Pa ne mora bit tocene, ima alternativa i za topile87 je napisao/la:Ne bi vam kvario raspolozenje ali koliko se ja sjecam zakon u kantonu kaze xa je zabranjeno tocenje alkohola na stadionu i blizini.Minjore je napisao/la:U petak , 12.3.2017. godine, domaćini u Željinoj kafanici na Grbavici biće kapiten Plavih Aleksandar Kosorić i prvotimac Ivan Lendrić.Plava Porodica je napisao/la:Jooj to sa kafanicom bi bila prava prica.
Miske otvaraj![]()
![]()
U svaku utakmicu moras i možemo bolje i svaku utakmicu te sjebe tvoj pulenPinkii je napisao/la:http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... ati/185855
nema pive,neda Miske,ne moze ni bezalkoholnaModel1964 je napisao/la:@pile
Mislim da je zabrana tocenja alkohola samo na sportskim priredbama, to jeste u našem slucaju na tekmi na dan tekme.
Kada je tekma pije se Željo limunada koja revitalizira bubrege
@ Ajzea
Eno ti u lavoru kupleraj
Yebe ko koga stigne
ja imam osjecaj da lik uopste nije svjestan gdje je dosao i kakav klub trenira...bar to je moj utisak ..Pinkii je napisao/la:http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... ati/185855
ma lupa o nekom napretku a mi jednu pobjedu na strani imamo kako je dosao i to u 90 minuti...ne razumijem frajera al eto ...valjda zna sta prica..LARS1921 je napisao/la:šta je to rekao slavko?
opet ne vidim poveznicu sa tvojim zadnjim postom, možda sam ćoravdelinjo je napisao/la:ma lupa o nekom napretku a mi jednu pobjedu na strani imamo kako je dosao i to u 90 minuti...ne razumijem frajera al eto ...valjda zna sta prica..LARS1921 je napisao/la:šta je to rekao slavko?
tebi je napredak a meni je isti ***** kao sa Kosticem...cak smo sa Losmijem nesto i odigrali...ali ajd vidjet cemo poslije priprema..LARS1921 je napisao/la:opet ne vidim poveznicu sa tvojim zadnjim postom, možda sam ćoravdelinjo je napisao/la:ma lupa o nekom napretku a mi jednu pobjedu na strani imamo kako je dosao i to u 90 minuti...ne razumijem frajera al eto ...valjda zna sta prica..LARS1921 je napisao/la:šta je to rekao slavko?
napredak kakav god da je postoji
ma sudit cemo mu kad odradi pripreme i prelazni rok ,nego me iritira to sto puno prica kako je dosao..LARS1921 je napisao/la:yebi ga, nisam stručnjak, ja vidim mali pomak, pa barem i u meču sa slobodom, prethodna tri meča protiv njih smo kao drogirani igrali,
Imao je i češalj u đepu šorcagavran je napisao/la:@M64 sjecas li se Serbe i frizure,trci sam prema golmanu i stane na 16 da popravi frizurz,da ne ispadne ruzan u oslobodjenju
Model1964 je napisao/la:Imao je i češalj u đepu šorcagavran je napisao/la:@M64 sjecas li se Serbe i frizure,trci sam prema golmanu i stane na 16 da popravi frizurz,da ne ispadne ruzan u oslobodjenju. Svojim ocima vidio
. Tadašnji šorcevi imali đep na guzu. Stariji rođak me upozorio na popravljanje frizure.
Kada je davao interviju za Tempo bio na trajni, tako pricaju.
To sam zaboraviogavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Imao je i češalj u đepu šorcagavran je napisao/la:@M64 sjecas li se Serbe i frizure,trci sam prema golmanu i stane na 16 da popravi frizurz,da ne ispadne ruzan u oslobodjenju. Svojim ocima vidio
. Tadašnji šorcevi imali đep na guzu. Stariji rođak me upozorio na popravljanje frizure.
Kada je davao interviju za Tempo bio na trajni, tako pricaju.
sjecas li se penala protiv vojvodine,bilo dogovoreno da nas puste,golman mu reko pucaj lijevo,i on pucao u svoju lijevu stranu i pogodio golmana