bice iPinkii je napisao/la:Podrska za Stevu i pravda za Lizalo !
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

bice iPinkii je napisao/la:Podrska za Stevu i pravda za Lizalo !
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
De uskoro jedan sa Ugljesom. Moze ga Slavko prekriziti,a nismo culi njegovo misljenje i zivotnu pricu.1921.ba je napisao/la:bice iPinkii je napisao/la:Podrska za Stevu i pravda za Lizalo !
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk, polahko
Ja ću još samo dodat, ako smo se svi složili da je uprava pogriješila miješajući se u sportski segment, malo je bezobrazno sa naše strane da se miješamo u ono što im je zapravo i struka.ChWilla je napisao/la:http://www.pufbih.ba/v1/public/upload/z ... tivima.pdf
nije dugo i ne treba biti neki pravnik, da se vidi da umanjenje glavnice ide do 30%, da ne ide za doprinose koji predstavljaju veći dio duga utvrđenog u 2015. godini, a da se uopšte ne odnosi za obaveze nastale iza 31.12.2013. (u proceduri su izmjene da se ovo pomjeri do 2016. ali nije još usvojeno). reprogram iz 2014. je predstavljao vrh tadašnjih mogućnosti kluba, a dug utvrđen kontrolom u 2015. je na žalbi.
i ja mogu samo da nagađam gdje ovo ide...
Vala bas. Jednom nesto ide uzlaznom putanjom a mi ovde crnjacimo. Daj da pisemo kako ce mo odigrat ovih nekoliko kola do kraja , imal kakvih desavanja na treningu. Sta je ovo ko da je embargo na pisanje o samom timu. Imal dje kak'e pozitive.Model1964 je napisao/la:![]()
@Almir
Yebo ti nas... da nam daš Real mi bi ga razjebali.
Teška je ovo bolest ..... neyebica. Iz nje nastaju svi problemii sva zla
PREKINITE PRICU O DUGOVIMA I UPRAVI!
Da,30% umanjenja za placanje u 12 mjeseci...Pokusavam naci gdje sam procitao tu mogucnost za umanjenje od 50%za placanje u komadu. Evo i da nije 50%,da je maksimalno umanjenje 30%,to ne mijenja bit price o mogucnosti koja je postojala da se dugovi rasciste.ChWilla je napisao/la:http://www.pufbih.ba/v1/public/upload/z ... tivima.pdf
nije dugo i ne treba biti neki pravnik, da se vidi da umanjenje glavnice ide do 30%, da ne ide za doprinose koji predstavljaju veći dio duga utvrđenog u 2015. godini, a da se uopšte ne odnosi za obaveze nastale iza 31.12.2013. (u proceduri su izmjene da se ovo pomjeri do 2016. ali nije još usvojeno). reprogram iz 2014. je predstavljao vrh tadašnjih mogućnosti kluba, a dug utvrđen kontrolom u 2015. je na žalbi.
Veliki gospodin.cikazubo je napisao/la:Koji je gospodin i profesionalac ovaj Stevo.
Ko bi rekao da se čovjeku sve ono izdešavalo u Debrecenu. Strašno za slušati, a mogu misliti kako je njemu bilo to sve doživjeti.1921.ba je napisao/la:Veliki gospodin.cikazubo je napisao/la:Koji je gospodin i profesionalac ovaj Stevo.
CareFKZ1921 je napisao/la:Da,30% umanjenja za placanje u 12 mjeseci...Pokusavam naci gdje sam procitao tu mogucnost za umanjenje od 50%za placanje u komadu. Evo i da nije 50%,da je maksimalno umanjenje 30%,to ne mijenja bit price o mogucnosti koja je postojala da se dugovi rasciste.ChWilla je napisao/la:http://www.pufbih.ba/v1/public/upload/z ... tivima.pdf
U najmanju ruku,iz kluba treba prestati maipulisati dugovima.
Pa nije...Ali vjerujem, da je odluka u klubu bila da to treba ubrzati i zavrsiti, poreznici bi vjerovatno jedva docekali da to naplate.ChWilla je napisao/la:u vrijeme kad dolazi to rješenje ti nisi imao ni obezbjeđenu evropu (april 2015.) i morao si se žaliti i da nije osnovano da odgodiš naplatu. imao si bajića i amira u ekipi sa perspektivom za prodaju, ali ne prodate, ni to nisi mogao planirati sa cifrom za budućnost. tad tih para nije bilo. a kad su došle, je li možda trebalo povući žalbu za koju se smatra da je dijelom osnovana?
Ne mogu tvrditi,ali vjerujem da se u ovoj situaciji sa poreznom mogao napraviti jako dobar dil po klub.I umanjiti osnovicu i dobiti umanjenje po osnovu placanja. Ovdje se radi o javnim prihodima,vecinom doprinosima,a po tom osnovu porezna potrazuje pola milijarde,vecinom od drzavnih firmi i ulazi u razne vrste dogovora da bi nesta naplatili.ChWilla je napisao/la:bi, ali po njihovom obračunu. i sam si pisao zbog čega se smatra da on u solidnom dijelu ne stoji.
ja se okupao,nikad se ne znasta vrijeme nosiModel1964 je napisao/la:Kad ovdje niko ništa ne guzi, odoh ja
Laku noc