Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 18, 2016 2:11 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

pet nov 18, 2016 2:26 pm

Joj Celo je sav u nekim racunicama. Daj sutra 3, pa protiv Zrinjskog ne treba nista, ili daj sutra bod, pa protiv Zrinjskog se vadi, pa bi trebali Celik uzeti. U zbiru je dosta 6, 7 je premija, itd... Daj ba izadji na taj teren, budi bolji od protivnika, daj sve od sebe za pobjedu, a matematiku ostavi po strani. S ovim izjavama igraci putuju u Mostar rastereceno jer su uzeli Vitez recimo, pa hajd, dobit cemo i Celika, to je 6 bodova, ne moramo ni igrati... Kao da ne zna ciji je trener i da Zeljo ne smije ici na gostovanje tek toliko da izgubi...

boccaccio
Kontakt:

pet nov 18, 2016 2:31 pm

A dobro je Slavko ovde rekao, nekako nam je u svim utakmicama otkad je on tu prioritet sakupljanje bodova na bilo koji nacin. Zaista se nadam da su se u ovoj pauzi psihicki dobro pripremili prije svega. Igraci bi trebali uci odlucno u ove utakmice, a na moranje nam je osvajanje sto veceg broja bodova do zimske pauze. Bilo bi dobro kada bi opet usli u seriju koja je pozitivna i na taj nacin prije zimske pauze koliko toliko obezbjedili mir.U zadnje dvije utakmice smo, bar po meni, izgubili bodove koje smo trebali imati na sonu. Desava se. Ali protiv Viteza se ne bi smjelo desiti, narocito sto bi nas ova utakmica vodila u dva smjera. Mir ili nemir. Znamo da slijedi odmah Zrinjski u gostima, pa bi bodovi sa ovog gostovanja sada trebali biti bas prioritet, na bilo koji nacin. A to mogu odlucnoscu i dobro pripremljeni najvise na psihickom planu.
Nece biti lijepa utakmica sasvim sigurno, ali nasi momci bi stvarno trebali biti borbeni od pocetka do kraja. Stalno mi je u glavi utakmica protiv Radnika i kako smo borbenom igrom, zeljom i dobrom trkom uspjeli rijesiti Radnik, u zadnjoj minuti, ali nam se vratilo jer smo bili borbeni. Postoji nesto u ovom sportu, nesto sto ti negdje oduzme a negdje vrati, po zasluzi. Tu srecu o kojoj Slavko u ovom tekstu prica, treba opravdati i zasluziti na terenu, bas kako je bilo protiv Radnika. Kada ekipa odigra na tom nivou, sa tim poletom i odlucnoscu, kada se ne predaje do zadnjeg momenta i kada igra da pobijedi, odlucno, onda do izrazaja dodje kvalitet u odnosu na neku drugu ekipu i desi ti se i da ti se sretno vrati nekim golom kada najvise treba. To nam je nedostajalo i protiv pitara i u sirokom i protiv Slobode. Malo te odlucnosti, nesto sto bi trebalo dati rezultatsku nagradu. Pridodati malo zdrave psihe i ponijeti se sa pritiskom u ocekivanjima za dobre rezultate ovog velikog kluba. Ne treba tu puno, mi smo na korak od toga, taj korak nam fali da se zaletimo kako treba i kako ocekujemo. Jednom mora poceti, kako je Amar Osim volio reci u jednom trenutku kada ekipu nije islo ni igrom ni rezultatima, neposredno prije onog velikog niza, lopta se mora poceti kotrljati, stalno nam zapinje, sve to bude kao dobro ali na utakmici nikako da se zakotrlja onako kako hocemo. Pa kad se zakotrljala niko nam nije mogao nista. A tu smo mi negdje i malo nam nedostaje, mozda se to sada ne vidi, kao sto se ni kod Amara tada nije vidjelo, jer nije bilo ni igre i mucili smo se sa rezultatom nekoliko kola, dok to nije nadoslo. Puno se radi, a rad se uvijek mora isplatiti, nadam se vec od ove utakmice.

ChWilla
Kontakt:

pet nov 18, 2016 2:32 pm

po svim realnim parametrima, a ne po željama 7 jeste premija i mislim da bi ih i svaki navijač potpisao u ovom trenutku.

i rasterećenje je dobra, a ne loša stvar kad ti ekipa obiluje duševnim siromasima, a obiluje...
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

pet nov 18, 2016 2:40 pm

Naravno da je 7 bodova premija, ali navijaci i bolesnici Želje hoce svaku utakmicu da Željo ide na pobjedu. Ja prvi ne sjecam se kad sam gledao Želju kakvog prizeljkujem, u borbi za poneki bod tu nema ni igre, ni ljepote, golova je sve manje.. Daj nam igru, daj poneku akciju, poneki sut s distance, precku, stativu, pa ako na kraju i ne pobjedimo Boze moj, nema se srece uvijek, ali nemoj unaprijed ici u Mostar i skidati gace, ici na derbi da uzmes bod, ici u Bijeljinu i bit zadovoljan bodom, pa eto omakla se 3.. Ne znam, sad da nas Zrinjski ubije u Mostaru i mi jednom predjemo centar i uzmemo bod, ne bih bio previse zadovoljan iskreno..

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet nov 18, 2016 2:43 pm

Meni je nekako ova pauza dobro došla da razbistrim glavu što se tiče Želje, vjerujem da je i igračima. Zbog repke premijerligaški klubovi su stavljeni van pažnje, posebno medijski. Kao što sami znamo, našoj ekipi je potreban psihički remont, a vjerujem da su oni fakat ove dvije sedmice imali potreban mir. Baš sam optimista pred Vitez, ali kako god bitno je da donesemo tri boda.
Nekad ranije sam napisao da je nama teža utakmica sutra nego u Mostaru, a pobjedom bi ekipa ušla jako rasterećena i i bez pritiska na teren Pod bijelim brijegom, na što odavno oni nisu navikli... a nije da su oni sami sebi krivi, ali haj
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

pet nov 18, 2016 2:45 pm

nije do toga gdje i na šta se ide, nego do toga što nemamo tim...

LARSSON
Kontakt:

pet nov 18, 2016 2:58 pm

ublehas
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:02 pm

exbabilon je napisao/la:Naravno da je 7 bodova premija, ali navijaci i bolesnici Želje hoce svaku utakmicu da Željo ide na pobjedu. Ja prvi ne sjecam se kad sam gledao Želju kakvog prizeljkujem, u borbi za poneki bod tu nema ni igre, ni ljepote, golova je sve manje.. Daj nam igru, daj poneku akciju, poneki sut s distance, precku, stativu, pa ako na kraju i ne pobjedimo Boze moj, nema se srece uvijek, ali nemoj unaprijed ici u Mostar i skidati gace, ici na derbi da uzmes bod, ici u Bijeljinu i bit zadovoljan bodom, pa eto omakla se 3.. Ne znam, sad da nas Zrinjski ubije u Mostaru i mi jednom predjemo centar i uzmemo bod, ne bih bio previse zadovoljan iskreno..
Imao si protiv Širokog dvije prečke, protiv Slobode jednu, pa si osvojio jedan bod. Ja bi bio zadovoljniji da su nas i jedni i drugi ubili, a mi osvojili 4 boda.

chile
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:03 pm

Jesam ja propustio nesto ili samo kod Slavka su 3 boda i pobjeda prioritet a to nam ko ranije nije bilo bitno.
Malo se on gubi u ovim pricama, nama je svaka utakmica u setoni bitna i ide se na pobjedu i 3 boda.
Cini mi se da on jos toga nije svjestan ali u Zelji ne smije biti Vitez 3 boda a kod Zrinje sta bude i slicno, u svaku utakmicu de ulazi s istim ciljem tj. pobjeda.
Eh sad ne mozes svaku uzeti ali ako se trudis i zalazes a ne uspijes idemo dalje dok setanje i cesanje muda po terenu kao u ovoj sezoni se ne moze nikako dopustiti.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:09 pm

ljudi, mi da smo uzeli 4 boda protiv zrinjskog i viteza kod kuće (a ne na strani) bili bi drugi...

Elegant
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:11 pm

Ko nam je kriv kad imamo debilcine od igrca cast pojedincima kojima nije odgovarao nacin rada i treninzi Kostica, ni sada nisu nista bolji samo je njihov problem igraca sto je Petrovic vec autoritet pa se njemu ne mogu qurciti. A opet Petrovic je nemocan sa ovim timom da napravi rezultat.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet nov 18, 2016 3:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Whisperer

pet nov 18, 2016 3:11 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Jel Lela ljevak?
Jeste i on ce bit nas novi igrac kako sam sazno :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:13 pm

Zar neko stvarno misli da je gubitak Durakovica hendikep?
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:13 pm

AsharaK je napisao/la:Zar neko stvarno misli da je gubitak Durakovica hendikep?
jel te stid pisati tako o našoj djeci? :ganja:

@šaptač

a šta je sa kostićem

Dzezvar
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:14 pm

Hare79 je napisao/la:Samir Garčević?
Sahmir mu je pravo ime..
;)
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Elegant
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:15 pm

Kakav hedikep pa on je bio u timu radi oca nista drugo nije u pitanju, dok mu je stari sjedio u upravi i dok je njegova firma glasila za potencijalnog izvođaca radova bilo je logicno da i mali bude u timu. Inace vec sam napisao ne brinem se za njega, on da se danas prestane baviti fudbalom obezbjeđen je do kraja zvota, preko noci ce zavrsiti fakultet i dobiti posao.

Hurmasica
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:22 pm

Ma vala ja u tom Durakoviću nikad nisam vidio neki potencijal. Ne ističe se uopšte.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mirzza
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:29 pm

Hurmasica je napisao/la:
Ma vala ja u tom Durakoviću nikad nisam vidio neki potencijal. Ne ističe se uopšte.
Ako jedan Kemo koji je bio klasa za Durakovica se ne moze izboriti pored truhlog Bogicevica, sta reci za Durakovica onda...

Hurmasica
Kontakt:

pet nov 18, 2016 3:29 pm

mirzza je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Ako jedan Kemo koji je bio klasa za Durakovica se ne moze izboriti pored truhlog Bogicevica, sta reci za Durakovica onda...
Baš tako :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava