Niko od mene sretniji ne bi bio.... po meni jos Djermanovica se rjesiti, jer nam dugorocno ne moze donijeti koristi... zaista sam po njihovom dolasku pisao da ne ocekujem da ce nam biti pojacanje (nazalost sam pogodio) ni Bekric ni Bogicevic ni Zahirovic, Stanica nisam spominjao jer nisam znao kako ce se koristiti, da se koristio kao joker sa klupe kako sam ocekivao, mozda bi nesto i napravio, ovako nista ni od njeg... Nadam se da ce Sinisa preseliti na klupu, jer po meni nema kvalitet za prvih 11... Bogicevica ostaviti ali ga ne toliko forsirati u prvoj postavi... od dosadasnjih dolazaka najvise ocekujem od Husica.... pokusati dovesti Memisevica, a za zadnjeg veznog Ugljesa ili Besirevic bi bili odlican izbor...fanaticZeljin je napisao/la:Raja kakva ovo prica kruzi da cemo nogirati Zahu, Bekriju i Stanu
Djermanović nije ni dobio šansu kako treba, ja bi ga ostavio. Isto kao i večina klupe.IvanOsim je napisao/la:Niko od mene sretniji ne bi bio.... po meni jos Djermanovica se rjesiti, jer nam dugorocno ne moze donijeti koristi... zaista sam po njihovom dolasku pisao da ne ocekujem da ce nam biti pojacanje (nazalost sam pogodio) ni Bekric ni Bogicevic ni Zahirovic, Stanica nisam spominjao jer nisam znao kako ce se koristiti, da se koristio kao joker sa klupe kako sam ocekivao, mozda bi nesto i napravio, ovako nista ni od njeg... Nadam se da ce Sinisa preseliti na klupu, jer po meni nema kvalitet za prvih 11... Bogicevica ostaviti ali ga ne toliko forsirati u prvoj postavi... od dosadasnjih dolazaka najvise ocekujem od Husica.... pokusati dovesti Memisevica, a za zadnjeg veznog Ugljesa ili Besirevic bi bili odlican izbor...fanaticZeljin je napisao/la:Raja kakva ovo prica kruzi da cemo nogirati Zahu, Bekriju i Stanu
AMAR AMAR OSIM OSIM
KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE
Sustina svega !Rodom s mejtaša je napisao/la:Što se tiče trenera ne bih volio nikog iz domaće lige niti povratnike tipa Sime i ostalog. Pogotovo nikakve Škore, Meše, Žvake i slične.
Zašto? Zato što smo mi ovdje 95% mahalsko-seljačkog mentaliteta i jednostavno se ne znamo profesionalno ponašati. Sad da ti dođe jedan Meša ili Škoro koji su istog takvog mentaliteta odmah bi ih zaskočila masa levata sa raznim pričama i prijedlozima. Nama treba čovjek koji je totalno drugi mentalni sklop koji ne zna gdje je sebilj, a ne Željo i neka njegova priča i koji će se moći maksimalno profesionalno posvetiti poslu za koji je doveden i plačen. Čovjek kojem će svaki igrač kojeg zatekne u klubu po default-u imati istu startnu poziciju i koji će kroz pripreme vidjeti gdje mu se ko uklapa i gdje treba pojačati kadar. Višedecenijsko iskustvo u radu što vezano za zanimanje kojim se bavim što privatno, me je naučilo da u velikoj većini slučajeva sam bolje prošao kad sam ljude sa kojima sam radio manje znao. Jbg. čim te neko zna počne s tobom improvizovati i nema respekt prema poslu koji su mu platio kakav bi imao da me ne zna nikako. U većini slučajeva sam izvlačio deblji kraj, a nezgodno mi da zakeram za neke detalje kad čovjeka dobro znam jer se to onda odrazi i na našu neku privatnu relaciju. Kad čovjeka ne znam onda se drugačije postavim, a njemu je s druge strane stalo da se dokaže i da ga eventualno i nekom drugom preporučim. Uglavnom, shvatate o kojoj matrici odnosa govorim, da ne dužim više. Dakle, trener nebalkanac kojeg će samo teren zanimati, koji neće padati pod uticaje mahale i raznih dobronamjernika oko kluba i u samom klubu pa čak i na mangupe među igračima i njihove stare zasluge. Je.bo više onu priču da mora biti iz Želje i da ginemo i da ko ne gine nije za našeg dresa, i ona priča plava porodica u svim segmentima. Lijepo je biti porodica, ali u ozbiljnom poslu to treba prevazići. Nepisano pravilo je bilo da se sa rajom u biznis ne ide ako hoćeš da sačuvaš raju. Ništa raja, samo profesionalizam, red, rad i disciplina.
Djermanovic je extra igracDolina je napisao/la:Djermanović nije ni dobio šansu kako treba, ja bi ga ostavio. Isto kao i večina klupe.IvanOsim je napisao/la:Niko od mene sretniji ne bi bio.... po meni jos Djermanovica se rjesiti, jer nam dugorocno ne moze donijeti koristi... zaista sam po njihovom dolasku pisao da ne ocekujem da ce nam biti pojacanje (nazalost sam pogodio) ni Bekric ni Bogicevic ni Zahirovic, Stanica nisam spominjao jer nisam znao kako ce se koristiti, da se koristio kao joker sa klupe kako sam ocekivao, mozda bi nesto i napravio, ovako nista ni od njeg... Nadam se da ce Sinisa preseliti na klupu, jer po meni nema kvalitet za prvih 11... Bogicevica ostaviti ali ga ne toliko forsirati u prvoj postavi... od dosadasnjih dolazaka najvise ocekujem od Husica.... pokusati dovesti Memisevica, a za zadnjeg veznog Ugljesa ili Besirevic bi bili odlican izbor...fanaticZeljin je napisao/la:Raja kakva ovo prica kruzi da cemo nogirati Zahu, Bekriju i Stanu
AMAR AMAR OSIM OSIM
KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE