Salu na stranu Vitez mora pasti.
A nije mi drago sto nasa djeca odlaze pa bilo to iz privatnih razloga ili nekih drugih, mi nismo toliko upoznati s njegovim kvalitetima jer nije imao nastupa za prvi tim. Mozda i nije trenutno za prvog tima i bas iz ovog razloga bi volio da postoji B tim. Svi veliki klubovi, koji rade sa stotinama mladih fudbalera, to imaju. Da ne pominjem koliko bi to znacilo za razvoj fudbalera jer vidimo da rijetko ko dobije priliku. Jedino ako je neko veliki talenat pa moze igrati al takvi ce prije ili kasnije naci inostrani angazman a mi se moramo snalaziti i popunjavati te pozicije svim i svacim dok ne dođe neko novi. Naravno, bitno je da ostaju oni najbolji, ali i ovi mogu kad tad eksplodirati, ili bar se razviti u solidne igrace za nasu ligu.Minjore je napisao/la:E velikog li gubitka
"Slavko Petrović, trener FK Željezničar Sarajevo, zbog prekšaja iz ĉlana 44. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, počinjenog po završetku prve utakmice 1/8 finala Kupa BiH između FK Željezničar Sarajevo – FK Goražde (5:1), odigrana 19.10.2016. godine u Sarajevu, kažnjava se opomenom"LARS1921 je napisao/la:Salki samo opomena, ne smiju na Rusiju
Ovi sto dolaze iz Slobode su Bošnjaci. To je bio jedan od uslova.storm_raider je napisao/la:Dajte kilu Bosnjaka.