vec evo visimoUSCFLOW je napisao/la:Hocemo to sad ovdje visiti?
Neka neka, svidja mi se to, samo nadam se da ce se vratiti svi oni koje je nekad bilo tako zanimljivo i lijepo citati.DR.HOUSE je napisao/la:vec evo visimoUSCFLOW je napisao/la:Hocemo to sad ovdje visiti?![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da se nece rizikovati puno tako da ocekujem da Memija starta..delinjo je napisao/la:nego zna li neko hoce li Stevanovic biti spreman za slj utakmicu =?
a i bolje iako bi volio da se on uigrava nekako mi je gotivan igrac pravoBrkoo je napisao/la:Mislim da se nece rizikovati puno tako da ocekujem da Memija starta..delinjo je napisao/la:nego zna li neko hoce li Stevanovic biti spreman za slj utakmicu =?
sigurno je da imamo ozbiljnu ekipu na papiru, a nadam se da ce to dokazati i na terenu vec protiv Sirokog. ono sto me raduje jeste cinjenica da su svi igraci, usudit cu se reci, podjednako kvalitetni i doslovno su svi u konkurenciji. ta sirina nam je nedostajala i dobro je da smo zakrpili rupe.GoodisonPark je napisao/la:Siguran sam da niko neće imati sigurno mjesto na terenu i mislim da je prošlo vrijeme kada su se forsirali neki igrači iz razloga što za njih nije bilo zamjene ili su te zamjene bile još lošije, ako neko u par utakmica ne zadovolji, onda je logičan potez da ga se prebaci na klupu jer igra na terenu ne smije trpiti a bodovi su nam pod imperativom. Imamo najmanje 14 a nadam se da ćemo igrati 18 utakmicai svi će dobiti dovoljno prostora da pokažu koliko mogu. Pružiti maksimalnu podršku ekipi, ići utakmicu po utakmicu i na svakoj pokušati izvući maksimum, za šta će na kraju to biti dovoljno niko ne zna, ali nadamo se najboljem i razloga za optimizam sigurno imamo
![]()
Moje zbogom od gov.ana.Zamolio bih "administratore" i "moderatore" da me banuju ili ako je moguce ili ako znaju (a ne bi rekao da su tako pametni), da mi izbrisu acc sa ovog foruma.
I sad, kad me nista vise za njega ne veze. Nabijem vas sve na ****, a tebe aco, šahovnicaru, pogotovo.
ama burekovic se cekaa do 25 ce se znat do tad trajee prelaazni sam da arbitraza se rjesi on je nas igracbraco je napisao/la:Znači najvjerovatnije je Uglješa na ljeto tu? Barem će u ovoj polusezoni Hasanović malo više minuta dobijati u slučaju ako Zoli bude trebao odmor ili da se povrijedi pu pu pu.The_Power je napisao/la:Sve mi se cini da barem zasad nema nista od Burekovica i Radinovica, sto je po meni u jednu ruku i dobro, s obzirom da je prevelika guzva trenutno u timu, a na ljeto su tu svakako, barem je za Radinovica 99% tako. Previse bi bilo 3 igraca da konkurisu za jednu poziciju, tri igraca slicne kvalitete - Kramaric, Burekovic i Mailson, jos ako racunas tu i Stanica, koji moze odigrati lijevog beka, puno brate.
Nema na čemu družeŠpekac1921 je napisao/la:Hvala @Eisenbahner na informaciji.
Volim te Željo.
joj ja imam fobiju od tog imamo 20 kvalitetnih igraca kad god smo to rekli obilo nam se o glavu,necemo biti ko anamo oni ipak tu je dosta igraca koji trebaju da se dokazu tek,mislim ne sumnjam da imamo jaku ekipu ali nekako ocekivati je da se neki bas pokazu kao extra igraci,ali neki ce i podbaciti to je tako svugdjeavlami97 je napisao/la:Trebamo dati punu podršku igračima, SŠ i Upravi. U ovoj polusezoni će sigurno svi dobiti šansu, ali ne mogu svi igrati istovremeno. Edis će ekipu diktirati u zavisnosti od protivnika. Nekada će nam trebati brzina, nekada rutina, a nekada spoj mladosti i iskustva. Imamo 20-ak podjednakih fudbalera i igrati će oni najspremniji (fizički, psihički, taktički). Ja nekako ne mogu da zamislim ekipu bez Memije, Stane, Dženisa, Zole, Dade (nakon oporavka)...
Mislim da ćemo u nekim utakmicama igrati i sa dva špica 4-4-2 (Lendrić, Đermanović, Mujagić) i našu standardnu 4-2-3-1. ili 4-3-3 ili 4-1-4-1...kada se ima dobra i spremna ekipa mogućnosti su velike
Prije svega čekam da vidim Želju pa kako god odigrao ovu drugu polusezonu, pun mi je qrac ove pauze više.jovanmaksimovic je napisao/la:ja bi prije svega volio da u preostalih 12 prvenstvenih utakmica i 6 kup utakmica vidim onog zelju od proljeca 2004... igranje za gol vise, efikasan u golovima, atraktivan fudbal i atmosferu ko sa derbija tog proljeca... i da se navijace vrate na stadion...