Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 10:04 pm

Ima ovdje posla. :r
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:05 pm

ovim kurtonima sa klixa u krupnom planu na naslovnici modne blogerice alma i elma :guz:

plaćeni oglasi za ženidbu i udaju :guz:
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:06 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Može li 8000 doći protiv Mladosti? Hajmo Manijaci,hajmo opet ložit raju..
prije par godina, protiv travnika je bilo 9000 ljudi na grbavici, kad je bila ona kampanja po gradu...
Koliko se sjecam onaj turisticki bus kruzio po gradu sa reklamama..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:07 pm

dell21 je napisao/la:Mislim da postoji mogucnost za ovaj parking iza istočne tribine.
naravno da postoji ...cak je idealno :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Model1964

ned mar 06, 2016 10:09 pm

FKZ1921 je napisao/la:Klub poziva na uclanjenje i poziva da dolazimo na utakmice. Sasvim sigurno se klub nece baviti prikupljanjem para na druge nacine(tel.broj i sl...).
Clanstvo...Jako me zanima sta moze biti razlog da navijac Zelje da ne bude clan kluba. Ok,pare. Slazem se da je to opravdan razlog. Ali,koliko je takvih a koliko je onih koji mogu platiti clanarinu a nisu clanovi. Dajte vi koji mozete platiti clanarinu postanite clanovi. Sad je to vrlo jednostavno i ako niste u Bosni ili u Sarajevu.
Utakmice...Trebamo dolaziti na svaku na Grbavici,neovisno s kim se igra. Hajmo dolaziti na utakmicu zato sto igra Zeljo a ne zato sto na Grbavicu dolazi ovaj ili onaj klub. Tako rezonuju i rade navijaci velikih klubova. Ne interesuje ih ko im dolazi,interesuje ih njihov klub.
Ako je ovo stav ove uprave onda su puni ko brod a vodu nisu platili :) . Šalu na stranu, Grbavicu su izgradili Željini navijači! Zašto nebi i ovaj put to ućinili unuci i praunuci navijača iz pedesetih godina prošlog vijeka?
Neka se napravi akcija STOTI ROĐENDAN NA NOVOJ GRBAVICI. Opale reklamu, na svakoj karti broj računa, LEDu reklama, na netu reklama... Svaka tri mjeseca izađu sa skupljenom cifrom, što bi raju ubjedilo da se ne hapa več pošteno skuplja za novi stadion. Ubjeđen sam da bi se fina para skupila. Imam člansku karticu, plačam godišnju za jug jednom dječaku bez roditelja da u moje i svoje ime navija. Ne palim baklje i ne bacam kamenice jer sam malo dalje :) . Kada bi bio kakav račun za izgradnju stadiona sutra bih na banci napravio trajnik da mi se od plače svaki mjesec odbija određena suma. Puno je Željinih bolesnika i vjerujem da bi se moglo skupiti oko miliona u naredne tri do četiri godine.
Pustite pesimistične priče da nema šansi, da smo vaki naki... Postaviti visoke ciljeve, žestoko raditi pa će biti!
PS
Jednom kada budem imao vremena napisaću kako se zbavila lova za sadašnji sjever :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

blueheart
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:10 pm

Nekad mi se cini da nemamo vjere u sopstvenu snagu. Onda se desi uvertira za proljece i siroki pa se skupi preko 10 milja.
svako ko voli Zelju naci ce nacina da da svoj doprinos u ovoj za nas novoj i ne ocekivanoj situaciji. Svaki pojedinac u ovom je bitan. Jako lijep poziv smo dobili i jedva cekam tupla da 2 nova clana pridruzim voljenom klubu.

Mozemo i trebamo ovaj zadarak ispuniti
DRZAVA ZELJO

cala
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:11 pm

Ako ce se ispuniti svi ovi uslovi, potrebna je rekonstrukcija zapadne tribine. Eh sad je veliko pitanje da li se ovo isplati raditi ako vec imaju u planu novi stadion. Igrati Evropu na Grbavici bi nama bilo neprocjenjivo, sve je to super i bajno ali na kraju se gleda isplativost projekta, konkretne cifre.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:17 pm

naravno da se tako gleda, i ne bi se odlučilo da se ne misli da se hoće isplatiti.

dell21
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:20 pm

Ako se to moze napraviti za par stotina hiljada onda se u to treba upustiti. Prolaz jednog kola nam donosi 3x vecu cifru od te. Na grbavici smo jaci 30% nego gore na koševu. Te ulozene pare se mogu vrlo brzo vratiti.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:23 pm

namjera i proračun su da se vrate i bez toga.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:24 pm

dell21 je napisao/la:Ako se to moze napraviti za par stotina hiljada onda se u to treba upustiti. Prolaz jednog kola nam donosi 3x vecu cifru od te. Na grbavici smo jaci 30% nego gore na koševu. Te ulozene pare se mogu vrlo brzo vratiti.
Samo prihodi od karata 10.000 x 20 KM x 2 pretkola = 400.000 KM. Dakle samo od karata, pez ostalih prihoda
5. - 7. Okt 1992.

Virtu4L

ned mar 06, 2016 10:24 pm

A sta cemo za trece pretkolo, opet na livadu Hadisa Zubanovica :mrgreen:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

likusa
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:25 pm

Furaj Mladost Grbavicom
Furaj Mladost ćup dolinom,
Bog te čuva hej, evo Želje
Pa šta bude hej, neka bude,
Pa šta bude neka bude!
Grbavica nas čeka, idemo jače!

:rofl: :rofl1: :pljesak: :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

Ajzea
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:26 pm

Čvila vam je u talu, toliko ;)
J.ebo ja sebi komplet rod i porod ako nam ne ukrade levat tri reda tribine. Nešto kasnije će nam zafaliti i tri sprata kule, ali otom-potom.

@Virtual
J.ebo to, gdje ćemo igrati utakmice grupne faze? :rofl1:

dell21
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:27 pm

11plavih'92 je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Ako se to moze napraviti za par stotina hiljada onda se u to treba upustiti. Prolaz jednog kola nam donosi 3x vecu cifru od te. Na grbavici smo jaci 30% nego gore na koševu. Te ulozene pare se mogu vrlo brzo vratiti.
Samo prihodi od karata 10.000 x 20 KM x 2 pretkola = 400.000 KM. Dakle samo od karata, pez ostalih prihoda
Te prihod imamo i na kosevu, mozda cak i vece zbog kapaciteta ali smo gore na gostujućem terenu i u tome je problem.

Virtu4L

ned mar 06, 2016 10:30 pm

Ajzea je napisao/la: @Virtual
Nemoj to brate, da Krlezi pukne debelo crijevo :rofl1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Grbavica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:30 pm

Ajzea je napisao/la:Čvila vam je u talu, toliko ;)
J.ebo ja sebi komplet rod i porod ako nam ne ukrade levat tri reda tribine. Nešto kasnije će nam zafaliti i tri sprata kule, ali otom-potom.

@Virtual
Ja sam čuo da čvila ima poslovne prostore na sjeveru i da opstruiše gradnju novog stadiona jer mu je malo tri sprata u jednoj kuli...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:31 pm

ko će dočekati kule, valja i u međuvremenu sastaviti kraj s krajem :kafa: :ganja:

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 06, 2016 10:32 pm

dell21 je napisao/la:
11plavih'92 je napisao/la:
Te prihod imamo i na kosevu, mozda cak i vece zbog kapaciteta ali smo gore na gostujućem terenu i u tome je problem.
Pa sve ovo i jeste da se taj problem rijesi
5. - 7. Okt 1992.

Virtu4L

ned mar 06, 2016 10:33 pm

ChWilla je napisao/la:ko će dočekati kule, valja i u međuvremenu sastaviti kraj s krajem :kafa: :ganja:
Što to? malo uzimaš za kiriju :mrgreen:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava