Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Špekac1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 12, 2016 7:47 pm

Omark druže, promijenio malo, bilo suhoparno onako. :mrgreen:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

GoodisonPark
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:50 pm

:palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

USCFLOW
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:51 pm

Hocemo to sad ovdje visiti? :D

DR.HOUSE
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:52 pm

USCFLOW je napisao/la:Hocemo to sad ovdje visiti? :D
vec evo visimo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :ganja: :shisha:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

delinjo
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:53 pm

nego zna li neko hoce li Stevanovic biti spreman za slj utakmicu =?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:54 pm

Ma nema mi sta drugo osim vjerovati Edisu. Mlad, Obrazovan i predan trener, jest da malo se ne zna ponasati pred kamerama ali to je najmanji problem :mrgreen: Takodjer, ako ova uprava njemu vjeruje, nema razloga da ne vjerujemo i mi. Da cemu biti tesko to se zna i postalo je floskula, ali vjerujem da ce on to uraditi najbolje sto moze i na kraju odraditi zacrtane ciljeve. Dzenisu pohvale za one "makasice" vidi se da je skinuo koji kilogram pa moze i to da uradi :pljesak:

VTŽ :titula:

Elegant
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:54 pm

Neka bude spreman za Siroki, bolje da sad odmori dok jos ima vremena.

Ove dvije utakmice odigrati radi uigravanja, rezultat nebitan samo da ne bude povreda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

USCFLOW
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:55 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
USCFLOW je napisao/la:Hocemo to sad ovdje visiti? :D
vec evo visimo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :ganja: :shisha:
Neka neka, svidja mi se to, samo nadam se da ce se vratiti svi oni koje je nekad bilo tako zanimljivo i lijepo citati.
Ono tamo je vec postala prava smijurija, nisam nikad nesto puno pisao a na mobu mi je forum uvijek bio na prvom mjestu, procitam nesto novo itd.

Nista moram se nagovoriti pa napraviti iz nova forum samo za nas :D ova phpBB sranja me nerviraju, previse stvari koje su malo je reci nebitne. -.-

Brkoo
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:57 pm

delinjo je napisao/la:nego zna li neko hoce li Stevanovic biti spreman za slj utakmicu =?
Mislim da se nece rizikovati puno tako da ocekujem da Memija starta..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

pet feb 12, 2016 7:58 pm

Brkoo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:nego zna li neko hoce li Stevanovic biti spreman za slj utakmicu =?
Mislim da se nece rizikovati puno tako da ocekujem da Memija starta..
a i bolje iako bi volio da se on uigrava nekako mi je gotivan igrac pravo :DD:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:00 pm

GoodisonPark je napisao/la:Siguran sam da niko neće imati sigurno mjesto na terenu i mislim da je prošlo vrijeme kada su se forsirali neki igrači iz razloga što za njih nije bilo zamjene ili su te zamjene bile još lošije, ako neko u par utakmica ne zadovolji, onda je logičan potez da ga se prebaci na klupu jer igra na terenu ne smije trpiti a bodovi su nam pod imperativom. Imamo najmanje 14 a nadam se da ćemo igrati 18 utakmica :mrgreen: i svi će dobiti dovoljno prostora da pokažu koliko mogu. Pružiti maksimalnu podršku ekipi, ići utakmicu po utakmicu i na svakoj pokušati izvući maksimum, za šta će na kraju to biti dovoljno niko ne zna, ali nadamo se najboljem i razloga za optimizam sigurno imamo :titula:
sigurno je da imamo ozbiljnu ekipu na papiru, a nadam se da ce to dokazati i na terenu vec protiv Sirokog. ono sto me raduje jeste cinjenica da su svi igraci, usudit cu se reci, podjednako kvalitetni i doslovno su svi u konkurenciji. ta sirina nam je nedostajala i dobro je da smo zakrpili rupe.
s druge strane, imamo Edisa. lagao bi kada bi rekao da nisam pomalo skeptican u njegovo znanje ali sam zato 100% siguran da ce dati sve od sebe kao sto je to cinio i u igrackim danima da sve poslozi na svoje mjesto najbolje sto zna i moze, i da se uz ovu, rekao bi sjajnu ekipu, i on profilira kao dobar trener i veliki znalac. zasluzio je on to svojim odnosom kroz godine u Zelji.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

USCFLOW
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:03 pm

U slucaju da izbrisu post, a hoce.
Zamolio bih "administratore" i "moderatore" da me banuju ili ako je moguce ili ako znaju (a ne bi rekao da su tako pametni), da mi izbrisu acc sa ovog foruma.

I sad, kad me nista vise za njega ne veze. Nabijem vas sve na ****, a tebe aco, šahovnicaru, pogotovo.
Moje zbogom od gov.ana.

Whisperer

pet feb 12, 2016 8:09 pm

braco je napisao/la:
The_Power je napisao/la:Sve mi se cini da barem zasad nema nista od Burekovica i Radinovica, sto je po meni u jednu ruku i dobro, s obzirom da je prevelika guzva trenutno u timu, a na ljeto su tu svakako, barem je za Radinovica 99% tako. Previse bi bilo 3 igraca da konkurisu za jednu poziciju, tri igraca slicne kvalitete - Kramaric, Burekovic i Mailson, jos ako racunas tu i Stanica, koji moze odigrati lijevog beka, puno brate.
Znači najvjerovatnije je Uglješa na ljeto tu? Barem će u ovoj polusezoni Hasanović malo više minuta dobijati u slučaju ako Zoli bude trebao odmor ili da se povrijedi pu pu pu.
ama burekovic se cekaa do 25 ce se znat do tad trajee prelaazni sam da arbitraza se rjesi on je nas igrac
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:09 pm

Špekac1921 je napisao/la:Hvala @Eisenbahner na informaciji.
Volim te Željo.
Nema na čemu druže :palacgore:
Srce me je boljelo kad je Stanić bio u Olimpicu, jer on zaista živi naš Klub. Pa je*ote kad protiv nas odugovlači u zadnjim minutama na štetu svog tima. Drago mi je što se ponovo vratio i vidi se da grize kao nikad. On je strašna konkurencija na svojim pozicijama. Pored njega - lijevi bek: Kramarić, ali i Mailson, desni bek: Stevanović, Memija, lijevo krilo: Tiago, Mailson, desno krilo: Memija, M. Stevanović, Halvadžić (pa i Tiago može, ali sad nema potrebe). Fino smo popunjeni na svim njegovim pozicijama, ali gdje god da igra, mislim da smo mi dobitku. Konačno ćemo imati igrače za svih 90 minuta.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:12 pm

Da ja ponovo pitam možda je nekom promaklo. Zna li se kada će biti otvoren novi fan shop?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:13 pm

ja bi prije svega volio da u preostalih 12 prvenstvenih utakmica i 6 kup utakmica vidim onog zelju od proljeca 2004... igranje za gol vise, efikasan u golovima, atraktivan fudbal i atmosferu ko sa derbija tog proljeca... i da se navijace vrate na stadion...
100/94/37/34 - i to je to!

avlami97
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:14 pm

Trebamo dati punu podršku igračima, SŠ i Upravi. U ovoj polusezoni će sigurno svi dobiti šansu, ali ne mogu svi igrati istovremeno. Edis će ekipu diktirati u zavisnosti od protivnika. Nekada će nam trebati brzina, nekada rutina, a nekada spoj mladosti i iskustva. Imamo 20-ak podjednakih fudbalera i igrati će oni najspremniji (fizički, psihički, taktički). Ja nekako ne mogu da zamislim ekipu bez Memije, Stane, Dženisa, Zole, Dade (nakon oporavka)...

Mislim da ćemo u nekim utakmicama igrati i sa dva špica 4-4-2 (Lendrić, Đermanović, Mujagić) i našu standardnu 4-2-3-1. ili 4-3-3 ili 4-1-4-1...kada se ima dobra i spremna ekipa mogućnosti su velike :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

teatrale36
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:14 pm

Pozdrav starim forumasima na novom forumu! :titula:

delinjo
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:16 pm

avlami97 je napisao/la:Trebamo dati punu podršku igračima, SŠ i Upravi. U ovoj polusezoni će sigurno svi dobiti šansu, ali ne mogu svi igrati istovremeno. Edis će ekipu diktirati u zavisnosti od protivnika. Nekada će nam trebati brzina, nekada rutina, a nekada spoj mladosti i iskustva. Imamo 20-ak podjednakih fudbalera i igrati će oni najspremniji (fizički, psihički, taktički). Ja nekako ne mogu da zamislim ekipu bez Memije, Stane, Dženisa, Zole, Dade (nakon oporavka)...

Mislim da ćemo u nekim utakmicama igrati i sa dva špica 4-4-2 (Lendrić, Đermanović, Mujagić) i našu standardnu 4-2-3-1. ili 4-3-3 ili 4-1-4-1...kada se ima dobra i spremna ekipa mogućnosti su velike :zeljeznicar1:
joj ja imam fobiju od tog imamo 20 kvalitetnih igraca kad god smo to rekli obilo nam se o glavu,necemo biti ko anamo oni ipak tu je dosta igraca koji trebaju da se dokazu tek,mislim ne sumnjam da imamo jaku ekipu ali nekako ocekivati je da se neki bas pokazu kao extra igraci,ali neki ce i podbaciti to je tako svugdje :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

braco
Kontakt:

pet feb 12, 2016 8:17 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ja bi prije svega volio da u preostalih 12 prvenstvenih utakmica i 6 kup utakmica vidim onog zelju od proljeca 2004... igranje za gol vise, efikasan u golovima, atraktivan fudbal i atmosferu ko sa derbija tog proljeca... i da se navijace vrate na stadion...
Prije svega čekam da vidim Želju pa kako god odigrao ovu drugu polusezonu, pun mi je qrac ove pauze više.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava