ja bi rekao da je rezultat iz tuzle najbolji po nas... oba tima izgubili po dva boda... a mi se priblizili zrinjskom...salemprolic je napisao/la:Ekstra je ovo. Baš prebitna 3 boda. Šteta što se Sloboda vrati, mogli smo im mao ozbiljnije pobjeći. Do kraja još dobiti Čelika i da imamo koliko toliko dostižan zaostatak za drugim. Na proljeće je onda sve moguće, naravno sve zavisi od priprema i prelaznog roka...nadajmo se da ćemo i to napokon odraditi kako treba.
igla je napisao/la:Pošto nisam mogao gledati, treba li Petrovića pohvaliti?
Ja iskreno razmisljam o tome da mi nekako izborimo prvo ovu ligu 6, ima vremena za Zrinjskijovanmaksimovic je napisao/la:ja bi rekao da je rezultat iz tuzle najbolji po nas... oba tima izgubili po dva boda... a mi se priblizili zrinjskom...salemprolic je napisao/la:Ekstra je ovo. Baš prebitna 3 boda. Šteta što se Sloboda vrati, mogli smo im mao ozbiljnije pobjeći. Do kraja još dobiti Čelika i da imamo koliko toliko dostižan zaostatak za drugim. Na proljeće je onda sve moguće, naravno sve zavisi od priprema i prelaznog roka...nadajmo se da ćemo i to napokon odraditi kako treba.
šaptaču jel završen subiic da te častimoWhisperer je napisao/la:Dobra i zasluzena pobjeda naseg zelje, e sad imamo gostovanje mozda najteze do sad u Mostaru, pokusat dole nesto napravit, bod bi nam bio ravan pobjedi. onda uzet celika, bicemo sigurno medju prve 4...Imamo i kup , treba sad na zimu par igraca rastjerati- dovest s na zimu par finih igraca i bicemo bolji sigurno![]()
Potrebno je nama pola tima drug, ako zelimo nesto vise da napravimo haha. Da budemo iskreniPinkii je napisao/la:Stoperi i dobar lijevi bek su nam potrebni. Mislim Sinisa maestralno igra,ali vratiti njega na desnu stranu. Sigurniji sam kad je on tamo.
Podrz'o ga, nije nista ruzno ja mislim, bar sam ja tako cuoOmar500 je napisao/la:Sta je ovo Slavko rekao Memiji, ne cujem bas.
Naravno da nije, ali sa ovom pobjedom olakšali smo sebi pripremu za ove dvije utakmice do kraja. Realno protiv Zrinjskog će nam biti prva utakmica nakon dugo vremena da nešto ne moramo, a ko zna, možda baš zbog toga budemo igrali dobro.Leon_Professional je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=x5FXb6rPL6M[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=V7m98TBirAQ[/video]
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj da poslije ove pobjede budemo prvaci svemira! Nije ovo nista spektakularno.
Da ide brzo nazad i da se postavi u defanzivi...Omar500 je napisao/la:Sta je ovo Slavko rekao Memiji, ne cujem bas.
Idemo MEmija, zadnje sekunde.. Tako nestož'21 je napisao/la:Podrz'o ga, nije nista ruzno ja mislim, bar sam ja tako cuoOmar500 je napisao/la:Sta je ovo Slavko rekao Memiji, ne cujem bas.