Ljudi shvatite da budzet moramo rasteretiti,ne kažem da nemamo para ali ih sigurno nemamo na bacanje i plaćanje igrača koji će sjediti na ZAPADU. Ja sam se već pomirio da prodamo najboljeg igrača radi evrope,da li će to biti Stevanović ili Lendrić svejedno je ako je cifra koja će srušiti rekord ove lige,ako je uprava imala način da proda gatačkog Rolanda za milion ne vidim razlog zašto Stevanovića ne bi prodali i za više novca koji je space shuttle za gore navedenog.Pa i klubovi u ligama petice kada ne uspiju izboriti evropu prodaju glavnog igrača. Već sada imamo kostur i ekipu,fale nam još 2 igrača na tom famoznom lijevom krilu i štoper koji će uz Acu i Kemu činiti okosnicu odbrane uz iskusnog Bogičevića koji je tu da uleti ako zatreba. Imamo 2 kvalitetna beka na lijevoj strani za naše uslove a na desnoj su :Memija,Stevanović,Stanić.
Što se tiče veznog reda tu nam fali to lijevo krilo i kompaktni smo
DMF : Zaha,Dino H.
CMF : Blagojević,Radinović,Hervas
AMF: Bekrić,Dado s tim što Dado može i u sredini a Hervas može pokrivati čitav vezni red koliko sam ga upratio. Plus dodajte Žerića koji mora dobiti šansu.
DESNA KRILA : Stevanović,tu su još Memija i Stana
LIJEVA KRILA : Tiago,Halvadzic i pojačanje
NAPADAČI : Lendra,Đermanović,Pozder,Beganović,Mujagić
PLUS IGRAČI KOJI NAM SE VRAĆAJU S POSUDBE.