Meni nas najdrazi izdanak... i izgleda da bi ga u mls mogli gledatiAsharaK je napisao/la:Stilic
Koji klub? znači budan poslije 12 uz eurosportblueheart je napisao/la:Meni nas najdrazi izdanak... i izgleda da bi ga u mls mogli gledatiAsharaK je napisao/la:Stilic
Radi dede mislim, a ne radi ocaElegant je napisao/la:Kakav hedikep pa on je bio u timu radi oca nista drugo nije u pitanju, dok mu je stari sjedio u upravi i dok je njegova firma glasila za potencijalnog izvođaca radova bilo je logicno da i mali bude u timu. Inace vec sam napisao ne brinem se za njega, on da se danas prestane baviti fudbalom obezbjeđen je do kraja zvota, preko noci ce zavrsiti fakultet i dobiti posao.
Dedo umro, da si ti ziv i zdrav..ž'21 je napisao/la:Radi dede mislim, a ne radi ocaElegant je napisao/la:Kakav hedikep pa on je bio u timu radi oca nista drugo nije u pitanju, dok mu je stari sjedio u upravi i dok je njegova firma glasila za potencijalnog izvođaca radova bilo je logicno da i mali bude u timu. Inace vec sam napisao ne brinem se za njega, on da se danas prestane baviti fudbalom obezbjeđen je do kraja zvota, preko noci ce zavrsiti fakultet i dobiti posao.
Ako je to tacno, tandem Stilic - Giovincoblueheart je napisao/la:Cini mi se toronto
Moze i Joco Stokic onda u napadu igratiBlwD je napisao/la:Ako je to tacno, tandem Stilic - Giovincoblueheart je napisao/la:Cini mi se toronto
Dobar bi mu to potez bio, a kad je Husidic uspio tamo, Stilic ce bit među boljim sto posto...
Moze vala i Djermanovic, o Pozderu da ne pricam. Pa svedski portali ismijavali MLS jer je otpad njihovih drugoligasa igrao bitnu ulogu u MLSu. Naravno to je bilo dok MLS nije bio pretjerano poznat hajmo reci. Al i sad su takvi igraci u i oko prvih 11 tako da...Grbavica je napisao/la:Moze i Joco Stokic onda u napadu igratiBlwD je napisao/la:Ako je to tacno, tandem Stilic - Giovincoblueheart je napisao/la:Cini mi se toronto
Dobar bi mu to potez bio, a kad je Husidic uspio tamo, Stilic ce bit među boljim sto posto...
Sent from my iPhone using Tapatalk
pile87 je napisao/la:Sanin Ortas
Nemaju tu strast prema nogometu, jer se sve vrti oko novca. Za Amere je nogomet bio sirotinjski sport sve dok nisu skontali da se tu obrće ogroman novac. S druge strane, upravo iz te strasti Borac i Velež igraju drugu ligu, Čelik na dobrom putu, a nogomet se igra zbog "navijača". Klubovi su ogromnim dugovima, a evo i mi nismo za pohvaliti se, ali u zadnje vrijeme polako otpisujemo probleme. Što ti kažeš, mi ismijavamo Amere, a oni su samo u skladu s vremenom.1921.ba je napisao/la:E šta ću doživit da mi ismijavamo američku ligu (MLS), a u istoj igrali Beckham, Pirlo, Henry... Ligu u kojoj je 90% stadiona puno i koju prati milijarde ljudi....
A nije bas da ismijavam, ovo prvo je bilo malo sarkasticno, a ostalo se vise odnosilo na kvalitet starog MLSa. Naravno sada je vise novca u igri i samim tim i kvalitet je bolji, a o gledanosti necu govorit, jer je to Amerika.1921.ba je napisao/la:E šta ću doživit da mi ismijavamo američku ligu (MLS), a u istoj igrali Beckham, Pirlo, Henry... Ligu u kojoj je 90% stadiona puno i koju prati milijarde ljudi....