Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 17, 2016 2:58 pm

Ljudi shvatite da budzet moramo rasteretiti,ne kažem da nemamo para ali ih sigurno nemamo na bacanje i plaćanje igrača koji će sjediti na ZAPADU. Ja sam se već pomirio da prodamo najboljeg igrača radi evrope,da li će to biti Stevanović ili Lendrić svejedno je ako je cifra koja će srušiti rekord ove lige,ako je uprava imala način da proda gatačkog Rolanda za milion ne vidim razlog zašto Stevanovića ne bi prodali i za više novca koji je space shuttle za gore navedenog.Pa i klubovi u ligama petice kada ne uspiju izboriti evropu prodaju glavnog igrača. Već sada imamo kostur i ekipu,fale nam još 2 igrača na tom famoznom lijevom krilu i štoper koji će uz Acu i Kemu činiti okosnicu odbrane uz iskusnog Bogičevića koji je tu da uleti ako zatreba. Imamo 2 kvalitetna beka na lijevoj strani za naše uslove a na desnoj su :Memija,Stevanović,Stanić.
Što se tiče veznog reda tu nam fali to lijevo krilo i kompaktni smo
DMF : Zaha,Dino H.
CMF : Blagojević,Radinović,Hervas
AMF: Bekrić,Dado s tim što Dado može i u sredini a Hervas može pokrivati čitav vezni red koliko sam ga upratio. Plus dodajte Žerića koji mora dobiti šansu.
DESNA KRILA : Stevanović,tu su još Memija i Stana
LIJEVA KRILA : Tiago,Halvadzic i pojačanje
NAPADAČI : Lendra,Đermanović,Pozder,Beganović,Mujagić
PLUS IGRAČI KOJI NAM SE VRAĆAJU S POSUDBE.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

boja mora
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:09 pm

Po mom mišljenju sad nam za ligu 12 fali jedan stoper tiipa Graovac, Brekalo.

mula
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:12 pm

boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Bogdaovic nije htio produziti ugovor zato što mu klub nije platio operaciju od 15 000 KM.
Zola je posuden igrač i nikakve koristi nemas od njega, može odigrati polusezonu odlično i onda ga Gent vrati i sta onda?
Hodzurda jeprosjecan igrac isto kao i Beganovic, tako sto se mene tie ovo nije nikakav hendikep
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

cala
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:13 pm

Ma bice odlazaka jos sigurno, mora se olaksat budzet nekako a vec su se 3 igraca potpisala.

mula
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:14 pm

boja mora je napisao/la:Po mom mišljenju sad nam za ligu 12 fali jedan stoper tiipa Graovac, Brekalo.
Memisevic vrh
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:17 pm

najbolje mlade igrače iz zrinjskog i širokog ti i dalje nema šanse da dovedeš. njih sigurno čekaju odlične ponude za vani, naročito graovca koji je bio i na spisku A reprezentacije. nama treba neko tog kvaliteta, ali realno ne možemo dovesti nekoga tog kvaliteta tako mladog.

ma sanel bi bio sega mega, nek' kaže ko šta hoće...igra jednu poziciju, a džoker je za još šest.
gradi željo boli te *****

dell21
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:18 pm

mula je napisao/la:
boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Bogdaovic nije htio produziti ugovor zato što mu klub nije platio operaciju od 15 000 KM.
Zola je posuden igrač i nikakve koristi nemas od njega, može odigrati polusezonu odlično i onda ga Gent vrati i sta onda?
Hodzurda jeprosjecan igrac isto kao i Beganovic, tako sto se mene tie ovo nije nikakav hendikep
Pogrešno si informisan.

Okolele
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:20 pm

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Whisperer

uto maj 17, 2016 3:23 pm

ChWilla je napisao/la:najbolje mlade igrače iz zrinjskog i širokog ti i dalje nema šanse da dovedeš. njih sigurno čekaju odlične ponude za vani, naročito graovca koji je bio i na spisku A reprezentacije. nama treba neko tog kvaliteta, ali realno ne možemo dovesti nekoga tog kvaliteta tako mladog.

ma sanel bi bio sega mega, nek' kaže ko šta hoće...igra jednu poziciju, a džoker je za još šest.
kad sam juce piso sa jahicem kaze mi da se vraca 70% u zelju
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:26 pm

ja mislim da bi bio pojačanje i to veliko.
gradi željo boli te *****

Whisperer

uto maj 17, 2016 3:28 pm

ChWilla je napisao/la:ja mislim da bi bio pojačanje i to veliko.
slazem se sa tobom ko mi nevjerujee neka mu se javi , rece mu sto i meni
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:28 pm

ne da bi bio pojačanje nego bi bio okosnica tima da dođe siguran sam u to.

Okolele
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:34 pm

Stub u odbrani.. :klanjase2:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Whisperer

uto maj 17, 2016 3:36 pm

Okolele je napisao/la:Stub u odbrani.. :klanjase2:
Jahic i aco na stoperskim pozicijama bi bilo vise nego odlicno , jaha pritom moze igrat k veznog , krilo, moze pokrit vise pozicija u timu

nookey
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:38 pm

može igrati desnog ofanzivnog golmana

dell21
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:39 pm

pinki je napisao/la:može igrati desnog ofanzivnog golmana
:rofl1:

Elegant
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:39 pm

Ova ekipa ako se dobro pripremi fizicki pola posla je obavljeno, uslov za to je dobar trener da ih pripremi da trce 80. minuta a imamo pojedince koji sa dva poteza mogu da rjese utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:42 pm

pinki je napisao/la:može igrati desnog ofanzivnog golmana
S vremena na vrijeme zaigra i na poziciji lijevog defanzivno-centralnog krila.

flux
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:42 pm

Tim sa Grbavice ostao bez Evrope i strategije: Ko je uništio sistem u FK Željezničar?

http://faktor.ba/tim-sa-grbavice-ostao- ... ljeznicar/" target="_blank

Šta je reći?

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 17, 2016 3:44 pm

e čuj siva eminencija :lol: :r

sjaše ligata uzjaše šišić
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava