Zato sto nije arapChWilla je napisao/la:pa može ali nije nikad enormno kupovao za svoju ligu...
Zato sto nije arapChWilla je napisao/la:pa može ali nije nikad enormno kupovao za svoju ligu...
U petak , 12.3.2017. godine, domaćini u Željinoj kafanici na Grbavici biće kapiten Plavih Aleksandar Kosorić i prvotimac Ivan Lendrić.Plava Porodica je napisao/la:Jooj to sa kafanicom bi bila prava prica.
Miske otvaraj
Ne bi vam kvario raspolozenje ali koliko se ja sjecam zakon u kantonu kaze xa je zabranjeno tocenje alkohola na stadionu i blizini.Minjore je napisao/la:U petak , 12.3.2017. godine, domaćini u Željinoj kafanici na Grbavici biće kapiten Plavih Aleksandar Kosorić i prvotimac Ivan Lendrić.Plava Porodica je napisao/la:Jooj to sa kafanicom bi bila prava prica.
Miske otvaraj![]()
![]()
Dal se to odnosi samo na dan odigravanja utakmice ili ?pile87 je napisao/la:Ne bi vam kvario raspolozenje ali koliko se ja sjecam zakon u kantonu kaze xa je zabranjeno tocenje alkohola na stadionu i blizini.Minjore je napisao/la:U petak , 12.3.2017. godine, domaćini u Željinoj kafanici na Grbavici biće kapiten Plavih Aleksandar Kosorić i prvotimac Ivan Lendrić.Plava Porodica je napisao/la:Jooj to sa kafanicom bi bila prava prica.
Miske otvaraj![]()
![]()
Sta kazu za javne kuce?pile87 je napisao/la:Ne bi vam kvario raspolozenje ali koliko se ja sjecam zakon u kantonu kaze xa je zabranjeno tocenje alkohola na stadionu i blizini.Minjore je napisao/la:U petak , 12.3.2017. godine, domaćini u Željinoj kafanici na Grbavici biće kapiten Plavih Aleksandar Kosorić i prvotimac Ivan Lendrić.Plava Porodica je napisao/la:Jooj to sa kafanicom bi bila prava prica.
Miske otvaraj![]()
![]()
Ne znam majke mi slabo ja oko toga to vise ovi sponzori od kona holidej i park princeva pa ako znas kakvog pitara on ce ti reci kako ide to sa prostitucijom.Ajzea je napisao/la:Sta kazu za javne kuce?pile87 je napisao/la:Ne bi vam kvario raspolozenje ali koliko se ja sjecam zakon u kantonu kaze xa je zabranjeno tocenje alkohola na stadionu i blizini.Minjore je napisao/la: U petak , 12.3.2017. godine, domaćini u Željinoj kafanici na Grbavici biće kapiten Plavih Aleksandar Kosorić i prvotimac Ivan Lendrić.![]()
![]()
Cuj kafanica.. Ne mogu da vjerujem da je @Minjore kafanu stavio u deminutiv.
hahahahah e sto se ismijaEisenbahner1921 je napisao/la:nek @jovan šalje pivo, mogu komotno i sobe napraviti da ne idem kući
Kako onda anamo oni imaju onu kafancugu ( zaboravio sam kako se zove ) u krugu stadiona ?pile87 je napisao/la:Ne bi vam kvario raspolozenje ali koliko se ja sjecam zakon u kantonu kaze xa je zabranjeno tocenje alkohola na stadionu i blizini.Minjore je napisao/la:U petak , 12.3.2017. godine, domaćini u Željinoj kafanici na Grbavici biće kapiten Plavih Aleksandar Kosorić i prvotimac Ivan Lendrić.Plava Porodica je napisao/la:Jooj to sa kafanicom bi bila prava prica.
Miske otvaraj![]()
![]()
Zove se menstrualni point.brile je napisao/la:Kako onda anamo oni imaju onu kafancugu ( zaboravio sam kako se zove ) u krugu stadiona ?pile87 je napisao/la:Ne bi vam kvario raspolozenje ali koliko se ja sjecam zakon u kantonu kaze xa je zabranjeno tocenje alkohola na stadionu i blizini.Minjore je napisao/la: U petak , 12.3.2017. godine, domaćini u Željinoj kafanici na Grbavici biće kapiten Plavih Aleksandar Kosorić i prvotimac Ivan Lendrić.![]()
![]()
Vjerovatno se to odnosi samo na dan odigravanja utakmice.
Polemisemo oko stvari od koje nema nista ali malo je reci da bi fino bilo imati neki plavi pub ili nesto slicno
Ps: Znam da smo imali svoj pub ali to je bio navijacki pub i nije bio na stadionu.