Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 17, 2016 1:18 pm

Ne bih volio vidjeti Slavka, ni pod razno.
Refika ili Stanica za SD-a ! :titula:

Gdje ce ko sa komsijama. :kafa:
slika

Moze li njih bilo sta mimoici sto se afera tice. :lol:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto maj 17, 2016 1:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:22 pm

Poceli namjestat i u nizim rangovima, to kad jednom u krv udje...

dell21
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:24 pm

Pa vidjeli da sud i savez ništa nisu uradili povodom afere punac pa sad se širi hobotnica i za niže lige.

Elegant
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:26 pm

Vidjet cemo sutra revans utakmicu kako ce proci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:27 pm

toliko su ofirni da će morati najebati. od koga ne znam, ali najebaće.
gradi željo boli te *****

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:28 pm

cikazubo je napisao/la:
south side je napisao/la:Već u potrazi za novom sredinom: Beganović odlazi sa Grbavice

Iza Dženisa Beganovića je proljetni dio sezone za zaborav. Nije se previše naigrao.

Sve to je uticalo da ovaj igrač sve više razmišlja o promjeni sredine. Navodno je Dženis već u potrazi za novom sredinom.

Beganović je dijete kluba sa Grbavice. Prošao je sve klupske selekcije. Bio je kapiten juniorske ekipe Željezničara koja je osvojila naslov prvaka.

Podsjetimo, Želju su već napustili Jasmin Bogdanović i Nermin Zolotić, koji se vratio sa posudbe u Gent.
Odakle je ovo ?
Najblizi jie da predje u Argelini Malta. Kaze da su ljudi najkonkretniji i nude najbolje uvjete :rofl1: :rofl1:

sajo10
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:32 pm

Ne hvala za Petrovica. Eto mu lavora i nek tamo trenira.

A sto se tice novog trenera.. pa kad pogledam ova tri igraca skojim smo potpisali. Znaci jedan iz Holandije dolazi, jedan iz Madjarske i jedan iz Spanije (odnosno neko vrijeme AUS), to mi sve nekako ide na vodu da uprava trazi i trenera iz inostranstva koji nije sa ovih prostora. I ja se time nadam. Jedini bi problem bio sporazumiti se sa igracima ali ako bude imao nekog domaceg asistenta ili zasto ne dvojicu-trojicu ljudi oko sebe mislim da to nikakav problem nije. Znaci ja se i nadam i vjerujem da cemo do pocetka "ljeta" imati stranca na klupi. Eh sad moze biti i sa ovih prostora a da je duzi period vani. Drago mi je takodjer da smo poceli da dovodimo igraci iz vana, pa koliko god neki od njih mozda malo igrali. Dosta je bilo vise prinova/pojacanja (da ne kazem otpada) iz hrvatske i srbije, makedonije, crne gore.. Naravno ima tu par izuzetaka koji su ostavaili dobar dojam ali vecinom su bili promasaji.

Okolele
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:33 pm

E cuj kako grad Sarajevo moze imati vise klubova u premijer ligi nego rs hahaha :rofl: :rofl1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dell21
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:36 pm

Nekako je lijepo gledati kako plaču hahah

Elegant
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:47 pm

Jesu se to "srpski" klubovi vec zalili ?

Okolele
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:50 pm

Elegant je napisao/la:Jesu se to "srpski" klubovi vec zalili ?
Ma lesinari lafo neko saopstenje izdali

http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/-kako-grad-sa ... ske/111576" target="_blank
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dell21
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:52 pm

Nikada ovi iz cetniteta ne bi pristali na smnjenje da su znli da će ih ispasti ovoliko :rofl:

rios
Kontakt:

uto maj 17, 2016 1:58 pm

sajo10 je napisao/la:Ne hvala za Petrovica. Eto mu lavora i nek tamo trenira.

A sto se tice novog trenera.. pa kad pogledam ova tri igraca skojim smo potpisali. Znaci jedan iz Holandije dolazi, jedan iz Madjarske i jedan iz Spanije (odnosno neko vrijeme AUS), to mi sve nekako ide na vodu da uprava trazi i trenera iz inostranstva koji nije sa ovih prostora. I ja se time nadam. Jedini bi problem bio sporazumiti se sa igracima ali ako bude imao nekog domaceg asistenta ili zasto ne dvojicu-trojicu ljudi oko sebe mislim da to nikakav problem nije. Znaci ja se i nadam i vjerujem da cemo do pocetka "ljeta" imati stranca na klupi. Eh sad moze biti i sa ovih prostora a da je duzi period vani. Drago mi je takodjer da smo poceli da dovodimo igraci iz vana, pa koliko god neki od njih mozda malo igrali. Dosta je bilo vise prinova/pojacanja (da ne kazem otpada) iz hrvatske i srbije, makedonije, crne gore.. Naravno ima tu par izuzetaka koji su ostavaili dobar dojam ali vecinom su bili promasaji.
Ne bih ja volio trenera koji ne dolazi sa ovog govornog podrucija.Prvo,nijedan iole dobar stranac nece doci za sitne pare ovdje,drugo tu bi odmah morali racunati trenera prevodioca tako da kazem,sto je dodatni trosak,a i on bi se morao pazljivo birati,trece ni repke ni klubovi koji su dovodili u okruzenju strance za trenere/selektore nisu se bas proslavili,treba nama neko ko razumije nas mentlitet ipak.Pa i mi i komsije smo imali Pliseka i nije to bas proslo najbolje na kraju krajeva.
Eh ovo da je sa ovih prostora a da je vani duzi vremenski period je ok,to ne bi bilo lose ako bi se mogao naci neko.Steta sto niko od ovih nasih bivsih reprezentativaca nije napravio neke ozbiljnije korake u trenerskim vodama,da jesu to bi bio odlican potez.Kad pogledamo npr. Hrvatsku tamo je vec nekoliko bivsih igraca ostvarilo dobre ili solidne trenerske karijere - Bilic,Tudor,Kovac,Prosinecki,Stimac..Kod nas Baljic jedino sto je bio pomocnih Papetu,ostalo slabo :mrgreen: Vidis sad se sjetih da je Tudor slobodan cini mi se :mrgreen:
Sve u svemu,volio bih nekog ko poznaje prilike,koliko-toliko, u klupskom fudbalu na ovim prostorima,posebno u PL,mentalitet igraca,supranike u ligi,infrastrukturu,mentalitet navijaca..Sve je to bitno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

cala
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:02 pm

Ko ih jebe, nek placu. Plasman treba izboriti na terenu a ne za zelenim stolom.

Grbavica
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:04 pm

Ode nam Lamah u komšiluk.. :mrgreen:
Kako prenosi Sportski žurnal dva inostrana fudbalera na krilnim pozicijama kandidati su da obuku dres Crvene zvezde. Već duže vreme se priča o reprezentativcu Kostarike Džonu Ruizu, a sada je na listi želja i Belgijanac Roland Lamah.

Reč je o krilnom napadaču rođenom 1987. godine u Obali Slonovače, ali je odrastao u Belgiji gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prošao je sve kategorije reprezentacije “crvenih đavola”, a upisao je i pet nastupa za “A” tim. U karijeri je nastupao za Vise, Anderleht, Le Man, Osasunu i Svonsi. Prethodne dve sezone bio je član Ferencvaroša, a ove godine je postigao sedam golova. Lamahu je istekao ugovor sa zeleno-belima iz Budimpešte i slobodan je igrač. Baš na tu kartu igra Crvena zvezda.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:05 pm

Jel ona Krupa sto smo igrali u kupu sa njima ulazi u pl iz rs-a?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:05 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Jel ona Krupa sto smo igrali u kupu sa njima ulazi u pl iz rs-a?
Jeste
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:06 pm

dell21 je napisao/la:Nikada ovi iz cetniteta ne bi pristali na smnjenje da su znli da će ih ispasti ovoliko :rofl:
Pa sjecas se prije godinu-dvije kad su davali uslove sa minimalno cetri srpska kluba u ligi ?

Kazu nisu politicki obojeni, brojanje krvnih zrnaca im primarna profesija.

mali plavisa
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:06 pm

Izlija je napisao/la:
mali plavisa je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Ma može Bogičević biti kao Ronaldo ali ja sam umalo oplako kada sam vidio da dolazi opet u naš klub i slaviću 3 dana kada ode iz svetinje. Stanić je za njega izmislio fudbal ali ni njega nemogu organski i on kad ode ću da slavim duplu Ivkovu slavu, samo zbog jedne europske utakmice kada je na koševi cijelu utakmicu se zajebavao na tribini sa 2 djevojke a mi ispadamo, ja plačem a on crče od zajebancije.
Ti si brale mnogo namcorast!Mozda bi trebao malo na sve ovo gledat kao na sport,a ne mrzit toliko!
Namćor jesam ali ne mrzim nikoga. Fudbal u očima prosječnog navijača je čista emocija a ova moja konstatacija za Bogija i Stanu jesu emotivne izjave jer su mi se ogadili kao sportski radnici zbog njihovih postupaka kojim sam bio svjedok i smatram da nisu karakter za našeg kluba povrh činjenice da kvalitetom nisu za klub koji se sprema za titulu lige12. Bogi je čisti panj i toliko griješi i u napadu i u odbrani da nije ni za šta drugo osim za izazivanje svađa i podizanje tenzija na terenu dok mu protivnički igrači igraju sambu oko njega, jedina korist od njega je njegova fizička snaga koju iskoristi pozitivno 1 od 10 puta, ostalih 9 puta je na granici da nam odmogne. Stanić koliko god da je polivalentan i sportski stabilan, atletski građen, fizički i formom dobro definisan jednostavno nije nikada "izrastao" u fudbalera i u svojoj karijeri je odigrao 2, možda 3 utakmice kako treba, definitivno je fulio sport i vjerovatno da je imao bolje izbore i mogućnosti pri izboru životne karijere bi bio neki vrhunski sportista sa pregrštom zlatnih medalja. Ako te interesuje mogu ti detaljnije izanalizirati njihov sportski učinak i performanse i ukazati na činjenice sa kojim temeljim svoj stav.LP
Ja iskreno ne vidim to sto ti pises svojim ocima!Njihovi nesportski postupci samo ako mozes to da mi navedes su?

Okolele
Kontakt:

uto maj 17, 2016 2:09 pm

Grbavica je napisao/la:Ode nam Lamah u komšiluk.. :mrgreen:
Kako prenosi Sportski žurnal dva inostrana fudbalera na krilnim pozicijama kandidati su da obuku dres Crvene zvezde. Već duže vreme se priča o reprezentativcu Kostarike Džonu Ruizu, a sada je na listi želja i Belgijanac Roland Lamah.

Reč je o krilnom napadaču rođenom 1987. godine u Obali Slonovače, ali je odrastao u Belgiji gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prošao je sve kategorije reprezentacije “crvenih đavola”, a upisao je i pet nastupa za “A” tim. U karijeri je nastupao za Vise, Anderleht, Le Man, Osasunu i Svonsi. Prethodne dve sezone bio je član Ferencvaroša, a ove godine je postigao sedam golova. Lamahu je istekao ugovor sa zeleno-belima iz Budimpešte i slobodan je igrač. Baš na tu kartu igra Crvena zvezda.
Nista onda cemo im ovog Ruiza uzeti :mrgreen: ..Ovo je onaj sto je igrao u nekom engleskom prvoligasu koliko se sjecam (Swansea mislim da je bio)

EDIT:Ipak nije onaj je Bryan ali isto je iz Kostarike
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto maj 17, 2016 2:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava