Refika ili Stanica za SD-a !

Gdje ce ko sa komsijama.

Moze li njih bilo sta mimoici sto se afera tice.

Najblizi jie da predje u Argelini Malta. Kaze da su ljudi najkonkretniji i nude najbolje uvjetecikazubo je napisao/la:Odakle je ovo ?south side je napisao/la:Već u potrazi za novom sredinom: Beganović odlazi sa Grbavice
Iza Dženisa Beganovića je proljetni dio sezone za zaborav. Nije se previše naigrao.
Sve to je uticalo da ovaj igrač sve više razmišlja o promjeni sredine. Navodno je Dženis već u potrazi za novom sredinom.
Beganović je dijete kluba sa Grbavice. Prošao je sve klupske selekcije. Bio je kapiten juniorske ekipe Željezničara koja je osvojila naslov prvaka.
Podsjetimo, Želju su već napustili Jasmin Bogdanović i Nermin Zolotić, koji se vratio sa posudbe u Gent.
Ma lesinari lafo neko saopstenje izdaliElegant je napisao/la:Jesu se to "srpski" klubovi vec zalili ?
Ne bih ja volio trenera koji ne dolazi sa ovog govornog podrucija.Prvo,nijedan iole dobar stranac nece doci za sitne pare ovdje,drugo tu bi odmah morali racunati trenera prevodioca tako da kazem,sto je dodatni trosak,a i on bi se morao pazljivo birati,trece ni repke ni klubovi koji su dovodili u okruzenju strance za trenere/selektore nisu se bas proslavili,treba nama neko ko razumije nas mentlitet ipak.Pa i mi i komsije smo imali Pliseka i nije to bas proslo najbolje na kraju krajeva.sajo10 je napisao/la:Ne hvala za Petrovica. Eto mu lavora i nek tamo trenira.
A sto se tice novog trenera.. pa kad pogledam ova tri igraca skojim smo potpisali. Znaci jedan iz Holandije dolazi, jedan iz Madjarske i jedan iz Spanije (odnosno neko vrijeme AUS), to mi sve nekako ide na vodu da uprava trazi i trenera iz inostranstva koji nije sa ovih prostora. I ja se time nadam. Jedini bi problem bio sporazumiti se sa igracima ali ako bude imao nekog domaceg asistenta ili zasto ne dvojicu-trojicu ljudi oko sebe mislim da to nikakav problem nije. Znaci ja se i nadam i vjerujem da cemo do pocetka "ljeta" imati stranca na klupi. Eh sad moze biti i sa ovih prostora a da je duzi period vani. Drago mi je takodjer da smo poceli da dovodimo igraci iz vana, pa koliko god neki od njih mozda malo igrali. Dosta je bilo vise prinova/pojacanja (da ne kazem otpada) iz hrvatske i srbije, makedonije, crne gore.. Naravno ima tu par izuzetaka koji su ostavaili dobar dojam ali vecinom su bili promasaji.
Kako prenosi Sportski žurnal dva inostrana fudbalera na krilnim pozicijama kandidati su da obuku dres Crvene zvezde. Već duže vreme se priča o reprezentativcu Kostarike Džonu Ruizu, a sada je na listi želja i Belgijanac Roland Lamah.
Reč je o krilnom napadaču rođenom 1987. godine u Obali Slonovače, ali je odrastao u Belgiji gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prošao je sve kategorije reprezentacije “crvenih đavola”, a upisao je i pet nastupa za “A” tim. U karijeri je nastupao za Vise, Anderleht, Le Man, Osasunu i Svonsi. Prethodne dve sezone bio je član Ferencvaroša, a ove godine je postigao sedam golova. Lamahu je istekao ugovor sa zeleno-belima iz Budimpešte i slobodan je igrač. Baš na tu kartu igra Crvena zvezda.
JesteHadzijalagic je napisao/la:Jel ona Krupa sto smo igrali u kupu sa njima ulazi u pl iz rs-a?
Pa sjecas se prije godinu-dvije kad su davali uslove sa minimalno cetri srpska kluba u ligi ?dell21 je napisao/la:Nikada ovi iz cetniteta ne bi pristali na smnjenje da su znli da će ih ispasti ovoliko
Ja iskreno ne vidim to sto ti pises svojim ocima!Njihovi nesportski postupci samo ako mozes to da mi navedes su?Izlija je napisao/la:Namćor jesam ali ne mrzim nikoga. Fudbal u očima prosječnog navijača je čista emocija a ova moja konstatacija za Bogija i Stanu jesu emotivne izjave jer su mi se ogadili kao sportski radnici zbog njihovih postupaka kojim sam bio svjedok i smatram da nisu karakter za našeg kluba povrh činjenice da kvalitetom nisu za klub koji se sprema za titulu lige12. Bogi je čisti panj i toliko griješi i u napadu i u odbrani da nije ni za šta drugo osim za izazivanje svađa i podizanje tenzija na terenu dok mu protivnički igrači igraju sambu oko njega, jedina korist od njega je njegova fizička snaga koju iskoristi pozitivno 1 od 10 puta, ostalih 9 puta je na granici da nam odmogne. Stanić koliko god da je polivalentan i sportski stabilan, atletski građen, fizički i formom dobro definisan jednostavno nije nikada "izrastao" u fudbalera i u svojoj karijeri je odigrao 2, možda 3 utakmice kako treba, definitivno je fulio sport i vjerovatno da je imao bolje izbore i mogućnosti pri izboru životne karijere bi bio neki vrhunski sportista sa pregrštom zlatnih medalja. Ako te interesuje mogu ti detaljnije izanalizirati njihov sportski učinak i performanse i ukazati na činjenice sa kojim temeljim svoj stav.LPmali plavisa je napisao/la:Ti si brale mnogo namcorast!Mozda bi trebao malo na sve ovo gledat kao na sport,a ne mrzit toliko!Izlija je napisao/la:Ma može Bogičević biti kao Ronaldo ali ja sam umalo oplako kada sam vidio da dolazi opet u naš klub i slaviću 3 dana kada ode iz svetinje. Stanić je za njega izmislio fudbal ali ni njega nemogu organski i on kad ode ću da slavim duplu Ivkovu slavu, samo zbog jedne europske utakmice kada je na koševi cijelu utakmicu se zajebavao na tribini sa 2 djevojke a mi ispadamo, ja plačem a on crče od zajebancije.
Nista onda cemo im ovog Ruiza uzetiGrbavica je napisao/la:Ode nam Lamah u komšiluk..![]()
Kako prenosi Sportski žurnal dva inostrana fudbalera na krilnim pozicijama kandidati su da obuku dres Crvene zvezde. Već duže vreme se priča o reprezentativcu Kostarike Džonu Ruizu, a sada je na listi želja i Belgijanac Roland Lamah.
Reč je o krilnom napadaču rođenom 1987. godine u Obali Slonovače, ali je odrastao u Belgiji gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prošao je sve kategorije reprezentacije “crvenih đavola”, a upisao je i pet nastupa za “A” tim. U karijeri je nastupao za Vise, Anderleht, Le Man, Osasunu i Svonsi. Prethodne dve sezone bio je član Ferencvaroša, a ove godine je postigao sedam golova. Lamahu je istekao ugovor sa zeleno-belima iz Budimpešte i slobodan je igrač. Baš na tu kartu igra Crvena zvezda.