Nisu svi kako sam ja cuo samo su sigurni ovi iz slobode. Tamo je izgleda raspad sistema. Kud koji mili moji.1921.ba je napisao/la:sasvim sam ozbiljan, vrijeme ce pokazati, strpi se malo
Nisu svi kako sam ja cuo samo su sigurni ovi iz slobode. Tamo je izgleda raspad sistema. Kud koji mili moji.1921.ba je napisao/la:sasvim sam ozbiljan, vrijeme ce pokazati, strpi se malo
Nemoj spominjati Barabana, sad ce @Neymar uletiti sa onom svojom poznatom recenicom za tog igraca..Minjore je napisao/la:Jos Piric i Baraban
da napisem mozda da ce doci bolji od njega ?Brkoo je napisao/la:Nemoj spominjati Barabana, sad ce @Neymar uletiti sa onom svojom poznatom recenicom za tog igraca..Minjore je napisao/la:Jos Piric i Baraban![]()
Veseli i subic ce doci- odraga je blizi konama - za petraka se nebi slozio bas sa tobom - al sacekajmo budi strpljiv brtVrag je napisao/la:Veselinovic i Kostic. Ordagic nece 100% kod nas. Ostalo im ne vrijedi. Jedino Subic ali samo ako ga možem potpisati. Petraka ne pusta Zrinjski kod konkurenata.
Ima on ugovor do ljeta, a iskreno mislim da nam je on najmanje potreban. Imamo 3 kvalitetna igraca na njegovoj poziciji.Whisperer je napisao/la:Veseli i subic ce doci- odraga je blizi konama - za petraka se nebi slozio bas sa tobom - al sacekajmo budi strpljiv brtVrag je napisao/la:Veselinovic i Kostic. Ordagic nece 100% kod nas. Ostalo im ne vrijedi. Jedino Subic ali samo ako ga možem potpisati. Petraka ne pusta Zrinjski kod konkurenata.
Ma brate pricu oko pojacanja i dr stvari, treba prepustit slavki on ce predat spisak, il je predo kako sam nacuo, al meni je od toga najvaznija sad tekma sa vitezom , gdje nam treba pobjeda itekako, da se vrati neko igracima samopuzadnje pred jebeno gostovanje u Mostaru,:)Vrag je napisao/la:Ima on ugovor do ljeta, a iskreno mislim da nam je on najmanje potreban. Imamo 3 kvalitetna igraca na njegovoj poziciji.Whisperer je napisao/la:Veseli i subic ce doci- odraga je blizi konama - za petraka se nebi slozio bas sa tobom - al sacekajmo budi strpljiv brtVrag je napisao/la:Veselinovic i Kostic. Ordagic nece 100% kod nas. Ostalo im ne vrijedi. Jedino Subic ali samo ako ga možem potpisati. Petraka ne pusta Zrinjski kod konkurenata.
karic je dobio protiv leotara u kupu crveni,to nam je bila kljucna stvar za tu sezonuGrbavica je napisao/la:Zabi ga Mirso Zvijezdi na Grbavici pred kraj u sezoni kad smo sve rekorde oborili, čini mi se tada Karić dobio crveni karton pa ga Gušo zamjenio. Ostalo je historija.
Hasanovic, Colic, Zeljkovic i Bucangavran je napisao/la:moze jedna sabah asocijacija:
povratak otpisanih
vrbanjusa je napisao/la:Hasanovic, Colic, Zeljkovic i Bucangavran je napisao/la:moze jedna sabah asocijacija:
povratak otpisanih