Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 17, 2016 2:10 pm

ja mislim da je idealna varijanta neko kome prevodilac ne treba, ali je ipak malo vidio svijeta, naročito zapadne evrope...i ne samo vidio, nego nešto i poprimio.
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:11 pm

Okolele je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ode nam Lamah u komšiluk.. :mrgreen:
Kako prenosi Sportski žurnal dva inostrana fudbalera na krilnim pozicijama kandidati su da obuku dres Crvene zvezde. Već duže vreme se priča o reprezentativcu Kostarike Džonu Ruizu, a sada je na listi želja i Belgijanac Roland Lamah.

Reč je o krilnom napadaču rođenom 1987. godine u Obali Slonovače, ali je odrastao u Belgiji gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prošao je sve kategorije reprezentacije “crvenih đavola”, a upisao je i pet nastupa za “A” tim. U karijeri je nastupao za Vise, Anderleht, Le Man, Osasunu i Svonsi. Prethodne dve sezone bio je član Ferencvaroša, a ove godine je postigao sedam golova. Lamahu je istekao ugovor sa zeleno-belima iz Budimpešte i slobodan je igrač. Baš na tu kartu igra Crvena zvezda.
Nista onda cemo im ovog Ruiza uzeti :mrgreen: ..Ovo je onaj sto je igrao u nekom engleskom prvoligasu koliko se sjecam (Swansea mislim da je bio)

Bryna Ruiz je igro u Fulhamu, sad u Sportingu iz Lisabona. Ovo je drugi Ruiz, mlad 22 godine, posuđen iz Lila u Dnipro, ali sad mu ističe ugovor pa ga zato i ganjaju.
http://www.transfermarkt.com/john-jairo ... ler/192347" target="_blank
http://www.transfermarkt.com/bryan-ruiz ... eler/39642" target="_blank
Ko nas je kleo, nije dangubio.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:17 pm

sta mislite da li si mozemo priustiti usluge jednog Radomira Antica, ili je taj nivo trenera za nas jos uvijek prevelik zalogaj?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:21 pm

bio je i za reprezentaciju a ne za nas...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:22 pm

ChWilla je napisao/la:bio je i za reprezentaciju a ne za nas...
sta mislis o kojim se ciframa radi kada su ovakvi treneri u pitanju?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

dell21
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:23 pm

nemamo mi para toliko, treba dovesti onoga ko se uklapa u budzet.

Ajzea
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:23 pm

Ako vec ne mogu Amar ili Kek, onda Simo, Kodro ili Bojan.

dell21
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:25 pm

Od domaćih Amara bi volio a od ovih stranih ... teško pitanje ima ih dosta kvalitetnih ali bi nam Amar bio mozda najbolji :kafa:

ChWilla
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:25 pm

ne znam zaista.

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:26 pm

ChWilla je napisao/la:ne znam zaista.
znaš, znaš :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

boja mora
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:33 pm

Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:35 pm

Djenis ima jos dvije godine ugovora tako da ne moze bas tako otici.. Ne znam gdje je zapelo sa Jasminom.. Volio bih i ja da je ostao jer je dobar stoper i tesko da mozemo dovesti boljeg..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

mali plavisa
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:38 pm

boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Prvo Bogdanovic nije htio produzit,drugo Zola se vraca jer je posudjen za Hodzu i Beganovica se nagadja!O lovi ne treba da brinemo mi koga ce koliko placati,tako da ti ni ta veze s vezom nema!

ChWilla
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:39 pm

zola je gentov igrač pobogu...

vrbanjusa
Kontakt:

boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Bogdanović nije htio produžiti ugovor, nudili mu više puta. Zola je posuđen igrač i nemamo mogućnost (finansijsku) da otkupimo njegov ugovor. Hodžurda želi da igra a to mu niko ne može garantovati u Želji, slažem se da nije loš igrač i da je trebao više šanse dobijati. Za Beganovića pogledaj izvor i biće ti jasno da je obična laž.
21 10 4

Petrović Slavko

Ajzea
Kontakt:

Kao prvo, do Bogdanovica je. Ne mozes klubu postavljati uslove ako si bio povrijedjen duzi vremenski period.
Zola je bio na posudbi, dovest ce se zamjena.
Hodzurda moze ostati kao cetvrti ili pak peti stoper, ako Bogicevic ostaje. Osmankovic mora imati prednost u odnosu na obojicu..
Ovo za Beganovica je prenio sportavaz, uostalom, trebao bi se on, prije svega, posvetiti sam sebi i igrama u klubu. Ne placa ga Argelini, niti ce ga placati Kiborg preko ljeta.

Elegant
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:41 pm

Meni je strani trener mačak u vreci, ove domace bar znamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:42 pm

Znamo da su manje vise ublehe sa rokom trajanja od pola godine do godinu..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto maj 17, 2016 2:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

pintol_TM87
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:42 pm

zola ode u norvesku..nek mu je sretno..

boja mora
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:55 pm

Ajzea je napisao/la:
Kao prvo, do Bogdanovica je. Ne mozes klubu postavljati uslove ako si bio povrijedjen duzi vremenski period.
Zola je bio na posudbi, dovest ce se zamjena.
Hodzurda moze ostati kao cetvrti ili pak peti stoper, ako Bogicevic ostaje. Osmankovic mora imati prednost u odnosu na obojicu..
Ovo za Beganovica je prenio sportavaz, uostalom, trebao bi se on, prije svega, posvetiti sam sebi i igrama u klubu. Ne placa ga Argelini, niti ce ga placati Kiborg preko ljeta.
Naravno da sam svim srcem uz ovu upravu i mislim da nije bilo bolje od rata, samo mislim da se uz malo dobre volje moglo dogovoriti sa Bogdanovićem a da se mogla i produžiti posudaba sa Zolom jer i u Norvešku je vjerujem otišao na posudbu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.

Prijava