri nas gura u ravnopravnu borbu za titulu.
Kako god bilo nadam se da je ova uprava skontala da se sada u zimskoj pauzi pravi ekipa za narednu sezonu.
Vidi se da si Janez :D Past će snijeg, jer nas nisu pratile nabrojane boljke, koje nas inače prate. Nek se tako ponovi u Mostaru, nemam ništa protiv, a da za kraj pokažemo svima kako se topi čelik, onako kako mi znamo.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 19, 2016 5:57 pm

Lose drugo poluvrijeme.Nije to do kondicije. Vise je psihicki problem.Ali srecom po nas drugi gol u vakat, jer bilo bi bas guravo do kraja. I ono sto sam vidio, Vitez je bas taraba.Jedino prijete iz prekida i apsolutno nikakvu igru nemaju.
Lijepa atmosfera pred Mostar,i navijaci i igraci su shvatili da i poraz nije bauk, bez pritiska idemo, pa nesto sam i optimista da bi bas zbog tog mogli odigrati korektno. Za stopere se ne sikiram, ali problem vidim u Stanicu.Vjerujte mi da bih rado vidio Besirevica, pa taman mali i pregorio od znacaja utakmice. Ima u njemu slifa.
Red je da nam se vrati u Mostaru ono sto vec dvije godine zasluzujemo,a to je pobjeda. Dva puta zasluzis pobjedu, a osvojis 1.bod iz dvije utakmice.
I ponavljam, niko nikada nije postavljao rekorde ove lige sem Zelje, pa idemo da im i srusimo taj rekord madjara.
Ali , kazem ni poraz nije bauk, u miru pogledati utakmicu, i to ce nam prava slika biti koliko vrijedimo i koliko nam fali da bi to bolje izgledalo na proljece.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

sub nov 19, 2016 5:57 pm

Ako dobijemo Zrinjskog, baš će se zakuhati. Ali to uzimanje Zrinjskog pod BB je ravno tome da sloboda osvoji neki trofej
1987

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub nov 19, 2016 5:59 pm

Pinkii je napisao/la:http://m.****.ba/bh_fudbal/petrovic-drago-mi-je-da-smo-ostali-u-vrhu/214505
Ne lijepi ta govna ovdje.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 19, 2016 6:00 pm

shzna je napisao/la:Ako dobijemo Zrinjskog, baš će se zakuhati. Ali to uzimanje Zrinjskog pod BB je ravno tome da sloboda osvoji neki trofej
Znaci Sloboda osvaja kup sljedece sezone :kafa:
Zadnja izmjena: Plava Porodica, dana/u sub nov 19, 2016 6:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dolina
Kontakt:

sub nov 19, 2016 6:00 pm

Ne znam jesmo li mi uopšte svjesni važnosti ove pobjede, usudiću se reće po meni, trenutno, najbitnija.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub nov 19, 2016 6:03 pm

Plava Porodica je napisao/la:Lose drugo poluvrijeme.Nije to do kondicije. Vise je psihicki problem.Ali srecom po nas drugi gol u vakat, jer bilo bi bas guravo do kraja. I ono sto sam vidio, Vitez je bas taraba.Jedino prijete iz prekida i apsolutno nikakvu igru nemaju.
Lijepa atmosfera pred Mostar,i navijaci i igraci su shvatili da i poraz nije bauk, bez pritiska idemo, pa nesto sam i optimista da bi bas zbog tog mogli odigrati korektno. Za stopere se ne sikiram, ali problem vidim u Stanicu.Vjerujte mi da bih rado vidio Besirevica, pa taman mali i pregorio od znacaja utakmice. Ima u njemu slifa.
Red je da nam se vrati u Mostaru ono sto vec dvije godine zasluzujemo,a to je pobjeda. Dva puta zasluzis pobjedu, a osvojis 1.bod iz dvije utakmice.
I ponavljam, niko nikada nije postavljao rekorde ove lige sem Zelje, pa idemo da im i srusimo taj rekord madjara.

Ali , kazem ni poraz nije bauk, u miru pogledati utakmicu, i to ce nam prava slika biti koliko vrijedimo i koliko nam fali da bi to bolje izgledalo na proljece.
Fino rečeno, posebno boldirano :palacgore:
Doduše, Stanić ako zapne, može biti dobar. Sad hoće li ili neće pitanje je, ali je sigurno da on ne može cijelu utakmicu. Sumnjam da će Petrović dati priliku Bešireviću, prije će Lazić igrati na beku. Ali, volio bih i ja da mali dobije minute.

Model1964

sub nov 19, 2016 6:07 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Vidi se da si Janez :D Past će snijeg, jer nas nisu pratile nabrojane boljke, koje nas inače prate. Nek se tako ponovi u Mostaru, nemam ništa protiv, a da za kraj pokažemo svima kako se topi čelik, onako kako mi znamo.
Kad od Janeza probaš napraviti Bosanca, možeš nešto i ocekivati. Ali, kad Bosanac od sebe napravi Janeza.... to je vec katastrofa vecih dimenzija :lol:

godrina
Kontakt:

sub nov 19, 2016 6:23 pm

godrina je napisao/la:Uzimamo ovo ni mi ne znamo kako onda na pauzu idemo sa -6 za vodecim. Cisto da nam bude zanimljivo ta 3 mjeseca a futavci da nemaju sna jer se zna sta dolazi s proljeca :)
2/3 se ispunilo :D idemo i zavrsni cin
kontranapad i prekidi ce nam biti jako znacajni, ovo drugo trebaju radit ma makar trecinu vremena od cjelih priprema.. gledam ovu slobodu sta ljudi rade samo na osnovu prekida i kontri
futavce mozemo dobit, evo pokazali su da su ranjivi, nisam upratio jel njima iko kartoniran ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Pinkii
Kontakt:

sub nov 19, 2016 6:24 pm

slika
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub nov 19, 2016 6:24 pm

Model1964 je napisao/la: Kad od Janeza probaš napraviti Bosanca, možeš nešto i ocekivati. Ali, kad Bosanac od sebe napravi Janeza.... to je vec katastrofa vecih dimenzija :lol:
Istina, jedan poznati Željovac Đuro... je*o mater koliko je već u tvojoj mahali, ali iz njega onaj sarajevski prijeratni dijalekt ne izlazi nikako. Baš je onako ujedno i smiješno i simpatično slušati slovenski/ljubljanski na sarajevskom izgovoru. Zaganjaj ga, tu ste negdje generacija, da uplati stolicu za istok :D

Model1964

sub nov 19, 2016 6:31 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Kad od Janeza probaš napraviti Bosanca, možeš nešto i ocekivati. Ali, kad Bosanac od sebe napravi Janeza.... to je vec katastrofa vecih dimenzija :lol:
Istina, jedan poznati Željovac Đuro... je*o mater koliko je već u tvojoj mahali, ali iz njega onaj sarajevski prijeratni dijalekt ne izlazi nikako. Baš je onako ujedno i smiješno i simpatično slušati slovenski/ljubljanski na sarajevskom izgovoru. Zaganjaj ga, tu ste negdje generacija, da uplati stolicu za istok :D
Družili smo se i u SA a i u ovom selu ponekad popijemo kavo :lol:
Budi siguran da kupuje stolicu kad budNe građevinska i kad onaj naš advokatski tim popravi ugovor da lici na nešto.

shzna
Kontakt:

sub nov 19, 2016 6:33 pm

Ode Lendra?
1987

Elegant
Kontakt:

sub nov 19, 2016 6:37 pm

Mozemo li mi sa danas prikazanim da se nadamo dobrim u Mostaru !? Zrinjski danas sa 0:3 na 3:3 ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava