Okolele je napisao/la:Nista onda cemo im ovog Ruiza uzetiGrbavica je napisao/la:Ode nam Lamah u komšiluk..![]()
Kako prenosi Sportski žurnal dva inostrana fudbalera na krilnim pozicijama kandidati su da obuku dres Crvene zvezde. Već duže vreme se priča o reprezentativcu Kostarike Džonu Ruizu, a sada je na listi želja i Belgijanac Roland Lamah.
Reč je o krilnom napadaču rođenom 1987. godine u Obali Slonovače, ali je odrastao u Belgiji gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prošao je sve kategorije reprezentacije “crvenih đavola”, a upisao je i pet nastupa za “A” tim. U karijeri je nastupao za Vise, Anderleht, Le Man, Osasunu i Svonsi. Prethodne dve sezone bio je član Ferencvaroša, a ove godine je postigao sedam golova. Lamahu je istekao ugovor sa zeleno-belima iz Budimpešte i slobodan je igrač. Baš na tu kartu igra Crvena zvezda...Ovo je onaj sto je igrao u nekom engleskom prvoligasu koliko se sjecam (Swansea mislim da je bio)
sta mislis o kojim se ciframa radi kada su ovakvi treneri u pitanju?ChWilla je napisao/la:bio je i za reprezentaciju a ne za nas...
Prvo Bogdanovic nije htio produzit,drugo Zola se vraca jer je posudjen za Hodzu i Beganovica se nagadja!O lovi ne treba da brinemo mi koga ce koliko placati,tako da ti ni ta veze s vezom nema!boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Bogdanović nije htio produžiti ugovor, nudili mu više puta. Zola je posuđen igrač i nemamo mogućnost (finansijsku) da otkupimo njegov ugovor. Hodžurda želi da igra a to mu niko ne može garantovati u Želji, slažem se da nije loš igrač i da je trebao više šanse dobijati. Za Beganovića pogledaj izvor i biće ti jasno da je obična laž.boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Kao prvo, do Bogdanovica je. Ne mozes klubu postavljati uslove ako si bio povrijedjen duzi vremenski period.boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Naravno da sam svim srcem uz ovu upravu i mislim da nije bilo bolje od rata, samo mislim da se uz malo dobre volje moglo dogovoriti sa Bogdanovićem a da se mogla i produžiti posudaba sa Zolom jer i u Norvešku je vjerujem otišao na posudbu.Ajzea je napisao/la:Kao prvo, do Bogdanovica je. Ne mozes klubu postavljati uslove ako si bio povrijedjen duzi vremenski period.boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Zola je bio na posudbi, dovest ce se zamjena.
Hodzurda moze ostati kao cetvrti ili pak peti stoper, ako Bogicevic ostaje. Osmankovic mora imati prednost u odnosu na obojicu..
Ovo za Beganovica je prenio sportavaz, uostalom, trebao bi se on, prije svega, posvetiti sam sebi i igrama u klubu. Ne placa ga Argelini, niti ce ga placati Kiborg preko ljeta.