Kospicar je napisao/la:Lela satro s obje zna..
Eno Mirsadu Ramicu na zimu istice ugovor, trebamo ga zaganjat
nas neko nafurao da smo talentovana nacija i mi to prisvojili pa mislim da svako selo ima nekog momka za lige petice,a realno da je tako to nas ne bi zapalo vec bi tu djecu odvodila Barsa ,Real i ostali sa svojim kampovimachile je napisao/la:Ovakvi igraci se dovode mlad s iskustvom u premierligi.
Samo mu treba dati sansu, bolje nego djuturume vracati po obicaju i kad zakazu drvlje i kamenje a prije dolaska vecina baca drkicu na njih.
S ovim mladim kad fulis nije to strasno toliko ali kad ubodes itekako je isplativo. Klub je nekad sa strane dovodio skoro pa iskljucivo te golobrade mladice i afirmisao ih. To je svakako put kojem treba teziti, bar iz mog ugla gledanja.
Sent from my Plavo Sokocalo
Ove smo se godine usmjerili na nasu ligu jedan iz olimpica trojica iz slobode i jedan iz zrinjskog.1921.ba je napisao/la:dobar je lelic
ko bayern slabimo konkurencijupile87 je napisao/la:Ove smo se godine usmjerili na nasu ligu jedan iz olimpica trojica iz slobode i jedan iz zrinjskog.1921.ba je napisao/la:dobar je lelic
Zeba je došo iz Slobode, to ti je odmah jedan manje na spisku.Jaozinho22 je napisao/la:Subic (Ordagic), Veselinovic,Kostić,Lelic i Peko?
i ti promjeniti dileraJaozinho22 je napisao/la:Ma ja Petrak na njeg sam mislio a Peko mi u glavi...
Jel to losa shisha bila u Mahali pa nas zajebajes ovdje?1921.ba je napisao/la:vec su svi dogovoreni
nabijem ga ....Jaozinho22 je napisao/la:Jel to losa shisha bila u Mahali pa nas zajebajes ovdje?1921.ba je napisao/la:vec su svi dogovoreni![]()
@delinjo,pozdravio te kapiten