Plava Porodica je napisao/la:U Mostaru nam je utakmica sezone vol 136

Ako pobijedimo, titula je blizu, mi smo Željo, svi su pi*ke, Petrović zna znanje. Ako bude neriješeno, sve zavisi od toka utakmice. Neki će reći dobro smo prošli, neki će žaliti za nekom dobrom šansom, neki kriviti sudije, a manjina će reći i da je Petrović mogao hrabrije. Ako izgubimo, jedni će kriviti sudije, jedni prizivati Amara da se vrati, počet će priča kako Petrović može trenirat Radnik jer nema pritiska, na šta je Željo spao, je*lo vas vraćanje dugova, jedni će nabrajati svim igračima sve redom i molit sve u što vjeruju da se bar nađemo u prvih 6, o evropi se još ne razmišlja, a neki će spuštati tenzije sa onim "šta ste očekivali, ova ekipa je nekvalitetna"... Možda će biti par razlika jer gostujemo prvom na tabeli, pa je moguće određena promjena u ponašanju pojedinaca.
Treba reći, da iako smo mi Željo, sljedeća nam je protiv najjače ekipe lige. Bodovi su mogući ukoliko pristup bude na 110 %, dakle ukoliko pokažu želju i borbu. Ako i u tom slučaju izostanu bodovi, nije mi toliko krivo.