tesko da cemo biti nekada taj nivo...iz razno raznih razloga jbgElegant je napisao/la:Roma poslala Dinamu ponudu od 2. miliona € za djecaka 15. godina.
Kad cemo mi ovaj nivo dostici.
tesko da cemo biti nekada taj nivo...iz razno raznih razloga jbgElegant je napisao/la:Roma poslala Dinamu ponudu od 2. miliona € za djecaka 15. godina.
Po meni nije nivo što je Dinamo dobio ponudu. Nivo je ovo ispod:Elegant je napisao/la:Roma poslala Dinamu ponudu od 2. miliona € za djecaka 15. godina.
Pa bolje bi im bilo da su nama poslali ponudu za Mujagu od 1.5 miliona eura..Mislim da bi se brzo dogovorili hehe..Elegant je napisao/la:Roma poslala Dinamu ponudu od 2. miliona € za djecaka 15. godina.
Namćor jesam ali ne mrzim nikoga. Fudbal u očima prosječnog navijača je čista emocija a ova moja konstatacija za Bogija i Stanu jesu emotivne izjave jer su mi se ogadili kao sportski radnici zbog njihovih postupaka kojim sam bio svjedok i smatram da nisu karakter za našeg kluba povrh činjenice da kvalitetom nisu za klub koji se sprema za titulu lige12. Bogi je čisti panj i toliko griješi i u napadu i u odbrani da nije ni za šta drugo osim za izazivanje svađa i podizanje tenzija na terenu dok mu protivnički igrači igraju sambu oko njega, jedina korist od njega je njegova fizička snaga koju iskoristi pozitivno 1 od 10 puta, ostalih 9 puta je na granici da nam odmogne. Stanić koliko god da je polivalentan i sportski stabilan, atletski građen, fizički i formom dobro definisan jednostavno nije nikada "izrastao" u fudbalera i u svojoj karijeri je odigrao 2, možda 3 utakmice kako treba, definitivno je fulio sport i vjerovatno da je imao bolje izbore i mogućnosti pri izboru životne karijere bi bio neki vrhunski sportista sa pregrštom zlatnih medalja. Ako te interesuje mogu ti detaljnije izanalizirati njihov sportski učinak i performanse i ukazati na činjenice sa kojim temeljim svoj stav.LPmali plavisa je napisao/la:Ti si brale mnogo namcorast!Mozda bi trebao malo na sve ovo gledat kao na sport,a ne mrzit toliko!Izlija je napisao/la:Ma može Bogičević biti kao Ronaldo ali ja sam umalo oplako kada sam vidio da dolazi opet u naš klub i slaviću 3 dana kada ode iz svetinje. Stanić je za njega izmislio fudbal ali ni njega nemogu organski i on kad ode ću da slavim duplu Ivkovu slavu, samo zbog jedne europske utakmice kada je na koševi cijelu utakmicu se zajebavao na tribini sa 2 djevojke a mi ispadamo, ja plačem a on crče od zajebancije.
Odakle je ovo ?south side je napisao/la:Već u potrazi za novom sredinom: Beganović odlazi sa Grbavice
Iza Dženisa Beganovića je proljetni dio sezone za zaborav. Nije se previše naigrao.
Sve to je uticalo da ovaj igrač sve više razmišlja o promjeni sredine. Navodno je Dženis već u potrazi za novom sredinom.
Beganović je dijete kluba sa Grbavice. Prošao je sve klupske selekcije. Bio je kapiten juniorske ekipe Željezničara koja je osvojila naslov prvaka.
Podsjetimo, Želju su već napustili Jasmin Bogdanović i Nermin Zolotić, koji se vratio sa posudbe u Gent.
Dobar trener, jedina mana mu je sto se lizao s pitarima,ne znam kako bi ga prihvatila raja..Ovo oko stimanja tekmi,to stima Krstajic i upravaValter je napisao/la:Poslije Amara, Đurbuzovića, Adžema, zamalo Memića, Odovića, Čapljića i Edisa, mislim da bi bilo dobro da dovedemo nekoga ko nije iz naše bašće, pogotovo što opcija sa Amarom i Mešom trenutno nije realna. Neki od ovih gore pobrojanih bili bi odlično rješenje za omladinski uzrast (uz Adžema, Odović i Vlado).
Iz ove naše lige ja bih volio vidjeti na klupi Slavku Petrovića iako ga vežu za pitare. Ima 58 godina, dakle ni premlad ni prestar, a čovjek osječa igru. Mislim da bi uspio sa ovim našim igračkim kadrom unaprijediti igru.