Je li opet nešto bilo?terabajt je napisao/la:KOLDŽO LOPOVE !!!!!!!!!!
Upravo to. Ova dvojica koje spominješ su liznuli malo profesionalizma i odmah se to vidi na njima. Njih dvojica izginuše, ali doduše i umiju, a ovi našiAjzea je napisao/la:Zaboravih se jos nadovezati na post @Rodom s Mejtasa oko Zeljinih vojnika. Ne znam da li postoji jedan fudbaler iz omladinskog pogona da "gine" () vise od Bosketa i Lendre, koji inace nisu Zeljina djeca, a kvalitetom ne da odskacu nego se covjek tacno zapita na koji nacin smo mi njih doveli u ovu ligu. Mozda nisu za lige petice ali, u Grčkoj, Mađarskoj i Moldaviji da nisu uspjeli, ne mogu da svarim kako. Tacno se zapitam i ne mogu da povjerujem da ovdje izgledaju kao drugi univerzum u odnosu na ostale igrace, a tamo nisu bili ni blizu prvog plana. Pa u ku.rac, nije valjda tolika razlika..
Ma odugovlači se sa našim zahtjevom , još visi u zraku tako sam ja nešto načuo ali to su sve priče mahalske.Rodom s mejtaša je napisao/la:Je li opet nešto bilo?terabajt je napisao/la:KOLDŽO LOPOVE !!!!!!!!!!
sva sreca pa forum ne pravi ekipuboja mora je napisao/la:Ne znam šta ste se naklatili na Stanića. Uopšte nije bio toliko loš kao što se ovdje piše. Po meni niko sem Turkovića i E Sadikovića ne treba da ide. Jedino su mi malo problematični zbog godina Bekrić i Bogičević. Čak mislim da je greška što smo olako pustili Bogdanovića i Zolotića. Ne mislite valjda da treba kao prije godinu dana rastjerati pola ekipe pa onda opet belaj. Najvažniji nam je dobar trener a kako sam ja načuo uprava več zna koga želi i ne sumljam u dobar izbor. Sa ova tri igrača koja su došla ne treba nam u trenutnom odnosu snaga niko više za ligu 12 i sigurno možemo biti među dvije prve ekipe a ne zaboravimo i da su juniori sezonu stariji.
Gomilamo igrače kao pitari.Vrag je napisao/la:Enis, Nedo, Damir su visak i njih se treba rijesiti. Zolotic i Bogdanovic su otisli. Hodzurda nista nije bolji od Osmankovica koji je neopravdano zapostavljen. Nismo ni vidjeli njegove mogucnosti. Djermanovic je bio korektan, ali jebe Pozder. 2 ista tipa igraca jos na klupi Mujagic. Ne znam sta tu raditi.
Rijesiti se igraca koji na terenu sa svojim kvalitetom ne mogu nista pridonijeti.
Ne u tom smislu.nikson je napisao/la:Sta gomilamo? Jedna povreda i jedan dobije kartone i ostajes na jednom spicu, eventualno dvojici? Nista mi ne gomilamo, a s obzirom na jacu ligu aljedece god, vise kola, i kup - trebat ce nam igraca....
Ma nije vala da je i on nesto specijalno pokazao, mislim da je Ugljesa za njega tv u boji.Rodom s mejtaša je napisao/la:I meni je Zole žao. Ja da se pitam ja bih ga vratio ako je ikako moguće.
Niti jedan igrac u ovu ligu se ne moze dovesti, a da kazes da ce biti pojacanje. Kockanje je platiti obestecenje za igrace, jer nikad ne znas sta se moze desiti, a da ne govorimo o tome kakvo je kockanje dovoditi slobodne igrace. Enorman broj faktora se mora poklopiti, izostanak jednog moze biti koban.Djulaga_ je napisao/la:Ne u tom smislu.nikson je napisao/la:Sta gomilamo? Jedna povreda i jedan dobije kartone i ostajes na jednom spicu, eventualno dvojici? Nista mi ne gomilamo, a s obzirom na jacu ligu aljedece god, vise kola, i kup - trebat ce nam igraca....
Kažem kvalitet tih igrača. Možda Pozder bude los?
Ko zna.
Sta onda?
Ne možemo mi plaćati toliko igrača ako bi gledali kad ce se neko povrijedeti.
Trebali bi onda imati 10 veznih igrača.
Ne shvatas me.Ajzea je napisao/la:
Niti jedan igrac u ovu ligu se ne moze dovesti, a da kazes da ce biti pojacanje. Kockanje je platiti obestecenje za igrace, jer nikad ne znas sta se moze desiti, a da ne govorimo o tome kakvo je kockanje dovoditi slobodne igrace. Enorman broj faktora se mora poklopiti, izostanak jednog moze biti koban.